Category Archives: Saattajat Rauma

  Tuhmat novellit male on

  tuhmat novellit male on

  Eikai täs muu auta. Sehän on nähnyt jo saman.. Ei se oo niin paha.. Käännyn mennäkseni takaisin sängylle. Mulkaisen papparaista, joka vain hymyilee ylimielisesti. Papparainen nyökyttelee vaan, ja laskeudun takaisin selälleni.

  Suljen silmäni ja yritän unohtaa koko paskiaisen. Ohjaan käteni jälleen klitorikselleni ja alan taas hipoa kynttäni sen päällä. On vaikea rentoutua, kun tiedän että jokin ihrakasa tuijottaa vieressä.

  Suljen vihaisena silmäni uudelleen. Näen mielessäni vaan sen vituttavan ilmeen. Hetken menee, ennenkuin alan jälleen huohottaa. Sä meet kuule liian pitkälle! Näen näytöllä minun sähköpostini… Ja videoni on lähettymässä kaikille yhteystiedoilleni. Läimäytän sen kättä ja katson murhaavasti. Pappa katsoo määrätietoisesti syvälle silmiini. Ei tässä muutakaan voi. Alan vetää pikkareitani alas. Papparainen astuu askeleen taaemmas ja suljen silmäni jälleen.

  Minä, itsetyydyttämässä ilmän housuja jonkun papparaisen edessä.. Suojaan kädelläni häpyäni hetken. Epäröiden etsin jälleen klitorikseni ja alan hieroa sitä. Häpeäkseni alan kiihottua tilanteesta. Orgasmi on taas lähellä ja hengitän taas kiivaasti. Äkkiä jaloistani otetaan lujasti kiinni ja kiljahdan. Räväytän silmäni auki ja pappa tulee päälleni. Menen lukkoon ja tuijotan peloissani papparaista silmiin. Se tulee lähemmäs ja kähisee korvaani: Mä olen nyt se kuningas ja sä annat mulle mitä mun tekee mieli.

  Sylkäisen päin tämän näköä. Tuntuu kamalalta kun tuollainen koskee minuun. Pappa alkaa liikutella sormeaan sisälläni kunnolla työntäen. Häpeän niin saamaristi, silti kiihotun ihan älyttömästi ja alan äännellä. Äkkiä huomaan kun mies alkaa avata housujaan. Yritän riuhtoa itseäni irti mutta papparainen puristaa käsiäni sänkyä vasten. Voihkaisen tahtomattani, kun papparainen työntyy sisääni.

  Tunnen sykkivän kalun sisälläni. Pappa kiskoo paitani pois. Paljaat rintani avautuvat miehen silmien alle. Tunnen kuinka papan kieli lipoo nänniäni. En pysty avaamaan silmiäni, olen liian häpeissäni. Olen kuin en kuulisikaan.

  Papparainen alkaa panna minua, ja alan voihkia äänekkäästi. Voihkin ja rintani heiluvat papan työntöjen tahdissa. Voihkin vain ja pidän nolona silmäni kiinni. Pappa puristaa nänniäni ja toistaa: Orgasmini alkaa lähestyä ja hieron kiivaammin. Papparainen laukeaa karjuen sisääni. Rämähdän veltoksi sängylle kun pilluni supistelee papan peniksen ympärillä. Usein viestittelymme johtuivat vanhojen asioiden muistelemisista. Illalla olin juuri tullut kotiin kun puhelimeni piippasi.

  Jaska laittoi viestiä kysyäkseen kuulumisiani. Hämmentävää, en ollut kuullut hänestä kuukausiin. Naapurin muija oli hakeutunut monta kertaa näkyvilleni, kun hänen oma ukkonsa oli matkahommissa. Tarkoitan, että hän tuli takapihalleen ja keimaili mustissa pikkuhousuissa ja mustissa rintaliiveissä itseään näytellen. Me olemme rivitalonaapurit, ja taloissa on suojaisat takapihat,ainoastaan meidän välillämme on pelkkä matala lautaaita ilman kasveja, mitkä mahdollistavat tällaiset jutut.

  Kun naapurin nainen taas kerran huomasi minut ottamassa aurinkoa takapihallani, …. Mitä sekin mistään tietää. Alakerta oli tyhjänä, kun mutsi oli jossain seurakunnan piireissä. Menin yläkertaan ja otin laatikosta Kossun. Nostin jalat pöydälle ja nakutin menemään. Aamulla heräsin suu kuivana ja kuselta maistuvana. Oli pakko saada jotain nestettä. Menin alas portaita olohuoneeseen.

  Olimme edellisenä lämpimänä elokuun iltana ajaneet avovaimoni, Piritan, vanhempien luokse kyläilemään, kun meillä molemmilla oli vielä kesälomaa jäljellä muutama päivä. Tiesimme, että anoppi ja appiukko olivat lähdössä seuraavana aamuna jo varatulle, lyhyelle kaupunkilomavisiitilleen.

  Olimme oikeastaan tarkoituksella valinneet ajankohdan näin, koska tiesimme, että näin saisimme talon itsellemme ja voisimme rauhoittua sopivasti maalla, ennen kuin taas kiireinen arki alkaisi. Sain kyrpää neitsytreikääni veljeltäni: Kävelin koulusta kotiin itku kurkussa. Kaverit olivat haukkuneet lesboksi ja transuksi, joten se tuntui pahalle. Rintani hölskyivät vuotiaan teinitytön etumuksella. Kotona avasin oven ja astuin sisään. Avaimet laitoin naulaan ja takin ripustin vaatepuuhun.

  Kipitin vuotiaan isoveljeni ohi, joka ei ollut kerännyt vieläkään rahaa omaan taloon. Menin omaan huoneeseeni ja katselin itseäni peilistä. Vaaleat ja silkkimäiset …. Sain joka reikään kyrpää: Olin juuri täyttänyt 19 vuotta ja olin menossa toiseen kaupunkiin ystäväni luokse viettämään kahta viikkoa kesälomastani.

  Ystäväni Kaisa kutsui minut luokseen oltuani pari päivää tätini luona. Oli lauantai ja hän sanoi, että tänään pidetäänkin vähän hauskaa. En miettinyt sitä sen tarkemmin, ajattelin että mikäs siinä, radalle vaan.

  tuhmat novellit male on

  Tuhmat novellit male on -

  Kun tulin Kaisan asunnolle, hämmästyksekseni huomasin, ettei hänellä … Lue lisää ». Tarkoitan, että hän tuli takapihalleen ja keimaili mustissa pikkuhousuissa ja mustissa rintaliiveissä itseään näytellen. Pappa kiskoo paitani pois. Ohjaan käteni jälleen klitorikselleni ja alan taas hipoa kynttäni sen päällä. Olin juuri täyttänyt 19 vuotta ja olin menossa toiseen kaupunkiin ystäväni luokse viettämään kahta viikkoa kesälomastani. Yritän riuhtaista sen auki, mutta se ei onnistu.

  Minulla on ollut huono päivä, tällä kertaa ei kiinnosta edes moikata ketään. Vanha mies tekee lattiaamme uutta parkettia. Vaivaudun pikaisesti hymyilemään miehelle, joka tuijottaa minua mennessäni ohi. Panen merkille hänen lihavuutensa, sekä sen että miten noin vanha papparainen enää mitään töitä tekee.

  Harvemmin ihmisiä arvostelen… Toisaalta saa minullakin huonoja päiviä olla. Läimäytän huoneeni oven kiinni. Ihanaa, saan olla ihan rauhassa, ajattelen. Vanhemmat eivät ole kotona, rynnimässä huoneeseeni… Uskoisin että tuo pappakin ymmärtää pysyä työnsä ääressä ja jättää minut rauhaan. Käyn makaamaan sängylleni ja tuijotan kattoon hetken.

  Kuivatut kukat katossa tuijottavat takaisin. Mun on pakko saada rentoutua, mietin ja laitan silmäni kiinni. Oikea käteni herää viereltäni.

  Annan sen hivuttautua varovasti vatsaltani lähtien alemmas. Huokaan kun käteni saavuttaa alapääni. Hitaasti hivelen häpyäni pikkareiden päältä ja supistelen lantionpohjanlihaksiani tiettyyn rytmiin liikkeen kanssa.

  Ehkä mä vaan mietin liikaa, mietin. Pääni taipuu hieman taaksepäin kun alan hengittää raskaammin. Sormeni tavoittaa klitoriksen ja alan hieroa sitä. Hetken jatkan tätä, kunnes vaihdan tekniikkaa. Nostan lantiota jotta saan aseteltua pikkarini paremmin ja alan klitoristani hipoen liikuttamaan kynttäni sen päällä pikkareiden läpi. Tunnen kuinka todenteolla rentoudun ja alan huohottamaan entistä kiihkeämmin.

  Nytkytän pienesti lantiotani ylös alas kun tunnen orgasmin lähestyvän. Huohotan äänekkäästi ja puren huultani, kunnes kuulen jokin rasahtavan. Sydämeni melkein pysähtyy ja avaan silmät. Katseeni osuu johonkin ylimääräiseen. Olen sokissa ja tuijotan kaljamahaista työmiestä, joka vain pysyy vaiti.

  Näen hänen kädessään kännykkäkameran, joka osoittaa minuun. Saatana anna se kaännykkä tänne! Tuijotan murhaavasti tuota minua puoli metriä korkeampaa, partanaamaista, lihavaa, varmaan kuusikymppistä ihrakasaa.

  Yritän riuhtaista sen auki, mutta se ei onnistu. Sydämeni alkaa hakata kovempaa. Turha minun olisi edes yrittää. Papparainen on hetken hiljaa. Vihdoin se avaa suunsa: Tehäänpäs niin, että sä pääset täältä pois, kunhan jatkat tota sun touhuas vielä hetken.

  Enhän mä voi tolle mitään. Eikai täs muu auta. Sehän on nähnyt jo saman.. Ei se oo niin paha.. Käännyn mennäkseni takaisin sängylle. Mulkaisen papparaista, joka vain hymyilee ylimielisesti. Papparainen nyökyttelee vaan, ja laskeudun takaisin selälleni.

  Suljen silmäni ja yritän unohtaa koko paskiaisen. Ohjaan käteni jälleen klitorikselleni ja alan taas hipoa kynttäni sen päällä. On vaikea rentoutua, kun tiedän että jokin ihrakasa tuijottaa vieressä. Suljen vihaisena silmäni uudelleen. Näen mielessäni vaan sen vituttavan ilmeen. Hetken menee, ennenkuin alan jälleen huohottaa. Sä meet kuule liian pitkälle! Usein viestittelymme johtuivat vanhojen asioiden muistelemisista.

  Illalla olin juuri tullut kotiin kun puhelimeni piippasi. Jaska laittoi viestiä kysyäkseen kuulumisiani. Hämmentävää, en ollut kuullut hänestä kuukausiin. Naapurin muija oli hakeutunut monta kertaa näkyvilleni, kun hänen oma ukkonsa oli matkahommissa. Tarkoitan, että hän tuli takapihalleen ja keimaili mustissa pikkuhousuissa ja mustissa rintaliiveissä itseään näytellen. Me olemme rivitalonaapurit, ja taloissa on suojaisat takapihat,ainoastaan meidän välillämme on pelkkä matala lautaaita ilman kasveja, mitkä mahdollistavat tällaiset jutut.

  Kun naapurin nainen taas kerran huomasi minut ottamassa aurinkoa takapihallani, …. Mitä sekin mistään tietää. Alakerta oli tyhjänä, kun mutsi oli jossain seurakunnan piireissä. Menin yläkertaan ja otin laatikosta Kossun. Nostin jalat pöydälle ja nakutin menemään. Aamulla heräsin suu kuivana ja kuselta maistuvana. Oli pakko saada jotain nestettä. Menin alas portaita olohuoneeseen. Olimme edellisenä lämpimänä elokuun iltana ajaneet avovaimoni, Piritan, vanhempien luokse kyläilemään, kun meillä molemmilla oli vielä kesälomaa jäljellä muutama päivä.

  Tiesimme, että anoppi ja appiukko olivat lähdössä seuraavana aamuna jo varatulle, lyhyelle kaupunkilomavisiitilleen. Olimme oikeastaan tarkoituksella valinneet ajankohdan näin, koska tiesimme, että näin saisimme talon itsellemme ja voisimme rauhoittua sopivasti maalla, ennen kuin taas kiireinen arki alkaisi. Sain kyrpää neitsytreikääni veljeltäni: Kävelin koulusta kotiin itku kurkussa. Kaverit olivat haukkuneet lesboksi ja transuksi, joten se tuntui pahalle.

  Rintani hölskyivät vuotiaan teinitytön etumuksella. Kotona avasin oven ja astuin sisään. Avaimet laitoin naulaan ja takin ripustin vaatepuuhun. Kipitin vuotiaan isoveljeni ohi, joka ei ollut kerännyt vieläkään rahaa omaan taloon.

  Menin omaan huoneeseeni ja katselin itseäni peilistä. Vaaleat ja silkkimäiset …. Sain joka reikään kyrpää: Olin juuri täyttänyt 19 vuotta ja olin menossa toiseen kaupunkiin ystäväni luokse viettämään kahta viikkoa kesälomastani. Ystäväni Kaisa kutsui minut luokseen oltuani pari päivää tätini luona.

  Oli lauantai ja hän sanoi, että tänään pidetäänkin vähän hauskaa. En miettinyt sitä sen tarkemmin, ajattelin että mikäs siinä, radalle vaan.

  Kommentoi Click here to cancel reply. Oli pakko saada jotain nestettä. Nautin yksinolosta ja rauhasta sateen hiljalleen ropistessa tuulilasiin ja mietin elämääni. Tiesimme, että anoppi ja appiukko olivat lähdössä seuraavana aamuna jo varatulle, lyhyelle kaupunkilomavisiitilleen. Mulkaisen papparaista, joka vain hymyilee ylimielisesti. Vihdoin se avaa suunsa:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *