Category Archives: Saattajat Rauma

  Treffit haku mies panee miestä

  treffit haku mies panee miestä

  On ihan okei olla vaativa, jos pystyy tarjoamaan takaisin samalla mitalla. Silkka vaatimuslista on ihan yhtä mielenkiintoinen kuin mutsisi ostoslista. Ainoa ero on, että mutsisi saa mitä haluaa. Rakkaus muuttui ystävyydeksi ja yhteinen taipaleemme on päättynyt. Hyvä ystävä on silti kullan arvoinen. Etäisyys 0 10 25 50  km kaupungista.

  Järjestys Viimeksi kirjautuneet Uusimmat profiilit Viimeksi muokatut. Olen Tositarkoituksella , 49 v mies. Miten saan profiilini tälle paikalle? Uusimmat blogikirjoitukset Asiaa Deitti. Tapahtumat Oletko menossa kesän kuumimmille festareille tai talven viileimpään konserttiin? Näin onnistut Älä vaadi liikaa On ihan okei olla vaativa, jos pystyy tarjoamaan takaisin samalla mitalla. Lue lisää Kaikki rakkaustarinat. Kiinnostavia profiileja Oplimees Oplimees 37 v, Loimaa.

  Browneye Browneye 52 v, Helsinki. Mira Mira 26 v, Turku. Mahtavuutta, että miehet ovat täällä helisemässä. Taidatte kaikki olla tosikoita. Tämä artikkeli ei ollut yhtään hauska, ja sitä paitsi se loukkaa kissanpentuja ja sotaveteraaneja. Those are the things that are waiting for you my dear women: Vaikka olettekin mielessänne kaikki täydellisiä prinsessoja niin valitettavasti teille kaikille ei riitä niitä täydellisiä alistuvia miehiä: Kun mies huomioi naisen ja on kohtelias, hän on tahdoton vässykkä.

  Kun mies osoittaa edes hiukan omaa tahtoa, on hän itsekäs sika. Nainen kun on itsekäs sika, hän on omasta mielestään vain voimakastahtoinen. Kun nainen on tahdoton vässykkä, on hän omasta mielestään vain miellyttävä ja joustava. Minkään annetuista miestyypeistä ei kuvannut minua täydellisesti, mutta useammasta löytyi yksittäisiä määritelmiä, jotka sopivat minuun.

  Enpäs ole tajunnutkaan tai ikinä ajatellut näitä asioita naisen näkökulmasta. Olen siis herra nro: Tämän luettuani joudun hieman pohdiskelemaan asennettani ja syitä mistä tämä johtuu.

  Toivon oppivani tulevaisuudessa hieman vastuuta toisen tunteista. Mä tunnistan itsestäni tuon täydellisen kusipään. Nurmi on aina vihreämpää aidan takana. Tai sitten eri päivinä ois kiva syödä eri nurmea. Vapaa suhde tai moniavioisuus vois sopii mulle, mutta sen selittäminen yhtään kellekkään on ihan mahdotonta. Oonkohan huonotuurinen vai kokenut, kun olen tavannut kaikki miestyypit, osan useammin kuin kerran.

  Jotenkin jäi epäselväksi miksi tuo viimeinen on kusipää. Kuvaus sopii valtaosaan muuten varteenotettavia naisia ja mielletään aivan normaaliksi niissä yhteyksissä. Jos tämä artikkeli olisi miehen sijaan tehty naisesta, se olisi varmasti ihan kamalan sovinistista ja loukkaavaa.

  Mutta ei, miehistä näitä saa tehdä niin paljon kuin sielu sietää. Just tämmöstä paskaa mitä rumat ämmät kirjottelee päiväkirjaan. Jos naisista tehtäisiin vastaava niin tulisi kansallinen haloo. Ainakaan kukaan ei ryhtynyt toimittajaa morkkaamaan. Jos naisten tulee välttää pienimunaisia miehiä, niin totta kai miestenkin pienirintaisia naisia.

  Siis eihän semmosesta naisesta ole mihinkään jolla ei kuppikoko ole vähintään D. Siis ihan oikeesti, älytöntä paskaa taas tämmönen teksti. Numero yksi on kuin minä teinivuosiltani jolloin ihastuin palavasti melkeinpä kaikkiin kauniisiin naisiin, kenen kanssa pääsin juttelemaan. Onneksi se loppui sinne kakskybäsyyteen aikalailla, kun paskamyrskyn jälkeen tein päätöksen olla sinkkuna ainakin vuoden.

  Sinä aikana naisia ei ollut, sillä olin paljon töissä, että pystyin tekemään pitkän matkan. Afrikan kautta Intiaan ja sieltä palattuani takaisin töihin, yllärinä yliopistolta lohkesi opiskelupaikka ekalta yritykseltä ja samaisesta paikasta löytyi nykyinen ihana vaimoni jo viidettä vuotta.

  Älkää pelätkö naiset, kyllä jotkut pojat tulevat oikeasti miehiksi ja lopettavat em. Itse tarvitsin siihen vähän herätystä.

  Itselle on tuttu tuo ykköskohta. Tapailin likkaa joka oli kovin kiinnostunut, mutta vähän häiritsi se tosiasia että hänellä oli exänsä kuva sänkynsä vieressä ja muutenkin tuo entinen oli yleinen puheenaihe. Mutta eipä haittaa, koska seksi oli hienoa.

  Ja tavallaan oli helpottavaa että tuosta exään takertumisen johdosta, sitä ei itsekään tarvinnut ottaa koko suhdetta kovinkaan vakavasti. Sopi silloiseen elämäntilanteeseen paremmin kuin loistavasti! Life gives you lemons, you make lemonade!

  Itsestään selvää onkin että itseni tunnistan eri elämäntilanteilta huomattavasti laimennettuna versiona monista kohdista. Voisiko olla niin, että kirjoittaja on asettanut omat kriteerinsä epärealistisen korkealle? Mukaan pitäisi lisätä rumat paskiaiset. Sellaiset, jotka kyllä haukkuvat treffeillä kanssaan olevan naisen ulkonäköä vaikka itse ovat aivan tontun näköisiä. D Olkoon vaikka minkä näköinen, mutta käytöstavat pitäisi kyllä olla hallussa.

  Jos hommat käännetään toisinpäin, niin miehen pitäisi vain olla tyytyväinen että sai "tollaisen naisen". Ilman aitoja itsejä suhteista ei tule toimivia, koska se on jo lähtökohtaisesti feikkiä, oli noi kategoriat, joilla ei ole mitään tekemistä aitojen itsejen kanssa, kuinka ruusuisia tahansa. Jos haluat raudanlujaa tietoa aidon minuuden löytämiseen ja sisäisen maailman ymmärtämiseen, eli viime kädessä onnellisuuteen ja toimivan elämän saavuttamiseen, tutustu Alkuajatukseen.

  Tää on vaan yhden toimittajan tekemä lista. Itse olen jostain syystä tavannut ainoastaan sellaisia naisia, että jos he olisivat miehiä niin heitä pitäisi automaattisesti täysinä hulluina. Naiselle se on niin tyypillistä ettei sitä osaa pitää kovin outona. AInakin mitä itse olen huomannut, niin suurin osa kauniista ja seksikkäistä naisista on henkisesti niin uskomattoman sekavia otuksia että täytyisi olla täydellinen jeesusmies että sellaisen kanssa pystyisi elämään.

  Jos asettaisin rimaa alaspäin ja tyytyisin tavallisen näköisiin naisiin niin saattaisin löytää jotain toimivampaa, mutta valitettavasti olen hyvin nirso kasvojen ja tietynlaisen houkuttelevan olemuksen suhteen, joten tilanne taitaa aina olla sama. Nykyään olen asennoitunut niin että parempi olla sinkkuna ja tapailla kauniita naisihmisiä korkeintaan harrastusmielessä kuin että yrittäisi mitään kovin syvällistä suhdetta.

  Hyvännäköiset naiset ovat muuten yleensä hyvin yksinkertaisia ainakin älykkyydeltään. Monimutkaisuutta ja syvyyttä löytyy kyllä tunteiden sekavuuden osalta mutta keskustelusta seksikkään naisen kanssa ei tule mitään, ei vain löydy sisältöä, ei millään.

  Kaunis nainen haluaa lähes aina rahakkaan ja menestyvän miehen. Rahakkaat ja menestyvät miehet ovat tunnevammaisia narsisteja. Tästä yhtälöstä saadaan lukea naistenlehdistä ja nykyään jo massamediastakin päivittäin. Mutta kun asiaa ajattelee pidemmälle niin se on jo evoluutionkin kannalta itsestäänselvää. Ihmiskunta kehittyy älyllisesti huikeaa vauhtia, mutta henkisesti ihminen on edelleen pelkkä vitsi.

  Pieni muna iso ego: D se olen niin minä mutta Pieni muna ei valitettavasti pidä paikkaansa. Kirjoittaja meni kuitenkin porschemiehen kanssa sänkyyn heti ensimmäisten treffien jälkeen. Nykyään tuntuu olevan käsitys, että miehen pieni muna on pilkantekoon oikeuttava asia ja miehen oma syy.

  Eikös se ole melko traaginen asia? Miten loistotyyppi tahansa olet, niin suuri joukko naisia pitää sinua rakkauteen kelpaamattomana jos penis on harvinaislaatuisen pieni. Mitä ivaamisen aihetta siinä on? Traaginen kohtalo, joka voi seuraavassa elämässä tulla naistoimittajalle itselleen. Mä tiedän parikin tyyppiä joilla on tosi pienet pippelit, toisella on mikropenis. Silti yksi niistä pääsi naimisiin ja toinen seukkaa jonkun naisen kanssa. Että kyllä ne pikkumunaiset joillekin kelpaa: Herra "Cry Baby" On juuri eronnut pitkäaikaisesta tyttöystävästään.

  Yrittää avullasi unohtaa menneet, vaikka väittää päässeensä kaikesta yli. Avautuu loputtoman pitkän kaavan mukaan eksästään useita kertoja. Herra "WTF" Ensitreffeillä kommentoi ulkonäköäsi niin, ettet tiedä, onko kommentti kehu vai ei. Tämän jälkeen puhuu vain silloin, jos kysyt jotakin.

  Virnuilee välillä hiljaa itsekseen. Ei opiskele, eikä käy töissä, mutta aikoo matkustaa maailman ympäri. Kutsuu sinut mukaan lahkotoimintaan. Kun kieltäydyt, hän ehdottaa toiseksi vaihtoehdoksi leffaan menemistä. Mietit mielessäsi "mitä helvettiä?

  Herra "Kakarat takapenkillä" Unohtaa kertoa, että hänellä on lapsia. Ottaa siitä huolimatta lapsensa mukaan treffeille. Ravintolassa syöttötuolia asetellessaan kertoo, ettei todellakaan etsi lapsilleen äitihahmoa. Auton takapenkiltä alkaa kuulua itkua. Herra "Kauhea krapula" Siirtää treffejä tunnilla eteenpäin, jotta ehtii toipua edellisestä illasta.

  Saapuu paikalle toisen tunnin myöhässä punaisine silmineen ja likaisine vaatteineen. Herra "Tosikko" Hänen perusilmeensä muistuttaa Grumpy-kissaa. Purkaa humoristiset heitot osiin niin, että sinulle tulee huono omatunto asiattomasta vitsistä, joka hänen mielestään loukkaa vähintäänkin veteraanien ja kissanpentujen oikeuksia. Herra "Tein virheen viidesti" Kertoo muutamien treffien jälkeen, ettei enää halua nähdä sinua. Ottaa yhteyttä muutaman kuukauden päästä ja kertoo, että teki virheen.

  Ette koskaan tapaa uudestaan, hän vain katoaa. Ottaa jälleen yhteyttä muutaman kuukauden päästä. Keksii erinomaisia syitä, miksi tapaaminen meni puihin. Ottaa taas muutaman kuukauden kuluttua yhteyttä, ei jaksa enää edes keksiä syitä. Jos et vielä tällä kerralla naura itseäsi lähes hengiltä, se tapahtuu viimeistään neljännellä tai viidennellä kerralla. Herra "Takertuja" Lääppii sinua ensitreffien ensimmäisillä sekunneilla.

  Jatkaa lääppimistä sittenkin, kun olet yrittänyt ottaa muutaman metrin etäisyyttä. Vaikuttaa niin psykopaattiselta, ettet uskalla treffien jälkeen sanoa, ettei toisia treffejä tule. Kun viimein annat pakit tekstiviestitse, hän alkaa vängätä, ettei yhden tapaamisen perusteella voi päättää tällaisia asioita. Lähettelee useita viestejä, joissa vaatii toisia treffejä. Hiljenee kahdeksi viikoksi, minkä jälkeen laittaa sinulle viestin: Herra "Iso ego, pieni muna" Innostuu sinusta jo ensitreffeillä.

  Innostus tosin loistaa poissaolollaan makuuhuoneessa. Tästä syystä hän rehvastelee erinäisillä muilla saavutuksillaan. Hän haluaa ainoastaan puhua itsestään, eikä koskaan kysy, mitä sinulle kuuluu. Hermostuu, jos et jatkuvasti kehu häntä. Ahdistuu, sillä ei voikaan suhteessa lähteä tosimiesten matkaan viikon kestävälle härskille ryyppymatkalle.

  Pienestä munastaan huolimatta hänellä on tarpeeksi munaa kertoa kasvotusten, ettei homma toimi. Toimimattomuudesta hänellä onkin kokemusta. Herra "Oho, asunkin avovaimoni kanssa" Väittää olevansa sinkku. Välttelee jatkuvasti katsekontaktia eikä halua paljastaa itsestään liikaa tietoja.

  Keksii mitä mielikuvituksellisimpia syitä, miksi haluaa tavata aina sinun luonasi. Vitsailette yhdessä, että miehellä on kuitenkin kotona odottamassa vaimo ja lapsi. Ei ihan, mutta melkein. Ei koskaan kutsu sinua kotiinsa. Herra "Täydellinen kusipää" Vaikuttaa päällisin puolin herra Täydelliseltä ja kuvittelee itsekin olevansa sellainen. Kohtelee sinua uskomattoman kauniisti ja huomaavaisesti. Esittelee sinut innoissaan tyttöystävänään äidilleen ja kavereilleen. Todellisuudessa kertoo naispuolisille tuttavilleen, että olet "vain yksi nainen".

  Sanoo toistuvasti, että haluaa olla sinun kanssasi, ja hänen tekonsa myös puoltavat tätä.

  treffit haku mies panee miestä Miehet vain ovat oikeasti hitaita syttymään, Heidi nauraa. Nainen, jos uudenvuodenlupauksiasi on vain yksi, niin lupaa olla deittailematta näitä miehiä. Uusimaa Anttimuru 32 v. Mahtavuutta, että miehet ovat täällä helisemässä. Polttoainevuoto luonnonsuojelualueella Lapissa - kaivosyhtiökin pitää vahinkoa vakavana:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *