Category Archives: Sukupuoli Ylöjärvi

  Suomi pyllyn nuolenta

  suomi pyllyn nuolenta

  Pepun nuoleminen Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä Winman , Voiko olla kiihoittavampaa kuin nuolla upean naisensa peppua takaapäin? Nainen pylly pystyssä odottaen isoa elintäni, sitä ennen nuolen ja suukottelen hänen salaisinta paikkaansa ja kiiltelevää posliinia..

  Naidessani häntä takaapäin, hän pyytää, että nauttisin hänestä.. Nainen tietää olevansa ihana kun mies nuolee peppureikää. Dick The Lick , Meillä töissä kyllä riittää noita pepunnuolijoita aivan tarpeeksi. Aikuisella on joko perse tai pylly. Peppu on todella naiivi ja kaunisteleva sana.

  Siinä ei muutu itse asia yhtään kauniimmaksi kuin mitä se on: Soitan poliisit Mieli kyllä tekis kilauttaa. Peppuseksiä on aina joskus ja jouluna huutista joululle. Ei nuole enkä antais nuolla. Ja et sais pyllyä,se on ehdottomasti ei ei. Peppuseksiä on aina joskus ja jouluna huutista joululle http: No ei tee enkä antaiskaa tehä: D On meillä muita peppujuttuja mut perseen nuoleminen No en kyllä suostuis tohon nuolemiseen. On se joskus peppuseksiä ehdottanu mutta sanoin että mua ei sellaset kiinnosta: Ei, mun poikaystävä ei onneks tee mitään kysymättä ellei ennakkoon varmaks tiedä meidän seksiin liittyvien keskusteluiden perusteella et tykkäänkö hyvää vai huonoo.

  Musta se on parempi niin, en halua epämieluisia yllätyksiä sängyssä: Onpa täällä vanilijaista porukkaa: D ei kai se nyt hyvälle voi ainakaan maistua? No ei kieltä sinne sisälle tarvi laittaa jos ei halua, siitä ympäriltä vaan. Pesee perseen kunnolla siinä missä kyrvän tai pillunkin niin ei se niin ihmeellistä ole. Kyllä mun ukko on kyllä nuollu mun persettä, ja pepun voi käydä pesemässä ennenku mies sitä tekee nii ei maistu paska.

  D ja tulee nuolemaan jatkossaki. No mun ukko nyt ei suuseksistä hirveesti välitä muutenkaan niin enpä usko että se tollasta tekis: D Muita kakkosjuttuja harrastetaan aina välillä, sekin oli oikeestaan alunperin mun idea mutta se ehdottaa sitä välillä myös nykyään, en oo koskaan kestäny sitä kovin kauaa kylläkään: D Ja siis en tiedä mikä kaikilla on sitä vastaan, mistä sitä tietää tykkääkö jos ei ole koskaan kokeillut?

  En mäkään tienny ennenku kokeilin.

  : Suomi pyllyn nuolenta

  Suomi pyllyn nuolenta Maailman isoimmat silikonit seksiseuraa turusta
  Suomi pyllyn nuolenta 513
  BIG BIG BIG COCK NAISTEN LASKETTELUSUKSET 720

  Ei oo kyllä nuollu peppua mutta pannu peppuun kylläkin. En tiedä mitä mielisin pepun nuolemisesta, pelkäisin että se maistuu paskalta, kuten todennäköisesti maistuukin: Peppuseksiä on aina joskus ja jouluna mut ei kyllä tommosta oo koskaan ilmassu haluavansa ja järkyttyisin kyllä jos ihan kysymättä vaan rupeis Peppuseksiä on aina joskus ja jouluna huutista joululle.

  Ei nuole enkä antais nuolla. Ja et sais pyllyä,se on ehdottomasti ei ei. Peppuseksiä on aina joskus ja jouluna huutista joululle http: No ei tee enkä antaiskaa tehä: D On meillä muita peppujuttuja mut perseen nuoleminen No en kyllä suostuis tohon nuolemiseen. On se joskus peppuseksiä ehdottanu mutta sanoin että mua ei sellaset kiinnosta: Ei, mun poikaystävä ei onneks tee mitään kysymättä ellei ennakkoon varmaks tiedä meidän seksiin liittyvien keskusteluiden perusteella et tykkäänkö hyvää vai huonoo.

  Musta se on parempi niin, en halua epämieluisia yllätyksiä sängyssä: Onpa täällä vanilijaista porukkaa: D ei kai se nyt hyvälle voi ainakaan maistua? No ei kieltä sinne sisälle tarvi laittaa jos ei halua, siitä ympäriltä vaan. Pesee perseen kunnolla siinä missä kyrvän tai pillunkin niin ei se niin ihmeellistä ole. Kyllä mun ukko on kyllä nuollu mun persettä, ja pepun voi käydä pesemässä ennenku mies sitä tekee nii ei maistu paska.

  D ja tulee nuolemaan jatkossaki. No mun ukko nyt ei suuseksistä hirveesti välitä muutenkaan niin enpä usko että se tollasta tekis: Mun mies on hiljattain tunnustanut, että hän haluais nuolla mun pyllyä, ja jopa mahdollisesti "tongue fuck" sinne.

  Tää ei mua mitenkään itseäni kiihoita, mutta jos hänet saa kiihkoon niin mikä ettei. Mulla vaan on ongelma, että haluaisin varmistaa, että oon just käynyt suihkussa ennen ko.

  Voisko joku, jolla on samanlainen fetissi tai siis mielihalu valaista onko se vaikkakin mieto haju osa sitä elämystä? Näin poikamiehenä voin sanoa, että minuakin kiihottaa suuresti tuo pyllynsilmän nuoleminen. En vain ole tarpeeksi notkea, että ylettäisin nuolemaan pyllynsilmäni. Kun olis edes pitkä kieli Oon sen verran pervo että tykkään nuolla niin pillun ku pyllynkin mausteilla. Ei kiihota niinkään nuolla just pestyä pillua, joka ei maistu just millekään.

  Parasta kun on joskus saanu naisen esim ravintolasa ihan kuumaks ja märäks, vieny kämpille ja päässy nuolemaan suoraan sellasta kiimalimaista, pissasta ja parketilla hikoillutta pillua ja kosteeta pyllykoloa. Ei se pylly tietystikään sontanen saa olla, mutta sopivasti "anaalinen" tuoksu ja maku on eläimellisen kiihottavaa ja rietasta.

  Välillä tietysti kielenkärkee sinne ryppyreiän sisälle herkkiä tuntohermoja lipomaan. Ainakin pari naista on tykänny touhusta. Naalia ukko , Älä liikaa murehdi hygieniasta. Pepun ei tarvitse olla pesty juuri ennen toimintaa.

  suomi pyllyn nuolenta

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *