Category Archives: Saattajat Rauma

  Paljas peppu hyvä huora

  paljas peppu hyvä huora

  Näyttää kauhealta oli kuinka hyvä kroppa tahansa. No jos on tosi hyvä ääsh nii sit voi pitää semmosii mis näkyy sitä pepun alareunaa vähän mut ei enempääö, et ei mee liian mauttomaks! Mut tosiaa pitää olla kyl hyvä perc.

  E Ja viestini hävisi taas mihin? Hohhoijjaa, mitä tunarointia Piti siis sanoa, etten todellakaan halua moisten hirvitysten heijastuvan verkkokalvoilleni koskaan ikinä missään. En todellakaan vetäisi moisia itse päälleni ja täytyy vain kovasti toivoa, ettei kukaan muukaan, kun jonkun teinipissiksen paljas perse on ehkä viimeinen asia, jota haluaisin kesällä joka paikassa nähdä. No näyttäähän se ihan semipäheelle joissain weheartit kuvissa jos ne itte shortsit on muutekin hienot, mut en kyl itte ikinä vois pitää: Miksei saman tien lähe ulos pelkät stringit jalassa?

  Alusvaatteiden päälle kuuluu pukea muutakin vaatetta. Jos sortsit vain ovat liian pienet ja paljastavat siksi liikaa tai jos kantajan perse tursuaa lahkeista , lopputulos on kamala. Tykkään ja se on tyylikästä! Tyylikästä, että peppuvako näkyy? No olen mielummin sitten tyylitön kun puen moiset hirvitykset jalkaani. Hyi helvetti, kammottavaa, oli kroppa mikä tahansa. Hyi perse, kamalaa ihan kaikkien päällä. HYhhhh kuvottaa jo valmiiksi. Hyvällä kropalla jossain rantsulla tai mökillä hengaillessa, why not.

  Ei missään sen julkisimmalla paikoilla tosin. Seksikkäät, jos omistaa hyvän perseen. En jumalauta halua nähdä jonku paskareikää tai sen ympärysaluetta. Jokaikinen ämmä joka pitää semmosia niin leimautuu mun mielessä ja varmasti monen muunkin, huoraksi.

  Julkisella paikalla aika mautonta mut rannalla tai omalla pihalla aurinkoo ottaessa voi kyl ihan hyvin käyttää:. Jos huoraaminen on jonkun toiveammatti, niin siitä vaan. En tajua miten ihmiset kehtaa pukeutua niin! Mauttomat ne on ja mielummin ottaisin semmosen mummohameen kun käyttäisin semosia. Ne on vaan sopimattomat ja rumat. Kyllä, mulla on jyrkkä mielipide tässä asiassa.

  Tykkään kyllä sellasista korkeevyötäröisistä farkkusortseista joissa on tosi lyhyet lahkeet ja pakarat saattaa vilkkua: Siis sun mielestä pakarat ja persevako on sama asia? Ei kyl tulis mieleenkään mennä julkisille paikoille persposket puoliksi shortsien tai siis farkkualushousujen lahkeista roikkuen.

  Kyllä se peppuvaon vilkkuminen on aika lähellä noissa shortseissa. D näin, tumblr ja weheartit kuvissa hyväksyn mutta katukuvassa en. Pelkkää huomionhakua, sanon minä. Oli kroppaa tai ei, niin mautonta joka tapauksessa. Kyllä pitäisi itseään sen verran arvostaa, että ei tarvitsisi persettä vilauttaa. Jos on hyvä peppu niin onhan sitä ilo katsella. Kyllä se näyttää hyvältä kuvissa, mutta livenä todella tyrkky ja mauton. Ei kukaan sellaista halua katsella. Luulisi että niin lyhyet shortsit jalassa oli ikävää istuakkin missään.

  Hiekkaa papanaluukussa ja sillei.. Mulla on käyny pari kertaa niin että oon vahingossa vilautellut peppua uusilla shortseilla. Ne on sovituskopissa olleet ihan perfecto ja sitten kun ekan kerran niitä käyttää niin kappas, ne hilautuu kävellessä ylös paljastaen pakaroita: Kauhean näköisiä, ei sellasia pitäis ees myydä!

  Hyihyihyi, hirveää oli kuinka hyvä peba tahansa. Kyllä julkisilla paikoilla liikuttaessa pitäisi perse olla peitossa! Tuli muuteb mieleen tämä kuva: Kyllä ainakin mulle perse on sen verran intiimiä aluetta, että en halua sitä kaupungilla esitellä. Jossain rannalla se olisi kai ihan ookoo, vaikken itse pystyisikään. Eikä kyllä ole kovin esiteltävää peppuakaan: Taidan sitten olla huora, mauton ynnämuuta paskaa, koska mielestäni noi on ihan jees. Itse toki tykkään jos käyttäjällä on hyvä kroppa.

  Noissa esimerkki kuvissa olevista en tosin tykkää, mutta jos olis sellaiset revityt jotenkin uimahousujen muotoisesti ei mitkään stringit niin vois näyttää paremmalta. Hyi,ei kovin kivan näköstä D Tollaset shortsit on jätäävän rumia, vaikka ne peittäisi kaiken ja kunnolla. Joten ei ne noinkaan ole hienot. Ei tollasista saa hienoja. Egyptissä huudellaan hävyttömyyksiä ja herjataan, kun naisella näkyy olkapäät tai polvet ja täällä kävellään perskannikat paljaina: D No joo, mutta joka tapauksessa on muuten vitun mauttomat shortsit.

  Ja nää samat ihmiset häpee kulkea alusvaatteissa kaupungilla? Oikeesti, vaik sul ois maailman paras perse, nii saisin susta silti halvan ja tyrkyn kuvan: No riippuu kuinka paljon näkyy, mut jos nyt silleen ettei ihan puolta persettä niin just kiva. Ite ainakin aion, käyttää, käytin jo viime kesänä.

  Nythän ne on jo massaa: Vaikka olisi kuinka hyvä perse, niin Mun mielestä tuo on verrattavissa johonkin tissiherutukseen, eli kaikella rajansa. D Kai sä rannalla olet bikineissäkin? D Niissä peppu näkyy vielä enemmän. Lähinnä siis tarkoitin kommentoida tuota "jossain rannalla" -kohtaa. Nyt vittu oikeesti opetelkaa "huora" -sanan käsite. Myönnän että jossain weheartitissä ja tumblrissa noi voi olla ihan kivannäkösiä, ainakin semmoset revityt, mutta nää kuvat mitä tänne on laitettu on ollu aika järkkyjä: D Mulla on useemmat shortsit ja jotkut taitaa olla aika lyhyet, toivottavasti ne ei näytä noin pahalta Mulle ainakin tulee semmonen olo jos nään tommosiin pukeutuavia että nuo on joko tyhmiä tai sokeita, tai mahdollisesti kumpaakin.

  D Semmosia käytetään mökillä ja patrsilla ruskettuessa, jos sillonkaan. Neitoset jotka tämmösiä shortseja käyttää voi vaikka kirjottaa pakaroihin hinnastot ; Eli lyhyesti ja ytimekkäästi, järkyttävää paskaa. Dd voisin käyttää enintään poikaystävän luona tai mökillä arskaa ottaessa..

  Mut en kyllä julkisella paikalla. En oo tottunu jakamaan persettäni koko kaupungin kesken. Mautonta, oli kuinka hyvä perse tahansa. Alan olla ärtyisä ja mieheni huomaa tämän. Siiten onkin vuorossa komento riisua ja noutaa hänelle remmi vaatekaapista. Lujan remmityksen saan ja sitten annan hyvitykseksi suuseksiä jonka jälkeen rakastelemme kiihkeästi. Meillä kuuluu remmitykseen olennaisesti seksi jälkiruokana mutta nautin tavattomasti siitä kun mies on komenteleva ja ankara ja antaa remmistä tuntuvasti.

  Haluaisin kovasti remmiä vanhemmalta mieheltä. Oletan, että Einari on ainakin nimensä perusteella jo iääkkämpi. Voisiko Einari vähän tarkentaa, miten remmiä antaisit? Mä olisin valmis antamaan remmiä jos vain haluat.

  Olisit sängyllä peppu paljaana tyynypino mahan alla jotta peppu on kunnolla pystyssä. Sit saisit remmiä niin että peppu punoittaa. Kerran pari viikossa on hyvä. Mulle pitää antaa joka päivä niin olen kiltisti ja hoidan kodin hyvin ja hoitelen miehenkin hyvin sitten työpäivän päätteeksi.

  Ei varmaa ole mitään suositusta,itse haluan pajupiiskaa joka päivä. Olen ehdottomasti pajupiiska ihminen. Taidat olla Einari Epätoivo ja väkivaltaan taipuvainen, täällä vielä ukkoparka kyselee syitä että sais akkansa pieksää, olet oksettavampia otuksia maanpäällä Tuskin tuommoisella sialla eukkoa onkaan Vetäsit ittes hirteen ei tarviis akkoja pieksää Myös nyrkkirauta ois hei kiva vaihtoehto.

  Eli hoh on luonnollisestikin mies ja miehen velvollisuus on pitää vaimo kurissa, eikä mikään ole niin tehokas tapa kuin kunnon remmisauna persuksille tarpeen mukaan. Naiset tarvii sitä toisinaan, ja silloin oltava määrätietoinen. Takaan että on äkäisimmälläkin naaraalla toinen ääni kellossa jälkeenpäin varsinkin kun homma toistetaan tarpeeksi usein. En silti osaa mitään suosituksia antaa vaan kukin toimii parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Meillä on sopivaksi tiheydeksí vakiintunut noin kerran tai pari kuukaudessa eli yleensä rouvan kiukuttelukausina juuri ennen kuukautisia, jolloin riitaa ja turhaa oikuttelua on usein siinämäärin ilmassa, että siihen auttaa vain kunnon kurinpalautus. Ilma puhdistuu ja emäntä on kuin enkeli kun on saanut purkaa kiukkunsa piiskattavana parkuessaan. Lopuksi on pakko mainita sekin, että seksi maistuu mahtavalta näiden kurinpalautusten jälkeen molemmille osapuolille ja vaimo on kiihkeä kuin mikäkin.

  Eihän tämä varmasti kaikille pareille sovi, mutta yllättävän useat naiset suorastaan nauttivat piiskasta, vaikka eivät varmaan sitä suostuisi myöntämään. Luen mielelläni asiallisia kommentteja aiheesta.

  Tykkään kyllä itse eneämmän pukeutua erillaisiin asuihin kuin remmiä, ja eiköhän niitä parempia keinoja löydy Tulee tosi narttumainen olo, kun saa mieheltä remmiä, vaikka vaikea sitä on edes itselle myöntää, niinkuin tässä tuo yksikin mies arvaili. Olen muutaman kerran saanut ja nyt taas eilen pitkästä aikaa,kun olin illalla niin vittumainen, että suututin mieheni. Eka kerta meni niin, että riidellessämme mies tiuskaisi, että tarttisin piiskaa perseelle, johon suutuspäissäni uhosin, että senkus annat.

  Siitä paikasta se vetas vyön housuista ja tempas mut käsipuolesta pöytää vasten. Tietysti pistin hanttiin, mutta turhaan, se piti mut lujasti paikallani, kiskas hameen ylös ja pöksyt alas ja sitten tuli vyöstä paljaalle pyllylle niin että paukkui. Olin hirveän nolo ja vihainen, mutta mies ilmotti vaan tyynen rauhallisesti, että sitä saa mitä tilaa ja aiko toistaa tarvittaessa.

  Aikani mökötin, mutta nykyään jotenkin nautin siitä kun tiedän että oikuttelulla on seurauksia. Vaikka se sattuu, tuun hirveän kiimaiseksi siitä. Eilen sain kyllä ihan syystä, olin niin häijy, että kaduin tosissani. Myöhäistä oli katua kun mieheni vetas vyön lenkeistä, paukautti sillä pöydänkulmaa ja ilmoitti että nyt riitti.

  Sydän kurkussa otin kiltisti housut alas ja kumarruin sängylle pylly pystyssä piiskattavaksi. Remmiä tuli niin rankasti, että jo melkoisen pian olin nöyrää tyttöä ja valmis sovinnnontekoon -joka muuten on aivan ihanaa lujan selkäsaunan jälkeen. Nyt on takapuoli hemmetin arkana mutta mieli on kirkas ja kaikki riitelynhalut poispyyhkäisty. Eihän näitä ole pakko lukea tai ymmärtää.

  Itse nautin toisinaan mielettömästi kurittoman vaimon roolistani ja tarvitsen miestäni, joka silloin osaa ottaa minulta määrätietoisesti ""luulot pois"". Narttu 40 , Tuo edellinen teksti oli kuin omaani! Hienoa että on muitakin joita nää jutut kiihottaa niin paljon. Ja kun homma toimii pariskunnalla niin seksikin on aivan mieletöntä ja sitä on ihanan usein. Mulla vielä yhdistyy näihin kuritusjuttuihin nahkavaatteet ja pitkävartiset nahkasaappaat.

  Mies menee ihan sekaisin kun näkee nahkatamineet ylläni ja pikkusia selkäsaunoja tulee illan mittaan sopivin aikavälein niin että olen totaalisessa kiimassa.

  Miehet ne suurimman osan maailman pahoista teoista tekee. Kunnolla remmiä vaan joka ukolle mamman kädestä niin johan pysyvät kiltteinä. Ihan hyvin edelliseltä sanottu. Tuhma poika ,

  Paljas peppu hyvä huora -

  Hyi helvetti, kammottavaa, oli kroppa mikä tahansa. Siis sun mielestä pakarat ja persevako on sama asia? Helsinki ylin 21° alin 13°. Homomiesten jopa vaarallinen seksitrendi on noussut esille Suomessakin 3. Kärsin nuorena aikuisena monta vuotta haluttomuudesta, sillä silloinen kumppani oli hyvin kokematon, niin seksisivustot turku olin itsekin. Joten ehkei niitä sit niin paljon tuukaan nähtyä. Mohamed Salah jätti kentän itkien - Sergio Ramos päätti supertähden pelin. Työmarkkinajärjestöt olivat sopineet etukäteen, miten menetellään, jos Helle siirtyy uusiin työtehtäviin - Politiikka -

  Mä olisin valmis antamaan remmiä jos vain haluat. Olisit sängyllä peppu paljaana tyynypino mahan alla jotta peppu on kunnolla pystyssä. Sit saisit remmiä niin että peppu punoittaa. Kerran pari viikossa on hyvä. Mulle pitää antaa joka päivä niin olen kiltisti ja hoidan kodin hyvin ja hoitelen miehenkin hyvin sitten työpäivän päätteeksi.

  Ei varmaa ole mitään suositusta,itse haluan pajupiiskaa joka päivä. Olen ehdottomasti pajupiiska ihminen. Taidat olla Einari Epätoivo ja väkivaltaan taipuvainen, täällä vielä ukkoparka kyselee syitä että sais akkansa pieksää, olet oksettavampia otuksia maanpäällä Tuskin tuommoisella sialla eukkoa onkaan Vetäsit ittes hirteen ei tarviis akkoja pieksää Myös nyrkkirauta ois hei kiva vaihtoehto.

  Eli hoh on luonnollisestikin mies ja miehen velvollisuus on pitää vaimo kurissa, eikä mikään ole niin tehokas tapa kuin kunnon remmisauna persuksille tarpeen mukaan. Naiset tarvii sitä toisinaan, ja silloin oltava määrätietoinen. Takaan että on äkäisimmälläkin naaraalla toinen ääni kellossa jälkeenpäin varsinkin kun homma toistetaan tarpeeksi usein. En silti osaa mitään suosituksia antaa vaan kukin toimii parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Meillä on sopivaksi tiheydeksí vakiintunut noin kerran tai pari kuukaudessa eli yleensä rouvan kiukuttelukausina juuri ennen kuukautisia, jolloin riitaa ja turhaa oikuttelua on usein siinämäärin ilmassa, että siihen auttaa vain kunnon kurinpalautus. Ilma puhdistuu ja emäntä on kuin enkeli kun on saanut purkaa kiukkunsa piiskattavana parkuessaan. Lopuksi on pakko mainita sekin, että seksi maistuu mahtavalta näiden kurinpalautusten jälkeen molemmille osapuolille ja vaimo on kiihkeä kuin mikäkin.

  Eihän tämä varmasti kaikille pareille sovi, mutta yllättävän useat naiset suorastaan nauttivat piiskasta, vaikka eivät varmaan sitä suostuisi myöntämään. Luen mielelläni asiallisia kommentteja aiheesta.

  Tykkään kyllä itse eneämmän pukeutua erillaisiin asuihin kuin remmiä, ja eiköhän niitä parempia keinoja löydy Tulee tosi narttumainen olo, kun saa mieheltä remmiä, vaikka vaikea sitä on edes itselle myöntää, niinkuin tässä tuo yksikin mies arvaili. Olen muutaman kerran saanut ja nyt taas eilen pitkästä aikaa,kun olin illalla niin vittumainen, että suututin mieheni. Eka kerta meni niin, että riidellessämme mies tiuskaisi, että tarttisin piiskaa perseelle, johon suutuspäissäni uhosin, että senkus annat.

  Siitä paikasta se vetas vyön housuista ja tempas mut käsipuolesta pöytää vasten. Tietysti pistin hanttiin, mutta turhaan, se piti mut lujasti paikallani, kiskas hameen ylös ja pöksyt alas ja sitten tuli vyöstä paljaalle pyllylle niin että paukkui. Olin hirveän nolo ja vihainen, mutta mies ilmotti vaan tyynen rauhallisesti, että sitä saa mitä tilaa ja aiko toistaa tarvittaessa. Aikani mökötin, mutta nykyään jotenkin nautin siitä kun tiedän että oikuttelulla on seurauksia.

  Vaikka se sattuu, tuun hirveän kiimaiseksi siitä. Eilen sain kyllä ihan syystä, olin niin häijy, että kaduin tosissani. Myöhäistä oli katua kun mieheni vetas vyön lenkeistä, paukautti sillä pöydänkulmaa ja ilmoitti että nyt riitti.

  Sydän kurkussa otin kiltisti housut alas ja kumarruin sängylle pylly pystyssä piiskattavaksi. Remmiä tuli niin rankasti, että jo melkoisen pian olin nöyrää tyttöä ja valmis sovinnnontekoon -joka muuten on aivan ihanaa lujan selkäsaunan jälkeen. Nyt on takapuoli hemmetin arkana mutta mieli on kirkas ja kaikki riitelynhalut poispyyhkäisty. Eihän näitä ole pakko lukea tai ymmärtää. Kertokaa millaisia kokemuksia teillä on huorista.

  Minkä ikäinen huora on paras? Mitä hyvältä huoralta vaaditaan? Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan Otsikko riittänee. Parin kokeilun pohjalta, hyvää huoraa ei ole! Ei muuten mitään, mutta huora ei ota edes suihin ilman kumia. Kannattaa mieluummin pokata baarista joku kiimainen narttu! Kaikki antaa, jotka hametta kantaa. Kaikki ei anna kaikille. Pitää löytää joukosta se, joka antaa. Hyvänä apuna on hyvä puhetaito, heh.

  Nyt se sitteen otti joka panalluksen mukaan. Nuori,zekkiläinen,ei hosu,raitis,pienirintainen,antaa nuolla,suikkari paljaalla,kunnon GFE kiireetön toiminta. Hyvä on sellainen joka oikeasti nauttii seksistä,eikä teeskentele. Hyvä maksullinen tykkää kun sitä nuollaan kunnolla.

  Kun kohtelee kunnioittavasti saa rahalle vastinetta. Ei kannata porsastella ja leveillä rahoilla. Vakoojia on nyt kuin kylmän sodan aikaan: Muistatko Suomen James Bondin ja muut agenttitarinat? Nuoripari piti prameat hengen häät ravintolassa Espanjassa - karkasi paikalta, kun tuli maksun aika - Ulkomaan uutiset - Halpaa älypuhelinta hakevan kannattaa olla tarkkana - saattaa sisältää ikävän yllätyksen - Digiuutiset - Bottas povaa kisasta rengaslottoa - myöntää suoraan Mercedeksen suuret ongelmat: Ronaldon ja Salahin kaksintaistelu huipentaa Mestarien liigan - IL esittelee finaalin herkulliset asetelmat - Mestarien liiga - Nico Rosbergilta tyly viesti Kimi Räikkösen kannalta: Ricciardon pitäisi mennä Ferrarille - Formulat - Kaupungin keskusta aivan sekaisin jo tunteja ennen Mestarien liigan finaalia - video ja kuvat - Mestarien liiga - Nuorukaiselle syytteet naisen yliajosta Rauman keskustassa - saman huumekuskin epäillään pitäneen vuotiasta vankina mökillä - Kotimaan uutiset - Kruunuprinssi Frederik tänään 50 vuotta - kokeili elokuvasimulaatiota, innoissaan kuin pikkupoika - Kuninkaalliset - Katso kuvat harvinaisesta kokoelmasta: Urho Kekkosen miniä, suurlähettilään puoliso Brita Kekkonen ompeli itse kaikki edustuspukunsa - Kotimaan uutiset - Thaimaan ehkä kuuluisin ranta suljetaan turisteilta - Thaimaa - Tarvitset uudet uikkarit - tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää niiden ostamisesta - Kauneudeksi - Keihäslupaus Oliver Helander kiskaisi upeasti 85 metriä rikki - päihitti Tero Pitkämäen - Yleisurheilu - Hongan Macoumba Kandji oli derbyn tähti - ratkaiseva tilanne herätti keskustelua: Villiä sinkkukesää viettävä tv: Työmarkkinajärjestöt olivat sopineet etukäteen, miten menetellään, jos Helle siirtyy uusiin työtehtäviin - Politiikka - Nooralotta Neziriltä kova avaus kaudelle - vain sadasosa EM-rajasta!

  Onko järkeä maksaa tonnia puhelimesta? Tivi testasi kolme huippuluuria - Digiuutiset - Jääkiekkoilija Atte Pentikäinen ja bloggaaja Karoliina Sallinen sanoivat tahdon: Tänään ratkaistaan eliittikerhon viimeinen joukkue - Valioliiga - Valtteri Bottas manasi C Moren haastattelussa: Unohtakaa kansanterveys - viinit on pidettävä Alkossa ihan muista syistä - Kotimaan uutiset - Viisi maalia, kaksi ulosajoa, tuskaa ja tunnetta - Veikkausliiga - Räikkönen kakkosriviin, Bottas viides - katso aika-ajojen tulokset - Formulat - KuPS hävisi sarjajumbolle, alivoimainen RoPS nousi lisäajalla tasoihin - täyden kierroksen kaikki tulokset - Veikkausliiga - Daniel Ricciardo ylivoimaisesti paalulle - Räikkönen neljäs, Bottas viides - Formulat - Iina Karonen, 19, kirjoitti lukion ohessa äitinsä, urheilulääkäri Pippa Laukan kanssa kirjan - haluaa varoittaa nuoria naisia uupumisesta: Suosikkijuontaja Sami Kuronen sai erikoisen työtarjouksen: Ministerin erityisavustaja pilkkasi lukihäiriöistä Harkimoa kirjoitusvirheistä: Max Verstappenin karmealla mokalla kova hinta: Ei pysty osallistumaan aika-ajoon - joutuu Monacon kisaan letkan perältä!

  Kardashianien ja Caitlyn Jennerin välit tulehtuivat - Jenner uskoo etääntymisen johtuvan kiireestä - Viihdeuutiset - Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti Salossa - humalaisen kuljettama henkilöauto kääntyi eteen - Kotimaan uutiset - Tifo, savua, upea maali ja ulosajo! Päivän veto- ja vakiovihje: SJK heti voittoon Eremenkon opeilla - Vedonlyönti ja ravit - Kiovassa pommiuhan vuoksi suljetut metroasemat avattu - uhka aiheeton - Ulkomaan uutiset - Poliisi pyytää havaintoja röyhkeistä varkaista Tampereella - tunkeutuivat vanhusten kotiin ja anastivat arvotavaraa - Kotimaan uutiset - Polttoainevuoto luonnonsuojelualueella Lapissa - kaivosyhtiökin pitää vahinkoa vakavana: Joonas Suotamo ja Emilia Clarke hauskalla videolla, vitsailevat Suotamon jalan koosta: Paine kokoomuksen sisällä kasvaa - sotekriittinen Wille Rydman pohtii edelleen omaa ratkaisuaan: Irlannin tiukka aborttilaki menossa nurin - Pääministeri kiittää hiljaista vallankumousta - Ulkomaan uutiset - Loppuunmyytyä spektaakkelia tullaan katsomaan Pariisista asti - Aalto-yliopiston muotinäytös on isompi juttu kuin luuletkaan - Muoti - Tero Pitkämäen pienillä pojilla on isänsä vietti - tutti lensi kolme ja puoli metriä: Lukiovertailun kummajainen on pikkuruinen Savukoski - kaksi poikaa nosti pohjamudissa rypevän kunnan lukion huippujen joukkoon - Kotimaan uutiset - Koreoiden yllätystapaaminen - Moon ja Kim tapasivat demilitarisoidulla vyöhykkeellä - Ulkomaan uutiset - Toronton suomalaishyökkääjä pelaa hurjaa kevättä - lennähti AHL: Tehokonsti saa ihon näyttämään nuorekkaalta - trendikäs mikroneulaus häivyttää jopa aknea ja arpia - Kauneus - Max Verstappen murskasi Red Bullinsa ratavalliin - hollantilaisen aika-ajo on vaarassa - Formulat - Miss Suomi löysi parhaan ystävän mitalisijoilta - suunnittelee yhteistä matkaa perintöprinsessan kanssa - Viihdeuutiset - Raimo Ilaskivi, 90, seuraa yhä aktiivisesti politiikkaa: Moskovan poliisi pidätti Iivana Julma -taulun tuhoajan - Mies rikkoi taulun suojalasin ja viilteli maalausta - Ulkomaan uutiset - Politiikka tai jääkiekko ei kiinnosta: Vihreiden Mikkonen pelkää ympäristöhallinnon romuttuvan: Minna Kuukka, 47, oivalsi avaimen tasapainoon: Nils Torvalds aikoo hakea jatkokautta Euroopan parlamentissa - Politiikka - Presidentti Niinistö vierailee Georgiassa - Kyseessä maan vuotisjuhlallisuudet - Ulkomaan uutiset - Peter Nyman palaa lauantaina Uutisvuodon vuotisen historian viimeiseen jaksoon: Kiekko-Espoo aloittaa nousun kohti SM-liigaa - ex-liigatähti kokoaa uuden joukkueen - Jääkiekko - Yle TV2 -kanavaa ei voi enää katsoa Virossa - urheiluohjelmien oikeudet katkaisevat lähes 30 vuotta kestäneen yhteistyön - Ulkomaan uutiset - Lukion yrityskurssi innosti itsensä työllistämiseen - Atte ja Veikka keksivät mökkikuntaan nerokkaan bisnesidean - Työelämä - Ryvettynyt ex-tennistähti törttöili taas - pidätettiin kaksi kertaa samana päivänä - Muut lajit - Professori Nokian ex-johtajan agenttipaljastuksista: Petteri Orpo antoi Ykkösaamussa ehdot soten toteutumiselle: Näin Caruna selittää asiakkaan löytämää tietoturvamokaa, joka koski kymmeniä tuhansia: MH17 -tutkinta ideologisesti puolueellinen - Ulkomaan uutiset - Mitä kaikkea lennonjohto tekee?

  Joonas, 25, laittoi parvekekalusteensa uusiksi alle 50 eurolla: Nokian ex-huippujohtajan salattu menneisyys - teki sitoumuksen kommunistivakoojien kanssa - Kotimaan uutiset - Kesää ei aina odoteta leppoisin mielin - kärsitkö loma-ahdistuksesta vai oletko lomasuorittaja?

  Nokian ex-huippujohtaja Stefan Widomski kiistää olleensa Puolan sotilastiedustelun agentti: Belgialaiset haluavat perunansa takaisin - ranskalaiset eivät ole Ranskasta - Ulkomaan uutiset - Ruotsissa mokattiin taas - ensin sekoilua Saara Aallon kanssa, nyt vuorossa Joonas Suotamo - Viihdeuutiset - Nord Stream 2 -kaasuputki on Venäjän uusi hybridiase länttä vastaan - Ulkomaan uutiset - Ylioppilasjuhlien kaunein mekko - 5 trendiä ylitse muiden - Muoti - IL kysyi hoitajilta väkivaltaisista potilaista - vastauksia tuli satoja: Palaneet hanskat ja bensakanisteri johtivat tekijän jäljille - kerrostalon palamaan sytyttäneelle neljän vuoden vankeustuomio - Kotimaan uutiset - Aggressiivinen syöpä vei huippujalkapalloilijan vaimon alle 10 viikossa - TV ja leffat - IL Mika Häkkisen jahdilla Monacossa: Tänään on viikon stressaavin päivä, ja voit syyttää siitä vain itseäsi - Terveysuutiset - Hattusääntö huoletti Prinssi Harryn eksää häissä: Raakamakkaran grillauksessa on omat, tärkeät niksinsä - muista tärkeä ero!

  Venäjän presidentti Putin varoittaa länsimaita: Älkää ylittäkö punaista linjaa - Ulkomaan uutiset - Tomi myi 10 vuotta seksiä naisille ja kertoo nyt, miten suomalaiset mokaavat sängyssä Homomiesten jopa vaarallinen seksitrendi on noussut esille Suomessakin Näistä merkeistä sen tiedät Rakastuminen on huono pohja parisuhteelle, sanoo asiantuntija Venezuela päästi amerikkalaisvangin vapaaksi - Yhdysvallat ei luovu pakotteista.

  Asukkaat ja sivulliset estivät asuinrakennuksen tuhoutumisen tulipalossa Polvijärvellä Onnetar ei suosinut illan lotossa - 14,5 miljoonaa euroa jäi jakamatta Kihlaparin raivoisa riita - nyrkkiä ja veitsenisku keuhkoon, molemmille vankeustuomio Törkeä pahoinpitely teräaseella ostoskeskuksen lähellä Oulussa - poliisi ottanut miehen kiinni Real Madrid voitti Mestarien liigan käsittämättömien vaiheiden jälkeen - katso maalit Real Madrid voitti jälleen Mestarien liigan, Liverpool-vahdin virheet jäävät vainoamaan veskaria Mohamed Salah jätti kentän itkien - Sergio Ramos päätti supertähden pelin Ashton Kutcherilta avokätinen lahja Ellen Degeneresille - miljoonia dollareita juontajan hyväntekeväisyysjärjestölle Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle Kauniit ja Rohkeat -sarjan suosikkihahmo joutui taas kerran pidätetyksi - löytyi sammuneena autosta Oikeudenomistajat käyvät suositun piraattisovelluksen kimppuun - satojatuhansia mobiilikäyttäjiä

  paljas peppu hyvä huora

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *