Category Archives: Sukupuoli Ylöjärvi

  Fleshlight kokemuksia pillu paljaana

  fleshlight kokemuksia pillu paljaana

  Nokka pystyssä kulkevat ronkelit naiset, joilla on rima niin korkealla etteivät taida nähdä sinne itsekään. This is the world we live in. Omistan fleshlightin neljällä insertillä. Ei varmasti hajoa normaalissa käytössä.

  Käsittämätöntä kuinka niin pehmeä materiaali on niin kestävää. Verrattuna Cyberskin leluihin, Fleshlightin materiaali on hieman pehmeämpää. En ole kaivannut kättä. Fleshlight imee riippuen kuinka tiukasti "end cap" on kiinni.

  Insertit tuoksuvat miellyttävältä riippuen väristä, parempi kuin jokin teollinen kumi. Monet ovat sanoneen Fleshlightin tuntuvan paremmalta kuin esim. Olen kokeillut ja kiva on. Korkin kireyttä säätämällä imee kovenpaa kuin moni nainen ja tuntuu todella hyvältä. Lämmitys 10 min kuumassa vedessä, liukkarit sisään ja toimeksi. Mielestäni on hintansa väärti. Kannattaa noudattaa pesuohjeita, muuten jellyinsertin pinta menee rosoiseksi ja voi lähteä halkeamaan.

  Mitäs jenkkilästä tilaus kustansi? Tuliko tullia päälle kuinka paljon? Englannista saisi about 70 euroon: Dollarin kurssi on heikko euroon verrattuna, postikulut ovat siinä 30 euron paikkeille.

  UPS on nopeampi ja kalliimpi. UPS toimittaa paketin kotiisi, joten ota se huomioon. USPS paketit noudetaan postista. Mikä teki tästä edullisen? Tilasin kolme kahden hinnalla-tarjouksen joka on vielä voimassa. Tosiaan, saippuaa pitää välttää. Se voi pilata insertin pinnan. Jos on tarvetta puhdistaa insertti, sprii tai vastaava puhdistusalkoholi soveltuu siihen.

  Ensimmäisen vesipesun jälkeen insertti saattaa tuntua todella tahmaiselta. Kitka tekee käytöstä kivuliaan. Ei pelkoa, muutaman pulveroinnin jälkeen pinta on todella sileä ja samettinen. Suositeltu corn starch eli maissitärkkelys on mielestäni yhtä tyhjän kanssa.

  Maissitärkkelystä saa ruokakaupasta, itse ostin Maizenaa. Se peseytyy lähes kokonaan pois lämmityksen yhteydessä. Käyttäkää talkkipohjaista vauvapulveria, kiitätte minua myöhemmin.

  Pulverin vaikutus kestää noin tusinan käyttökerran verran. Liukastukseen käytän tällä hetkellä ohennettua K-Y Lubricating Jellyä, saa apteekista. Pelkkä liukaste kadottaa liukkautensa muutamassa minuutissa. D Pysyy taatusti liukkaana vähintään 15 minuuttia. Kunnollisen ravistelun jälkeen annoin yhdisteen tasaantua yön yli. Tilasin Fleshlightini Suomesta, yllätyksenä huomasin insertin olevan wonder wave tyyppiä. ILF ei myy erikoisinserttejä jälleenmyyjille, siksi kummastukseni oli suuri.

  Wonder wave pink mouth on vieläkin lempi-inserttini. Kanaalissa on eräänlaisia aaltoja, simuloi hyvin syväkurkkua. Aallot alkavan noin " päässä huulista. Super ribbed lavender lady on huonoin inserteistäni, vaikka olen 6" pitkä ja 5" ympärysmitalta, en yllä moneenkaan rengasmaisista nystyröistä.

  Regular pink lady on hyvä pitkiin ja hitaisiin panoihin, orgasmin tullessa leijun pilvissä. Super tight pink butt on toisiksi paras inserttityyppi mielestäni, toisaaltaan sen sisälle laukominen sai virtsaputken kipeytymään hieman viikon käytön jälkeen. Toki siinä lienee aina mahdollisuus että osuu pistotarkastukseen, ja paukahtaa tullimaksut.

  Elämän on tietty riskejä täynnä. Kun on tiukempaa tarjolla ja vielä juomulla Varmasti itselläkisin käynyt mielessä? Laittakaa kommentteja GOLDista ja muista versioista. Niistä en ole nähnyt mitää rapsaa missään Itselläni on tuo gold versio ja täytyy kyllä sanoa, että enpä olisi ikinä uskonut tekopillua niin mahtavaksi kuin se onkin. Hetken kun runkkaa niin tulee voimakkaampia orgasmeja kuin oikeassa pillussa ikinä. Eli hyvinkin hintansa väärti peli. Kyllä hyvä värkki on.

  Ja parasta kun sain vaimonikin innostumaan vehkeestä,eli viime viikonloppuna krapulassa herätessämme,ja vaimolla menkka ajat. Päätin krapula kiimassa ,näyttää fleshin vaimolleni. Sehän innostui,sitten fleshi sängyn väliin ja minä nussimaan sitä,vaimoni kiihottui myös,oli kuin olisin toista naista nussinut. Hieroi persettäni ja pallejani minun pannessa fleshiä,ja sitten purkauduin fleshiin vaimoni suudellessa minua. No pitihän se vaimo sitten tyydyttää vibralla,vain ihan housujen päältä,ettei paikat sotkeennu.

  Hommasin tuon ihan perusmallin, pimperon, siis Fleshlightin, kun siitä on paljon puhuttu joka paikassa. Joitain ihmevempeleitä on tullut ennenkin kokeiltua, mutta joko olivat liian "tiukkoja" tai sitten jotenkin ei vain tuntunut juurikaan miltään. Käteenvetoa oli parhaan tuntuista. Olen kome kertaa nyt kokeillut kyseistä flesukkaa ja joka kerran olen lauennut ilman kädellä runkkaamista ja vielä melko "helpostikin". Orkut jotenkin tuntuvat paremmilta kun oma käsi. Pakko se on tunnustaa.

  Liukkaria vaati aika paljon, mutta sitähän saa ostaa kaupasta. Mulla tulee paras orkku kun samalla jännittää reisiä yhteen. Suosittelen kaikille, ketkä vielä miettivät ostoa. Fleshlight, eli suomeksi fläskinpala. Toisinaan vielä itselläkin käytössä. Ei kannata unohtaa laitteen siivoamista, muuten se muuttuu aromipesäksi. Itse en ole ainakaan vielä moiseen härpäkkään tutustunut, mutta lienee nuo lelut suhteellisen suosittuja.

  Tässäpä pieni uutispätkä kaukomailta: More and more men, reports maintain, are turning to masturbation and sex toys rather than to their female counterparts. Ja tuossa linkki koko juttuun. Japanissahan myös Real doll on suosittu: Herätellääs vähän tätä ketjua henkiin Hetken mielijohteesta poikkesin hakemaan päivänä eräänä Fleshlight Stamina Training Unitin.

  Yllätys oli melkoinen kun kokeilin, huhhuh että tuntui hyvältä.. Pohjassa olevalla säätimellä saa "tiukkuutta" stemmattua kireämmälle perustuu siihen, että kuinka paljon ko. Kyllä niin perhanan hyvältä tuntui, että kaippa tuolla pystyy kestävyyttäkin parantamaan.. Eihän se sama asia ole yksinään askarrella, mutta kokemuksena tuo oli hyvin positiivinen.. Varmasti parempi kuin suoraseinämäiset perusmallit. No, nyt kun kysyit Eipä sitä pitkään käyttele, mutta sopivasti ilmarakoa ronkkimalla löytyy imua sitä kaipaavalle, ; Suosittelen lämpimästi fleshin tilalle tuollaiseen tilapäiseen tarpeeseen.

  Tosin löytyyhän niitä kaiken mualiman itämaalaisia tapauksia muitakin, mutta jottei nuo kotimaiset laatuvärkit vallan tuomitse, niin on se todettava ettei ole aidon voittanutta. Jos Flese kiinnostaa, niin tuolla kantsii käydä ilmoittautumassa arvontaan: Loppuvuodesta tilasin Raven Riley fleshlightin, alussa tuli käytettyä tiuhaan tahtiin kunnes liukasteet loppuivat. Hyvin skeptinen olen ollut näiden seksilelujen kohdalla, mutta nyt lähipäivinä olen taas päässyt homman makuun.

  Järjettömän hyväntuntuinen, pistää happea haukkomaan. En uskalla kuvitella mitä kestävyys insertit mahtavat tuoda tullessa, mutta tiukkaa reikää on varmasti tarjolla ihan perus fleshlightillakin.

  Niin ja tuntuu mällitkin lentävän paremmin kun tuolla treenaa ;. Tuo Tenga tehty Japsimitoille ja meni aivan paskaksi kun survoin itseäni sinne. Toimi jotenkuten kun purki sen kuoristaan. Vehje on muutenkin tehty kertakäyttöiseksi. Kun purkaa sen niin pystyy kyllä pesemään, mutta sen alkuperäisidea kyllä tuhoutuu, en suosittele kuin pienikokoisille,ehhkä n. Itseltäni löytyy tavallinen fleshlight. Tuolla se on maannut käyttämättömänä kaksi vuotta.

  On mielestäni niin kaukana aidosti pillusta että mielummin käytän kättä silloin kun on tarvetta. Näitten tekopillujen suurin ongelma on tuo lämpötila.

  Esilämmitettynä ne toimivat paremmin. Kylvyssä käyttäminen kaikista mukavinta mutta perheen ollessa kotona se ei tietenkään onnistu. Kylvyssä käyttäminen kaikista mukavinta mutta perheen ollessa kotona se ei tietenkään onnistu Tuotekehittelijöille pitäisi antaa vinkki keltaisen muoviankan näköisestä tai shampoopullon näköisestä lelusta.

  Tuotekehittelijöille pitäisi antaa vinkki keltaisen muoviankan näköisestä tai shampoopullon näköisestä lelusta. No mikäs tämä Tenga sitten on? Joku on ottanut jo vinkin: Flesulle löytyy muuten ihan oma lämmitin jopa http: Täältä halvempi Kiina malli. Sama kun vertais ladaa ja bemaria Ei tuo ihmeellisen huoneen flesun postituskaan mitään maksa. Kylvyssä käyttäminen kaikista mukavinta mutta perheen ollessa kotona se ei tietenkään onnistu Itselläni on tuo alkuperäinen suoraseinäinen malli.

  Ja täytyy kyllä sanoa, että on ollut hyvä vekotin. Ja tosiaan tuo lämpötila ongelma on tullut itse ratkaistua astianpesukoneen lautasten lämmitys ohjelman avulla. Siinä vasta kuuma pillu ;. Mulla on ollut myös noita rearentry perseen puolikkaita. Mutta lupauksista huolimatta olen ne kaikki nainut paskaksi. Vaikken mikään murhis todellakaan ole, vaan pikemminkin sieltä toisesta päästä.

  Ja liukkaria on käytetty niin paljon kuin suinkin. Parin kerran jälkeen pillu ja anus ovatkin sitten jo olleet samaa reikaa. Ihan kun sais vasta synnyttänyttä jolla väliliha on pahemman sorttisesti revennyt.

  Joten siinä mielessä voin todeta Fleshlighttien olevan laadultaan huomattavasti noita muita matkavittuja parempia. Itsekkin tuossa olen miettinyt hankkivani uudella insertillä varustetun lihavalon.

  En ole varma onko kyseessä saman firman tuote, mutta olen nähnyt vastaavan joka näyttää ulkoisesti kaljatölkiltä. Itsellä on jo toinen fleshlight käytössä, ensimmäisen tuhosin vääränlaisella liukkarilla. Eli sen kanssa pitää käyttää jotain tiettyä liukkarimerkkiä?

  Fleshlight kokemuksia pillu paljaana -

  Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Ei tiettyä merkkiä, mutta sen pitää olla vesipohjaista, ei öljy- tai silikonipohjaista. Kuivatus avonaisena ja ennen käyttöä lämpimällä vedellä lämmittää sen niin aika vähänhän tuo tuoksahtaa. This is the world we live in. Sama kun vertais ladaa ja bemaria Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Ei meisseli mennytkään siitä kuminauhan kohdalta läpi vaan puhkaisi reijän siihen sivuun. Tosiaan, saippuaa pitää välttää. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Mulla tulee paras orkku kun samalla jännittää reisiä yhteen.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *