Category Archives: Seksikäs naiset Helsinki

  Piiskaa pyllylle suomi seksi kuvat

  piiskaa pyllylle suomi seksi kuvat

  Semi varovasti kyselen, apua tarvitsen. Olen nuori rehevä, nainen satakunnasta. Joskus nuorempana olin paskassa suhteessa, jossa sain turpaan joka viikko. Siitä ku paranin mikään ei tuntunut enään oikeastaan miltään. Tämän takia haluaisin kokea uudelleen hakatuksi tulemisen, "turvallisesti". Bdsm ei riitä enään, ja kyllä olen useasti session jälkeen verillä ja mustelmilla.

  Se ei vaan aja samaa asiaa. Haluan tietää, aiheuttaako se saman tunteen. Lähdin kirjoittamaan tänne, varmasti lähinnä sen takia että tiedän kyllä millaisia kommentteja tulen saamaan, mutta täällä ehkä vähiten tuomitaan. Olen siis varautunut näihin tiettyihin kommentteihin.

  Olen tietoinen ettei haluni ole "tervettä" ja terveellistä minulle, mutta olen päätökseni tehnyt. Ongelmana onkin nyt vähän että en tiedä mistä tälläistä ihmistä hakisin.

  Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä. Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän.

  Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Mitä mieltä olette piiskaamisesta? Mieleni tekisi saada oikein "isän kädestä" koska en ole koskaan saanut. Pitääkö silloin laittaa itse pylly paljaaksi ja saako remmiä vai vitsaa? Pitääkö olla polvilla vai tuolilla? Minä piiskaisin sinua siten että olisit pylly paljaana mahallasi tuolilla Mistä sen itse osaisi valita?

  Eikö kurittaja sen päätä? Sehän on nöyryyttävää olla housut alhaalla ja maata tuolilla. Pakottaisitko laittamaan housut nilkkoihin? Entä jos hangoittelisin vastaan, mitä tekisit? Onko koivuniemenherra yksi vai monisäikeinen piiska? Entä miten olisi nurkassa seisominen huosut kintussa? Meillä käytetään puolen sentin paksuista puolen metrin pituista pyöreää keppiä. Osumatarkkuus on hyvä eikä jää jälkiä kuin pariksi päiväksi.

  Onko housut pois jalasta ja missä kepität ilmeisesti vaimoasi? Kuinka hän suostuu siihen? Pakotatko itse ottamaan housut pois vai teetkö sinä sen? Eikö todella tule jälkiä? Miksi perinteinen remmi ei käy? Haluaisin kokeilla vaimoni pakaroille samaa. Joskus otan housut alas juuri ennen piiskausta joskus jätän pikkuhousut. Joskus vaimo saa ottaa itse housunsa ja asettua sellaiseen asentoon kuin haluaa ja saa sitten pyytää keppiä. Se pyöreä keppi ei riko ihoa eikä jätä kovin pahoja jälkiä.

  Omakohtainen kokemus on, että kyllä tuntuu, varsinkin jos kastelee sen kepin ensin. Ei kumpikaan suostu vapaaehtoisesti, mutta se kuuluu asiaan. Remmi voi osua vääriin paikkoihin, eikä kai tarkoitus ole vahingoittaa toista. Miksi nurkassa housut alhaalla ja haarat levällään? Miksi ei sängyn päällä kontillaan ja piiskattu pylly pystyssä odottamassa uutta käsittelyä? Sen jälkeen kova nainti päälle takaapäin, kyllä tekee tytöstä kiltin.

  Käsittely kannattaa uusia aina sopivin väliajoin ja opettaa typykkä kuuliaiseksi. Naiset tykkää kun niitä alistetaan. Ainakin minun naiseni nykyään. Alkuun hän vähän hangoitteli vastaan, mutta tiesi saavansa sitä enemmän remmiä, mitä enemmän vastusti. Nahkaremmi kiihottaa naista ja minua punaiseksi piiskattu pyöreä pylly.

  Naiset kaipaavat "isän kädestä. Selkäsaunan antamiselle keksii aina hyvän syyn. Mä antaisin ensin avokämmenellä. Jos hän sitä oikein kovasti haluaisi, ehkä voisin yrittää, mutta kovin vieraalta ajatukselta tällainen tuntuisi. Eli ei sitä varmastikaan voi yleistää, että ratsastajat olisivat innokkaita piiskaamaan kaikkea, kun ei sitä hevostakaan oikeasti sillä piiskalla hakata. Ei varmaan voi yleistää , Mutta ajatus on aivan ihana; mies tarttuu piiskaan ja räpsii sillä kuritonta naista lautasille, niinkuin tämä yksi "tamma" kertoi.

  Kaikki alkoi kun silloinen tyttöystäväni tuli talleilta ja olin luvannut siivota kämpän ja laittaa ruoan valmiiksi. Olin tietty netissä ja aikani kului nopeasti. Tyttöystäväni tuli sisään ja alkoi huutaa, missä olen. Kuulin hänen äänestä, että nyt hän on vihainen. Seisoin eteisessä hänen edessä ja katsoin kun hän oli ridaus vaatteet päällä ja osoitteli raipalla minua. Hän huusi, että tämä ei ole ensinmäinen kerta kun minulta jää sovitut tehtävät tekemättä ja nyt se saa loppua.

  Tyttöystäväni marssi olohuoneeseen sohvalle ja sanoi"käy se näinkin" Hän istuu ja katsoo kun teen kotityöt. Ei auttanut kun aloittaa nolona rästiin jäädyt työt. Siinä siivotessani hän käski minun vähentää vaatetustani, ainakin housut pois jottta hänen olisi mukavampaa nähdä paljas takapuoleni. Olin itsekin puutteessa joten laskin housut pois ja ajattelin sen johtavan seksiin. Tyttöystäväni oli edelleen pahalla tuulella ja hän alkoi läpsiä raipalla takapuoleeni kun siivosin, sanoin, että se sattuu ja käskin lopettaa.

  Mutta hän vain kovensi iskujaan ja käskin minun olemaan hiljaa ja jatkamaan töitäni. Iskut olivat niin kovia, että en pysynyt jatkamaan töitäni vaan purin hammasta ja polvistuin hänen eteensä, anelin armoa, lupasin hoitaa sovitut työt aina ajoissa.

  Tyttöystäväni riisui housunsa veti minut tukasta sohvalle jossa käski nuolemaan. Hän oli märempi ja minulla kovempi kuin koskaan. Rakastelimme - puhuimme - se kiihotti meitä molempia.

  Nyt vaimo ja leikit jatkuu - Ihanaa. Ratsupoliisinaiset pidättivät varkaat Ahvenanmaalla. Saavatko varkaat nyt ratsupiiskaa takapuolelle..? Jos jollakin noin yleensä kokemuksia ratsupiiskasta, niin kertokoon. Sehän on alunperin tarkoitettu hevoselle, joka nyt on huomattavasti paksunahkaisempi kun ihminen. Toisaalta eipä tartte paljoa voimaa satuttaakseen toista Jokaisen miehen pitäisi saada edes kerran elämässään selkään ratsupiiskalla!

  On se kaikkein pahin! Toki riippuu räpsiikö sillä vai lyökö täysillä! Ai mistä hyvästä mies tarttisi kuritusta? No ei tartte kun lukea näitä keskusteluja, joissa mies kuvittelee olevansa mailman-napa ja vain nainen kuulemma ansaitsee oikuttelusta selkään!? Ja mieskö ei koskaan oikuttele ja tee typeryyksiä?

  Jokainan mies joka väittää minulle moista ansaitsisi selkään ja ei kannatakkaan olla ihan lähellä jos minulla in 1,20 pitkä raippa mukana! Sinä olet terveettulleet tänne minulle,minä asun yxin ja pitkä matkaa naapurille,siis he eivät kuulee kun minä huudaan kivustani,mutta se on paras että sinä sidot minua kiinni sängyssä että minä en pääsee juoksemaan ulos pihalle kun se sattuu liikaa!

  Se on aika veteen piirretty raja, mikä on leikkä ja mikä totta. Se riistäytyy helposti käsistä. Itse asiassa olen itse saanut joskus selkään nimenomaan sillä ratsupiiskalla.

  Toki olin ensin huitaissut riidan toista osapuolta ensin kintuille parikertaa. En minä ihan huvikseni viitsisi toista mätkiä, mutta sen verran temperamenttinen olen, että jos ratsupiiska sattuu olemaan hollilla ja mies 3ei usko sanaa tai uhkaa minua niin ihan varmasti lyön!

  Tai jos mies antaisi minulta lupaa kysymättä minulle selkään saavutus sekin niin aivan varmasti antaisin takaisin samalla mitalla! Semoset punaset juovathan siitä jää riippuen miten lujaa lyö Juu,niin varmaan, mutta en viitsi ihan huvikseni hutkia. Voimia kyllä on naiseksi ihan riittämiin. Eli siis sinä haluaisit selvästikkin selkääsi. Meinaan vaan, että voipi kummasti halut loppua, kun kerran saa kunnolla selkäänsä.

  Varsinkin jos kyse on ratsupiiskasta. Jotenkin sexy-väline, tietyllä tavalla. Varmasti halut sillä tavalla poistuisivat, jos piiskaisi kunnolla. Miksi ne sillä tavalla pitäisi poistaa. Kaikkeahan voi tehdä voimien takaa, mutta onko siinä järkeä. Minkä ikäinen itse olet? Se on ihan varma että minä en halua saada ratsupiiskalta niin kova piiskaa joka heikkoisiin nainen voi antaa! Minä olen saanut paljo piiskaa cm pitkä pajuvitsasta joka on sentti paksu ja se sattuu niin helvetisti jos nainen lyö kovaa!

  Minä arvan että ratsupiiskaa vetää iho rikki jos lyön kova,kyllä minä kestän senkin hyvin mutta se on harmillista olla jäljet kuukusi ja minä haluan saada reidetkin piiskaa ja kesällä ei kehtaa mennä uida jos redet on piiskaanjäljet. Paju piiskahan on tavallaan sama kun raippa.

  Sitähän käytetään myös hevosilla. Koivuvitsat nyt on ihan naurettava lasten lelu.

  Piiskaa pyllylle suomi seksi kuvat -

  Ja mun tapauksessa ei ole kysymys alistamisesta tms. Siinä siivotessani hän käski minun vähentää vaatetustani, ainakin housut pois jottta hänen olisi mukavampaa nähdä paljas takapuoleni. Täytyy myöntää, että piiska laulaa tässä taloudessa harva se päivä, viimeksi eilen.

  Myöhemmin kiukkuni kuohahti uudelleen ja sain toisenkin kerran piiskaa. Tällä kertaa jouduin hakemaan ulkoa risun ja vaikka harmitti niin toteltava vaan oli. Olimme saunaan menossa, ja siellä mies sitten antoi vielä risua jo ennestään aroille pakaroilleni ja piti aikamoisen saarnan huonon käytökseni takia. Sen jälkeen jouduin menemään sänkyyn miettimään tekosiani. Puolenyön jälkeen mieheni tuli viereeni ja rakastelimme kiihkeästi, niinkuin aina, kun olen saanut piiskaa. Nyt on seesteinen olo ja rauha maaassa, mutta takalistoa kirvelee vieläkin!

  Meillä miesystäväni antaa remmiä tarpeen vaatiessa eli aina kun olen töpeksinyt tai ollut hänelle ilkeä. Kurittaminen tapahtuu makuuhuoneessa, minne hän vie minut joko hiuksista tai korvasta.

  Kuritukseen kuuluu, että itse on laitettava pylly paljaaksi ja nojattava sänkyyn. Remmi laulaa yleensä kertaa takalistolleni rangaistuksen vakavuudesta riippuen,sen jälkeen mies komentaa minut sänkyyn ja joskus kurituksen päälle ottaa takaapäin. Voi tyttö pieni, kyllä varmaan aika monikin nainen joutuu joskus pudottamaan pöksyt alas ja saa selkäänsä. Sehän on luonnonlaki,että mies kurittaa naistansa; ei yhdessäolo muuten suju.

  Meillä ainakin on ollut alusta saakka selvää, että Piia 38, vaimoni vuodesta saa tuntea remmin tanssin persuksillaan, jos ei käytös pysy kurissa. Viimeksi eilen oli pakko ottaa tuppivyö käyttöön, kun suunsoitto meni niin mahdottomuuksiin. Vähän se taas uhitteli, mutta oli lopulta hyvinkin kilttiä tyttöä, kun vetelin remmillä sitä perseelle niinku raipalla vikuria tammavarsaa. Lopulta melkein säälittikin jo, kun se itkua tuhertaen pyyteli oikutteluaan anteeksi, mutta ei auta olla hentomielinen, ehei.

  Naiselle pitää kunnolla opettaa, kuka määrää tahdin, mä olen sitä mieltä. Jälkeenpäin on sopu talossa ja nainen tietää paikkansa. Kunnon piiskaus antaa naisille turvallisen olon, väittäisin. Tietävät näet sillon konkreettisesti, missä mennään, jää turhat temppuilut vähemmälle. Olen prikulleen samaa mieltä. Jos emäntä hyppii silmille niin ei muuta ku välittömästi perse paljaaksi ja remmiä niin että tuntuu. Sitä ne ymmärtää, kerjäävät jopa! Ennen sain vaimolta piiskaa ja joskus oikein kunnolla nahkavyöstä ja myös ruoskasta, jonka hän oli hankkinut sexikaupasta.

  Siitä tuli lähes viikottain jo pienimmistäkin töpeksimisistä. Joskus oli mukana "todistajana ja avustajana" anoppi tai naapurin rouva. Kyllä otti luonnolle, kun piti riisua ittensä alastomaksi vieraan naisen katsellessa vierestä ja sitten avustaessa vaimoani selkäsaunan antamisessa. Avustaja piteli kiinni käsistäni ja painoi pätäni tyynyyn tai istui hajareisin hartioideni päällä, etten pässyt mihinkään sängystä, silläaikaa, kun vaimo hakkasi remmillä tai ruoskalla takamustani ja selkääni.

  Nykyisin olen alkanut vaatia tasapuolisuuden nimissä samaa kohtelua myös vaimolle,jonka menot ja "ompeluseuraillat" joskus venyvät pikkutunneille, eikä kunnon selitystä viipymiselle löydy.

  Varsinkin silloin, kun mulla olisi tarvetta saada nauttia vaimon suloista, ja hän vain viipyy noissa "tyttöporukoissa" yömyöhään; minussa nousee ärtmys ja tarve ojentaa vaimoa vähän "koivuniemen herralla". Muutaman kerran olen komentanut vaimon hakemaan läheisestä pusikosta koivuvitsat tai pajunoksat jopa keskellä yötä.

  Viime viikonloppuna soitin hänen kännykkäänsä yöllä yhden jälkeen ja ilmoitin, että "tulehan jo kotiin sielä kapakasta josta tanssimusiikki kuului taustalla ja tuo tullessasi kunnolliset piiskat.

  Arvaat varmaan mistä on kysymys. Ilman niitä ei ole kotiin tulemista. Kaikki kotityöt on jäänyt tekemättä ja sinä vain istut juhlimassa kapakassa! Kahden tunnin päästä vaimo palasi hieman viinalle haiskahtavana. Riisui päällystakkinsa ja sen alta paljastui vyön alle tungettu piiskanippu; kymmenkunta pitkää, monihaarasita nuoren koivun oksaa, joista oli lehdet riivitty pois.

  Ujostelematta hän ojensi ne minulle ja kysyi: Tosin hän ensin kävi vessassa tyhjentämässä rakkonsa. Join pullon olutta jääkaapista ja menin hetken perästä makuuhuoneeseen, jossa vaimo makasi alastomana vatsallaan sängyn päällä. Kysyin, että oletko valmis vastaanottamaan kaikki nämä piiskat? Joka oksalla parikymmentä lujaa sivallusta pakaroille ja reisille ja parin minuutin huiluutauko.

  Kyllä vaimo valitti ja kiemurteli sängyllä , mutta en päästänyt häntä mihinkään tästä piinapenkistä. Olin päättänyt viedä asian loppuun asti. Ihme kyllä, vaimo ei huutanut ääneen, vaikka kipu varmasti tuntui luissa ja ytimissä asti, mutta valitti kyllä kyynelet silmissä. Näin jatkoin, kunnes kaikki oksat oli käytetty ja vaimon takamus, selkä ja reidet polvitaipeisiin asti olivat aivan punaiset ja juovikkaat verestävistä paukamista, mitä piiskan sivallukset olivat jättäneet iholle.

  Lopuksi vaimo pyyteli nöyrästi anteeksi käytöstään. Talutin hänet kylpyhuoneeseen, jossa hän otti viileän suihkun, joka hieman lievensi takamuksen kirvelyä.

  Näin olen menetellyt muutamia kertoja viime vuosien aikana ja aina on rauha ja sopu palannut perheeseemme pitkäksi aikaa selkäsaunan jälkeen. Tämä on minun kokemukseni kurista avioliitossa. Toivottavasti kumppaninne nauttii kyseisistä leikeistä, muuten juttu kuulostaa todella kauhealta ja on laitonta jne. Lakiin voisi tehdä muutoksen, että orjien pitäminen ja rankaiseminen olisi laillista.

  Tietysti pitäisi olla jonkilaiset säännöt, että kuinka kovasti orjia voisi rankaista. Kiduttaminen kiellettäisiin, mutta ruoskia saisi, muttei verille asti. Vaikeampi asia olisi päättää, ketkä joutuisivat orjiksi? Siihenkin löytyy sopiva ratkaisu. Jotkut masokistit varmaan haluasivat vapaaehtoisesti alkaa orjiksi. Osasta rikollisia, huijareita ja tyhjäntoimittajia voitaisiin tehdä myös orjia, eli niistä, jotka eivät pysty tai aiokaan maksaa takaisin aiheuttamiaan vahinkoja.

  Näin yhteiskunta hyötyisi näistäkin yksilöistä, myymällä heidät orjiksi. Taidan olla nero, eikö kukaan ole keksinyt tätä aikaisemmin?

  Kyllä meiillä ainakin piiskataan. Ei se kyllä aina naurata, vaikka pääsääntöisesti kiihotun siitä. Joskus se on silti niin kovaotteista, että siitä on seksi kaukana. Tosin silloinkin usein rakastellaan jälkeenpäin tai otan suihin.

  Niinkuin just eilen, kun mies suuttu mulle kesken puolukkareissun ja veteli siitä paikasta nahkavyöllä pitkin persuuksia siellä metsässä. Siinä ei auttanu mikään ja karkuunkaan en päässyt, se paino tyynen rauhallisesti mut mättäikköön mahalleni, veti housut nilkkoihin ja rupes piiskaamaan.

  Mä rimpuilin ja kirosin, mutta en mä siitä mihinkään päässyt, kun se paino mut niskasta nelinkontin sinne mättäiden väliin. Treffeille tietenkin pyytää, ja sitten hommat etenevät omalla painollaan kun molemmat pitävät toisistaan. Silloinhan hyöty on molemminpuolinen. Viagra naurunappula ehkäisyrengas hinta imukuppi pornokuvia isokullinen mies nuolee naitua pillua teksti tv sarja 70v ja henry saari niko92 runkkaus video tummat naiset naivat tummia naisia netissä täti pissalla keskustelu panokuvia.

  Mom kik Pikku pimppaa. Piiskaa pyllylle suomi pattaya Escort jämsänkoski kajaanin lestaadiolaiset hämeenlinna. Suomiseksi hyväily nainen teini runkkaa shemale seksikuvat suomessa panoreikä kuvia sex saunapuhdasta. Isotissinen blondi asian massage sex latex asu ja poika video filmi etelässä. Mielisairaus nimeltä paranoidinen skitsofrenia aiheuttaa kaikenlaisia pakkomielteitä ja harhakuvitelmia.

  Pikkarit seksitarinat poika ruiskii terska painui pilluun blondit rakastelevat alastomat rouat haluaa siivoojan pilluun sisälle sperma ruiskaukset sperma vaatteista pesemällä lähteekö sperma sisään takaapäin nainti teija antoi pimppiä nainen sex tube mature viivi pumpanen fake porn bilder sex-pornoa--vitun imutus. Nainen ja jehovantodistajat juhannus maksullista seksi kuvia alasti vanha nainen tyydyttää käsin miehen käsittelyssä tissit parittelu kolmistaan ryhmässä pornoa kypsä nainen herkkupeppu kuvat pienet nuoret homot nusivat.

  Käsittely kannattaa uusia aina sopivin väliajoin ja opettaa typykkä kuuliaiseksi. Naiset tykkää kun niitä alistetaan.

  Ainakin minun naiseni nykyään. Alkuun hän vähän hangoitteli vastaan, mutta tiesi saavansa sitä enemmän remmiä, mitä enemmän vastusti.

  Nahkaremmi kiihottaa naista ja minua punaiseksi piiskattu pyöreä pylly. Naiset kaipaavat "isän kädestä. Selkäsaunan antamiselle keksii aina hyvän syyn. Mä antaisin ensin avokämmenellä. Jos vaikutus ei ole riittävä niin sitten vyö tai muu väline.

  Nainen kiihoittuu riittävästi avokämmenestä, jos kurituksen tarkoitus on kiihottaa. Kämmenestä ei myöskään jää pahoja jälkiä.

  Osaa sitten totella miestä. Se naisen tottelevaisuus on lähtökohta. Jos kuri pääsee höltymään on se palautettava. Pikkuvirheistä avokämmentä, suuremmista muulla välineellä. Naisethan tekevät rikkeitä tahallaan saadakseen kuritusta, koska kiihoittuvat siitä.

  Kurituksen voi täydentää kun laittaa naisen ottamaan suihin tai naimalla, tärkeää on ettei anna naisen laueta ilman lupaa. Juu eli kyllä sen käskyttäjän pitää sanoa mitä sinä teet Siinä se mies punnitaan.

  Käskisin sinun riisua housusi ja kumartua tuolille. Rankaisisin sinua ensin remmillä sitten vitsalla. Kerro lisää, yksityiskohdat kiinnostavat, miten muuten toimit? Aloittelijalla on paljon oppimista. Kunnon selkäsaunan jälkeen sängylle rakastelemaan. Mulle ainakin piiskaus tekee tosi hyvää, eli niinkin päin että nainen piiskaa miehen!

  Täytyy vain sopia etukäteen väline ja ettei liian lujaa! Itse pidän nahkaremmistä ja olen polvillaan lattialla tai tuolilla rukous asennossa ja piiskaaja saa kiitokSEKSI suuseksiä ja piiskattu myös. Yks juhannus oli takapuoleni aivan punainen nahkaviiruista, mutta minusta seksissä on parasta olla piiskattvana vaikka olenkin mies!

  Onko muita miehiä, jotka tykkää piiskasta? Onhan meitä piiskattavia pojuja vaikka kuinka paljon. Tule mukaan Ankaran sedän foorumiin Yahoo: Mikä tallainen foorumi on ja misää? Mä sain muuten viime viikolla yhdeltä kundilta selkäsaunan ihan paljaalle pyllylle. Meillä oli ihan kiva ilta ja otettin pikku drinkkejä mun luona ja sit meille tuli asioista erimielisyyksiä ja se kundi sano et mä olen liian ylpeä ja hemmoteltu.

  En oikein huomannutkaan makkarissa ku se otti vyön housuistaan ja painoi mut niskasta sängylle ja veti pikkarit alas. Sit alko läiskiminen pepulle ja mä huusin et lopeta,mut ei mitään tehoo. Se sanoi opettavansa mulle nöyryyttä ja et mun on aika ruveta tottelemaan.

  piiskaa pyllylle suomi seksi kuvat

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *