Category Archives: Sukupuoli Imatra

  Aikuisviihde suomi novellit seksi

  aikuisviihde suomi novellit seksi

  Katson taakseni, siellä on Katariinan äiti, joka on sekin jo alasti, silläkin on tosi isot tissit, sukuvika näköjään, ja joka asettautuu vaikeannäköiseen asentoon ja alkaa nuolla peräreikääni. Se on aika sotkuisen näköistä meininkiä eikä nainen aina osu kohdalleen, mutta kun kieli osuu peräreikään, se tuntuu tosi hyvältä, niin kuin jotain sähköiskuja lähetettäisiin kohti aivoja. Mutta se on selvästi liian vaikeaa, koska muija ottaa lattialta sen dildon ja laittaa sen persereiän kohdalla.

  Mutta äiti on päättänyt jo, mitä tapahtuu, hän näyttää liukastetuubia ja puristaa siitä ison palan kädelleen. Hän sanoo, kontallesi siitä, enkä voi kuin totella, sitä naista ei voi kuin kuunnella, ja hän laittaa sitä kylmää ainetta peräreikääni ja voitelee sitä joka puolelle. Hei, tuo on hyvä idea, Katariina huutaa, joo, isäpuoli sanoo, annas tänne sitä tuubia, ja ojentaa kätensä.

  Ensiksi sattuu ihan perkeleesti, sitten alkaa tuntua hyvältä, täytyy vain osata rentoutua, ja sitten nainen alkaa työnnellä dildoa eestaas perseessäni ja tunnen kuinka se tuntuu tosi hyvältä. Oletko koskaan kuullut eturauhasesta?

  Siihen kun osuu niin hyvää tekee. Ja juuri siihen nytkin osui. Huusin että ottakaa joku minulta suihin ja näin kuinka Katariina vilahti alleni.

  Hän levitti jalkansa ja isäpuoli otti geelituubin ja alkoi laittaa liukastetta Katariinan perseeseen ja omaan kyrpäänsä ja kun Katariina oli työntänyt minun kyrpäni suuhunsa, isäpuoli alkoi jyystää häntä perseeseen. Mutta tosi juttu tämä on kuitenkin. Seksihullu perhe, minkä sille voi. Jumalauta, hyvän näköisiä mimmejä äiti ja tytär ja isäpuolikin aika hyvin varustettu. Siis, jätkä, sillä oli isompi kuin minulla ja minullakin on aika iso kyrpä.

  No anna kun minä nyt jatkan. Se muija siis työnteli minua dildolla pyllyyn ja se tuntui tosi hyvältä. Kontallaan oleminen on nastaa, suosittelen jätkä lämpimästi. Ja kun samalla otetaan suihin, niin se on jo poikaa! Katariinan lämmin suu ja perse täynnä dildoa — siitä olisi lauennut joka jätkä. Eikä edes kestänyt kovin kauaa, kun minulta jo tuli. Laukesin rajusti huutaen ja spermat lensi pitkin Katariinan naamaa ja rintoja.

  Sen isäpuoli, joka edelleen pani sitä perseeseen, alkoi hieroa spermaa sen iholla ja Katariinakin näytti siltä että sekin tulee kohta. Sen naama vääntyili himokkaasti ja irstaan näköisesti ja isäpuoli huusi sille, että nyt tulee isoa kyrpää.

  Ja minä nousin ylös ja katsoin himokasta äitiä ja kysyin, haluaako hän nyt. Ja hän sanoi, että haluan. Ja sekin meni kontalleen, minä menin taakse ja ihailin näkymää, sillä äidilläkin oli ihan jumalainen perse, kiinteä ja leveä ja pyöreä ja tosi herkullisen näköinen pyllyreikä, vaikka siellä olikin karvoja.

  Laitoin peukaloni sen reiälle ja hieroin sitä kevyesti, sitten vähän kovempaa. Ja heti alkoi äiti kiemurrella ja vinkua ja minä vähän lisäsin vauhtia ja hieroin kovempaa ja sitten se yhtäkkiä huusi, työnnä kyrpä sisääni! Asetin kyrvän äidin vitulle ja sanoin, täältä tulee. Ja samalla huomasin, että isäpuoli ja Katariina laukesivat, kummatkin huusivat kuin pistetyt siat ja kierivät rajusti ja vääntelehtivät villisti.

  Ja minä pistin kyrpää äidin vittuun. Anna nyt kun kerron. Mutsilla oli yhtä hyvä vittu kuin lapsellaankin, ehkä vain kokeneemman tuntuinen. Se kuroi kyrpäni ympärille tosi ammattitaitoisesti ja tuntui siltä kuin se ahmisi munaani. Se oli samalla tiukkaa ja pehmeää.

  Niin kuin parhaat vitut aina ovat. Työntelin aluksi rauhallisesti — piti katsos vetää itsekin vähän henkeä rajun orgasmin jälkeen -, sitten kun rouva alkoi näyttää levottomalta, käänsin toisen vaihteen päälle ja tartuin sitä rajusti perselihaksista kiinni ja puristin kovaa, tein itselleni perseestä kahvat ja annoin mennä.

  Huusin suoraa huutoa varmaan parikymmentä sekuntia ja kävin syvemmällä vitussa kuin koskaan aikaisemmin. Tämä vain sanoi, jatketaan, ja kiemurteli itsensä irti minusta, ja vinkkasi miehelleen ja tyttärelleen ja sanoi, tulkaas vähän tänne, miehelleen hän sanoi, mene tuonne taakse, minulle hän sanoi, kierähdä alleni, ja tyttärelleen hän sanoi, että se nuolee sitä samalla, ja minä mietin jo, että jaksanko minä tätä enää, seksihullua perhettä, en enää ikinä jaksa naida, mutta pakko oli, kun kerran oli tiedossa semmoista naintia, ettei ikinä enää tämän jälkeen, ei vaikka maksaisi ja mitä edes maksaisi kolmen huoran käyttäminen, liikaa.

  Ja minä menin kiltisti rouvan alle ja se alkoi asetella meitä paremmin. Katariina meni sen pään puoleen ja asettui niin että pääni ylti hänen vittuunsa ja hän levitti jalkansa ja tunsin märän vitun hiuksissani ja rouva kumartui alaspäin ja alkoi nuolla tyttärensä vittua ja Katariina alkoi heti vinkua, kuinka monta orgasmia se oikein haluaa ja jaksaa, ja samalla rouva tarttui kyrpääni ja ohjasi sen vitulleen ja työnsin sen sisään ja samalla tunsin, kuinka rouvan mies työntyi rouvan perseeseen.

  En välittänyt enää mistään mitään, vaan annoin mennä täysillä, työnsin ylöspäin rajusti ja lujaa ja nopeasti ja tunsin äijän kyrvän perseessä, sekin tuntui hyvältä, se hieroi minun kyrpääni samalla kun panin Katariinan äitiä vittuun, joka oli tosi lämmin ja pehmeä ja liukas, kun siellä oli minun omat mällini, kohta niitä mällejä lentäisi perseeseen ja rouvasta tippuisi pitkä jana spermaa ja vittumehua lattialle kun se lähtisi kävelemään, jos se meinaan enää ikinä edes kävelee. Ja samalla se jumalauta nuoli omaa tytärtään, joka kyllä nautti tilanteesta, yritin kääntää päätäni niin että olisin nähnyt kuinka kieli osuu vittuun, mutta ei se oikein onnistunut ja piti keskittyä omaa naimiseen, omaan kyrpään ja siihen miten se menee vittuun.

  Kaikki laukesivat samaan aikaan ja kaikki huusivat ja kiemurtelivat villisti, varmaan se äijäkin läimi muijaansa perseelle ja sanoi sitä huoraksi ja minustakin tuntui, että se oli joku laatuluokan huora, joka ottaa kaikilta perseeseen, mutta sitten minulta tuli ja kaikki sumeni, siis en minä mitään pyörtynyt, mutta putosin ihan tasan samaan pyörteeseen kuin äskenkin kun olin pannut rouvaa vittuun, työnsin itseni niin syvälle kuin pystyin ja tunsin äijän kyrvän, tosi isona, siellä lihan toisella puolella ja munat hieroivat toisiaan vasten ja se tuntui tosi hyvälle ja samaan aikaan kuulin, kun Katariina laukesi, ja tunsin, miten se hieroi vittuaan minun päälakeeni, siellä oli aika märkää mutta ei se mitään.

  Kukaan ei tuon jälkeen enää jaksanut mitään. Nousimme ylös ja minä sanoin jotain ja Katariina ja rouva tulivat molemmat antamaan minulle pusun ja sanoivat, tule toistekin, ja äijä läimäytti minua olalle ja sanoi kyrpä pystyssä, olisi kiva sinuakin vielä päästä kokeilemaan.

  Ja sitten minä lähdin ja ajoin kotiin. En tiedä, olenko menossa uudestaan, mutta sain Katariinalta kyllä tekstiviestin. Lähettänyt Juri klo 9: Kohteen lähettäminen sähköpostitse Bloggaa tästä! Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu. Ne ilmestyvät Seksinovelleja-kategorian alle. Ensimmäisen novellin on lähettänyt MrHyde ja sen löydät täältä ja hänen toisen novellinsa täältä.

  Tiedätkö vielä muita suomalaisia tai englanninkielisiä novellisivustoja? Ja vaikka tämä blogi ei novelliblogi olekaan, niin halutessasi voit meillekin tarinan lähettää julkaistavaksi. Muualla netissä on käytykin lähiviikkoina kiivaasti keskustelua, missä nyt voisi novelleja lukea ja avoimesti keskustella seksistä. Linkkilistoiltamme löytyy linkkejä muutamiin paikkoihin, mutta tässä myös pieni listaus erityisesti novelleihin liittyen.

  Haluatko päästä tälle listaukselle suoraan helpolla osoitteella? Sieltä vain valitsee sopivan päivämäärän parin vuoden takaa — eipähän sitten tule ihan heti niitä uusimpia vastaan. Kirjoitin tällaisen kirjan sadomasokismista subini kanssa. Kirjalla on myös sivu facebookissa. Sinne voi heitellä kysymyksiä ja kommentteja, joihin vastailemme parhaamme mukaan. Meillä on tarjolla myös jäsenistön sisäine ja taatusti ominaisuuksiltaan Suomalaisen nettimaailman monipuolisin Chat ja kuvagalleriat sekä BDSM- että Cuckoldfoorumeillakin.

  Ja lisää erikoiserotiikan aiheita on tulossa meille mukaan hiljalleen. Palvelin voi joskus pätkiä, mut korkeintaa pari tuntia…. Novelliosiohan siellä tosiaan oli hyvä, että sen takia hieman harmillista.

  Muuhun sisältöön ei juurikaan itse tullut sen enempää perehdyttyä. Chatissa tosin näytti pyörivän pelkästään teinejä. Yks foorumipohja Kukkiksessa olis vapaana: Vastaavanlaista vapaamielistä ja vilkasta keskustelufoorumia ei suomen kielellä toista löydy, joten sivuston poismeno on todella valitettavaa.

  Alunperin tapasimme salilla ja tapasinkin mittailla häntä salaa treenien lomassa. Hän ei ollut mikään kehonrakentaja vaan jäntevä, kiinteä ja pitkä mies. Mies juuri minun makuuni.. Olimme jo parikertaa heränneet treffien jälken samasta sängystä, minun sängystäni. Vesa kutsui minut kotiinsa nyt ensimmäistä kertaa. Tapasimme salilla ja hän…. Vaimoni kysyi kun olimme juuri heränneet ja makasimme lusikka-asennossa. Hyväilin vaimon toista rintaa Syntymäpäivääni oli vielä muutama päivä ja olimme jo aiemmin sopineet ettei mitään juhlia järjestetä.

  Vaimollani oli aiemmin ollut tapana yllättää minut lahjoillaan ja ne olivat tuoneet useimmiten lisäpiristystä muutenkin hyvään seksiin. Me emme ostaneet toisillemme tavaroita lahjaksi vaan kokemuksia…. Tämä tarina on tosi! Olin päivällä aikaisemmin viestinyt paljon Alexin kanssa siivoukseni lomassa.

  Alex on 20 vuotias lihaksikas ja komea urheilija. Olen aina ollut ihastunut Alexiin, mutta pitänyt tunteeni kurissa. Ensimmäisestä pienestä vihjeestä lähtien olen painottanut Alexille, että olen selkeästi häntä vanhempi ja naimisissa.

  aikuisviihde suomi novellit seksi

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *