Category Archives: Saattajat Lappeenranta

  Tai hieno pillu

  tai hieno pillu

  Kiinni mutta on turpea, kostea ja erittäin avattavan näköinen. Kävin lukemassa kuvauksia viivapimpistä ja sen toiminnasta. Halukas se ainakin on, ja jopa halukas kertomaan haluistaan. Kuvittelin näkymää pimpistä kauniisti auenneena, jota omistaja kädellänsä hyväilee. Hänen ilmeensä on näkemisen arvoinen. Samalla ihmettelen miten nainen pystyy tyydytyksen antamaan itselleen noilla sormilla joka on varustettu pitkinkynsin. Taitavasti näkyy onnistuvan ilman pintanaarmujen syntymistä. Kyllä ne naisen antamat ohjeet olisi paikallaan ja kättäkin voisi ohjailla.

  Ei tarvitsisi itse miettiä teenkö oikein, vaan silloin toimisin ohjeidenmukaisesti, ja molemmat olisi onnellisia. Se on vaikeampi kysymys miten naisen saa antamaan ohjeita. Onhan se seksistä puhuminen niin häveliästä.

  Onneksi nykyään on netti ja täältä saa vastauksia mieltäaskarruttaviin kysymyksiin. Sen huomaa siitä kun pillun seudulla alkaa näkymään jotain märkää. Saat ainakin ikimuistoisen tällin varteen jos et muuta. Puutteessa oleva mies Tottakai voi työntää dildon takaapäin itseensä mutta kokonaisuutena takaapäin naimiseen kuuluu miehen vahvat otteet vyötäröstä, lanteista tai reisistä, klitoriksen tai rintojen hyväily Pimpin nuoleminen ja hyväilykin tuntuu jollain lailla paremmalta takaa päin Olen kai saanut pakkomielteen tuosta takaa päin panemisesta.

  Tulisi nyt pian kesä ja kärpäset - ehkä sitten osuisi joku sopiva mies kohdalle. Siihen asti kärvistelen kiimoissani; ns. Mut aattelin et kokeillaan mitä tapahtuu jos sen kans on sängyssä. Marinat loppui siihen ja edelleen on rakas ystävä mielessä, vaikka ei olla nähty 10 vuoteen. Tuolla termillä kyllä ylentää itsensä, siihen saajaan nähden.

  Ja vähän sellaista selittelyn makua, kun käännetään hyväntekeväisyydeksi joku surkea kännipano. Jos tällä tarkoitetaan sitä, että on harrastanut seksiä vaikkei oikeasti huvittaisi, niin ehkä joskus parisuhteessa on noin tapahtunut. Ja kerran olen muista kuin seksuaalisista motiiveista vetänyt yhdeltä tyypiltä käteen.

  Joku yhden illan juttu on joskus jälkikäteen kaduttanut, mutta alunperin ihan omasta halusta siihen ryhtyi. Miehille sama kysymys muodossa, oletko koskaan saanut säälipillua? Ollaan me siis säälittäviä veikkoja. Tykkään x 1 List. Molemmat saa palkkionsa, mies seksiä ja nainen hienon ravintolaillallisen. Sitähän tuo "säälipillu" usein on, maksua jostakin.

  Mutta kivempi sanoa että antoi säälistä, kuin vastineeksi jostakin. Mutta turha vaan sanoa, että antoi säälistä, jos oikeasti antoi vastineeksi jostakin. Sitä en kyllä oikein ymmärrä, että miten kukaan itseään kunnioittava ihminen säälistä seksiä haluaa. En minä ainakaan kenenkään vastentahtoisen kanssa seksiä haluaisi harrastaa. En ole, miten siinä nyt edes kostuisi? Mä ainakin vaadin kiihottumisen pystyäkseni seksiin. Eikä muutenkaan ole intressejä sääliseksiin.

  Joskus toki on tullut aloitettua seksin harrastaminen, vaikkei just silloin olisi niin paljoa napannut kumppanin kanssa , mutta päässyt sitten aika nopeasti kuitenkin vauhtiin.

  Scarlett O Harava Tunnettu jäsen. No en todellakaa, hyi helvetti. Scarlett O Harava , Mä oon antanut ja mulle tulee siitä ihan hyvä mieli. Mulle säälipillu ei tarkoita sitä, että antaisi jokseenkin vaikkei haluttais.

  Tai hieno pillu -

  Hän oli seurustellut n. Vähän raflaava otsikko, mutta tämä tapahtui viime sunnuntaina Helsingissä ja aivan tosi tarina, jonka aion jakaa kanssanne. Itse en ole ihan varma. Mutta kivempi sanoa että antoi säälistä, kuin vastineeksi jostakin. Vastaa alkuperäiseen viestiin oravapillua Halukas se ainakin on, ja jopa halukas kertomaan haluistaan. Kerran olin suuttua kun mies sanoi minulla olevan oravapillupidin sitä ensin loukkauksena ja halventavana ilmauksena. tai hieno pillu

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *