Category Archives: Tytöt Haapavesi

  Pillu kostuu kosteaa pillua

  pillu kostuu kosteaa pillua

  Se ei pahenne raiskauksen tuomittavuutta millään tavalla. Luin, että nainen voi saada ihan orkunkin raiskauksessa, mutta todellakin kyse on vain fyysisestä reaktiosta. Kyllähän miehilläkin seisoo vähän väliä ja ties missä, vaikkei mitään syytä pitäis ollakaan.

  Ja aina kaikki suuttunu. Mut mieheen sattuu, jos nainen ei ole yhtään kostunut ja yrittää sisään. Viiltelevää kipua, ku kokeiltiin emännän kans ns sukkana sisään. En halua provosoida, eikä emäntänikään, mut ehkä nainen sit on aina märkä vai miten. Tietenkin emättimen seinämät ovat aina jonkin verran kosteat, kuten kaikki muutkin limakalvot. Kosteus on limakalvojen perusominaisuus, siitä se nimikin tulee. Jostain tietyistä sairauksista, lääkityksistä tai hormonaalisista poikkeustiloista johtuen emättimen limakalvot voivat olla kuivat.

  Lisäksi, seksi on aina kahden kauppaa: Joitain miehiä sattuu herkästi, jotain ei lainkaan jne. Kostui pillu tai ei, on se autonominen reaktio ruumiissa. Täten se ei vaikuta siihen, onko jokin raiskaus vai ei. Eli Raiskaus on raiskaus, jos se täyttää raiskauksen tunnusmerkit. Kostumisella ei ole sen kanssa tekemistä.

  Helinä keiju vaan Ihan tahdosta riippumaton tuo kostuminen on. Yhtymisestä voi myös kiihottua ja valitettavasti molemmat ilmiöt voivat pahentaa entisestään uhrin traumatisoitumista. Olen joutunut raiskatuksi ja poliisikuulustelussa minulta kysyttiin, että "Sattuiko se? En voi käsittää, että miten virkavallassa voidaan olla niin tietämättömiä fysiologiaista ilmiöistä, joille ei mahda mitään!!! Kysymys ei milään tavoin edistä todisteiden keräämistä tai mitään muutakaan.

  Itse raiskaustilanteessa lamaannuin täysin. Vain mieli toimi ja suunnitteli pakoa. Se oli varmasti elämäni pelottavin hetki. Vastaa alkuperäiseen viestiin Kostuminen raiskaustilanteessa Onko se epänormaalia jos nainen kostuu rasikaustilnateessa? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

  Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Enkä muutenkaan tunne oloani kauhean mukavaksi esim. Joskus olen ottanut treffeille käsilaukkuun mukaan toiset pikkuhousut, jotka vaihdan sitten salaa vähän ennen nukkumaan menoa, jos tarkoitus on jäädä yöksi.

  Mutta aina siis olen ihan kostea jo siinä vaiheessa, jos asiat etenee siihen että vaatteita aletaan riisua. En ole ikinä tarvinnut esileikkiä kostuakseni, mutta kiihottaahan se tietysti muuten.

  Myös kostumisen määrä on mielestäni aika suurta, ainakin siitä päätellen että joku on siitä joskus huomauttanut Minua ei juurikaan kiinnosta tämän asiat hyvät tai huonot puolet, vaan haluaisin vain tietää, onko tämä miten normaalia?

  Kostuvatko useat muutkin naiset näin voimakkaasti?? Tällaista kun ei voi nainen tietää, koska ei ole kokemuksia muiden naisten kostumisista Ja jos teillä Elleillä on samanlaisia piirteitä, hiipuuko tämä ominaisuus pitkässä suhteessa vai tulisiko olettaa, että tämä tulee aina olemaan tällaista?!

  Itselläni ei siis ole takana pitkiä, paria kuukautta pitempiä suhteita. En ole mitenkään hirveän aktiivinen seksuaalisesti, tähän mennessä seksiä olen harrastanut vain kahden miehen kanssa Puhun edellä siis tilanteista heidän kanssaan sekä parin muun miehen, joiden kanssa suhde on jäänyt pelkälle tapailuasteelle. Ihan kuin olisin itse kirjoittanut aloitusviestin. Olen siis aivan samanlainen tapaus, ikää 20 vuotta.

  Mielummin olen kuitenkin märkä kuin kuiva, joten asia ei sinänsä haittaa vaikka tavallaan nolottaa kun olen "aina valmis". OIkeestaan jo ajatksetkin komeasta uroksesta saapi alapään sykkimään..

  Mutta sitten taas minä en ole koskaan ptänyt asiaa mitenkään kiusallisena tai epänormaalina, oikeastaan ajatellut että näinhän se menee Eikä ole koskaan valitettu liiasta kostumisesta, enemmänkin vaan innostuttu vieläkin. Täälläkin samaa "ongelmaa" Mullakin kostuu herkästi ja runsaasti, mulle riittää pieni mielikuva tai juttelu kiinnostavan miehen kanssa ja pikkarit on ihan märät.

  Vähän kiusallista toisinaan kun alapää ja housut on märkänä ihan olemattomista asioista usein. Pikkuhousunsuojia käytän tähän "vaivaan" aina kun liikun ihmisten ilmoilla tai oon töissä. En oo muuta keinoo vielä keksiny kun pikkuhousunsuojat on se ainakin helpompi vaihtaa vessakäynnillä kun pöksyt. Välillä kyllä ärsyttää kun aina pitää olla pikkasreissa suoja varsinkin kesällä ois kiva olla ilman mitään kun lähtee esim rannalle makaamaan, mut ei vaan voi kun tuota märkyyttä riittää..

  Voi voi, tutulta kuulostaa, mutta enpa ole ikina ajatellut etta tama voisi ongelma olla! Ole onnellinen etta olet herkka reagoimaan ja hormonit toimii Minusta ja miehista tietty on vain kiva etta kostun niin helposti.

  Aina varmasti siina vaiheessa kun miehen kadet ensikertaa eksyvat alapaahan, olen jo aivan marka ja valmis. Ja nimenomaan kostun jo siita ihanan miehen kiihottavasta laheisyydesta, siita ihanasta tunteesta kun katsellaan silmiin, ja odottaa kosketusta, ehka jo vahan kosketellaan ja silitellaan, ja varinaa on ilmassa.

  Sita vastoin, en kostu tuntemattomille tai jossakin kaupungilla vaikka nakisi millaisen miehen. Olen niin kostea, että seksi ei tunnu miltään kun "kitka" puuttuu. Ei tarvitse miehen kuin vaikka hipaista rintaani niin jo alkaa alapäässä vetistymään. Tätä ongelmaa ei ole ollut nuorempana tai ei ainakaan haitaksi asti.

  Toinen ei kostu ollenkaan, toinen kostuu liikaa. Liiallista kosteutta voi yrittää poistaa pyyhkimällä ylimääräinen kosteus esim. Emättimen tiukkuuteen voi vaikuttaa lantionalueen lihasten hyvällä harjoittelulla sekä asennoilla. Perinteinen lähetyssaarnaaja muuttuu toiseksi, jos nainen laittaa sisään työntymisen jälkeen reidet yhteen ja supistaa lihaksiaan.

  Pitää myös muistaa, että yhdyntä on vain osa seksiä ja nautintoa voi antaa muillakin keinoilla käsin, suulla, välineillä.

  Ihmisten olisi hyvä kokeilla kaikenlaista, sillä vaihtelevalla seksielämällä on positiivisia vaikutuksia niin haluun kuin erektioonkin. RFSU - muutakin kuin kondomeja RFSU on kondomeja ja muita tuotteita, seksuaalikasvatusta, mielipiteisiin vaikuttamista, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita, koulutiedottajia ja paljon muuta. Äänenkäyttöni seksissä häiritsee Kun saan orgasmin, huudan niin eläimellisesti, että se on mieheni mielestä pelottavaa.

  Kysy seksistä-palstalla vastataan lukijoiden lähettämiin kysymyksiin. Moni sairastaa psoriasista tietämättään —. Psoriasista voi olla vaikea erottaa muista iho- ja nivelsairauksista. Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Arkkipiispa Kari Mäkisen lähtömessua vietetään tänään.

  pillu kostuu kosteaa pillua

  Pillu kostuu kosteaa pillua -

  Toisekseen sitä ylimääräistä mahlaa ja pillumehua saa aina pyyhkeellä tai lakanalla pois ja tunto palaa entiselleen, mutta paljon nolompi olisi aloittaa hommat rutikuivan naisen kanssa tallinna seksi mansensexshop tämä laittaa liukkaria, kun ei kuulemma kostu koko aktin aikana ja ei saa orgasmia. Minun kokemukseni naisen kostumisesta ovat laajat. Minkälaista on koostumukseltaan tuo teidän kosteutenne? Se oli varmasti elämäni pelottavin hetki. Tosin en varmaan mitenkään yli äyräitten, vaan juuri sopivasti. Voit myös siirtyä Suomi Liiallista kosteutta voi yrittää poistaa pyyhkimällä ylimääräinen kosteus esim. Eräästä kopperosta tulla "puhalsi " kunnan ISO "kermaperse",kaatoi minut lattialleläähättihuohottikuolasi ja unelmoi heteromiehen päällä. Eräs ystävättäreni kertoi kun hänen pokakaverin kaveri sellainen mukamas kvari oli flirttaillut ystävättäreni kanssa ja sitten loppujen lopuksi illan kuluessa saanut hänet "väkisin" sänkyyn ja raiskannut hänet. Naiset, kuinka nopeasti kostutte? Siinä tilanteessa on ollut tärkeimpänä päämääränä pakeneminen ja hengissä selviäminen, ei taisteleminen ja mahdollinen hengenvaarallinen loukkaantuminen. Kostuminen tapahtuu minulla hetkessä, visualinen puoli on kiihottavampi pano työpaikan vessassa pahotar verbaalinen, hipaisu joka on juuri oikein ajoitettua avaa niagaran välittömästi, seksin jälkeenkin olen hetken märkä mutta kyllä se aika nopeasti kuivahtaa kun ei ole enää kiihottunut. Matkustaja kuvasi raitiovaununkuljettajan toimintaa ajon aikana ja kauhistui — HKL:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *