Category Archives: Prostituoituja Kokemäki

  Pieniä pilluja v runo

  Syö vittua niin kuin reikäleipää. Lupaa ja lupaa kuin taatalle vittua. Sillä on silmät kuin kaksi kipeätä kissan vittua. Niin on kuin kaksi kipeätä kissan vittua. Piisaako vieraalle perse vai tahtooko vittua. Ukko, joka on saanut vierasta vittua, se akkaansa vihaa. Vittua ei syö susi, kun sen on polttanut kusi, sitä ei pane halla, kun se on hameen alla.

  Haukottaa kuin keväistä vittua. Mene vaivaiselta vittua pyytämään, niin vie leipäpalanen mennessäsi. Se on hupaa rahtia, käyvä vierasta vittua vahtiin. Talonväen on vaikea huolehtia palvelijoittensa käyttäytymisestä.

  Vilautetaan vain niin kuin hiiren vittua aidanraosta. Vittua minä sitten vipotan, kun päivä herkiää paistamasta. Ei nuolu vatsaa täytä, eikä vihdanlehti vittua peitä. Kyllä nuoren reidestä vittua venyy. Kiertää niin kuin satiainen vittua. Sanotaan kun joku jotakin kärkkyy hellittämättä. Mitäpä tuolla tehnee, semmoinen nykähän tuo on, kuin olisi jo viisi vuotta vuoresta vittua kaivanut.

  Tuppiveitsen aikuisten miesten arvostelu toistensa veitsestä vaihtoa hieroessa. Pieremättä kusija ei löydä pimeässä vittua.

  En ole nähnyt vittua sen jälkeen, kun se oli omassa kaulassani. Maalari ilman puukkoa, huora ilman vittua. Ennen näkee metrin kalliota ennen kuin tuuman vittua. Kyttää kuin mykkä vittua. Pyörii kuin Montosen tyrä Hetan vitussa. Niin on nipussa, viisi sormea vitussa. Kyllä se on niin. Itsellä määrä ja vitussa kaava. Lätiseepi kuin paska vitussa.

  Ei se tunnu enemmän kuin rikka vitussa. Ei se siellä enemmän kuulu kuin rikka vitussa. Sillä on mieli vitussa ja järki perseessä. Tuuma ei vitussa tunnukaan. Vedessä ja vitussa ei jäljet tunnu. Pyörii kuin kyrpä huoran vitussa. Joutilas kuin paska vitussa. Se on tiettyä rasvaa, mitä vitussa kasvaa. Ei ole hampaita enempää kuin vitussa.

  Hempuahan se on kieli vitussa. Sillä on hatussa vika ja vitussa haka. Kiertää kuin satiainen vitussa. On kuin hitu vitussa ja hämähäkki helvetissä. Käsi kaulassa, toinen vitussa.

  Suuri kyrpä on kuin halko vitussa. Iistä etelästä, vitusta vetelästä. Erosipas se luta vitusta, pännän pää perseestä. Kun on päässyt eroon jostain epämiellyttävästä. Vitusta voima tulee, maasta leipä kynnetään. Viisi miestä, kun vitusta vihnettä otetaan. Sanotaan jollekki räntäpäälle, että vielä itketki.

  Tulee niin kuin vitusta ja vielä vähän väljemmästä. Luiskahti lupu vitusta, pääsi pätkä perseestä. Vitusta väki vedetään, maasta leipä kynnetään. Pois käsi vitusta, pirtissä ovet jo ylhäällä. Kun vitusta puhuu, siinä ei tule riitaa.

  Löysät pois kuin Törri-Iidan vitusta. Vitusta väki kotoisin ja maa leivän kasvaa. Pois käsi vitusta, pane muuta tavara.

  Mene hevon vittuun vettä kelaamaan kahden kapulan kanssa. Eihän mahdoton makkara mahdu kissankaan vittuun. Katso vittuun ja hohota vain älä karvoja kohota. Katso vittuun kuin viuluun, näet, onko pitkästi jouluun.

  Mene vittuun kylpemään, siellä on lämmin vesi ja haudotut vastat! Pumppu-Niija asui Pälkäneen Pohjalahdessa, jossa on Kesolan talo. Ennen sitä katsoo vaikka hevon vittuun kuin toisen miehen lastuukseen.

  Siitä saa lastuja silmiinsä. Satiainen, satiainen vittuun hukkuu, toinen se, toinen se laidalla kukkuu, kolmas se, kolmas se sorvaa ja varvaa, kukapa sen, kukapa sen summan arvaa. Se pitäisi panna vittuun ja kirnuta uudestaan. Pakkoko se on vitulla pierrä, kun on perse. Ei ole pakko ottaa lainnaa kun on itsellä. Nirvan mamman vitulla oli tuuman pitkät hampaat, se se söi Nirvan vaarilta vasikat ja lampaat.

  Sitä laulua on ollut pitemmältiki, mutt ei enää muisteta. Tämän verran vain on jäänyt hokemaiseksi. Voi entisiä kovia aikoja, kun kyrvällä kynnettiin ja vitulla soraa ajettiin Se on vitun valhe, että kyrvässä luita on.

  Vitun posket, jotka ei toisiinsa koske. Huutaa aina kuin vitun löytäjä. Mene hevon vitun pankolle vettä kelaamaan. Saapi se vitun vihaiseksi ja satiaiset tappelemaan. Anna vitun itkeä, sillä on isommat silmät ja enempi vettä. Joka vitun valitsee, se viisi vitun nälkää näkee.

  Älä hätäile äitisi vitun kanssa, isäsi on vielä kova mies. Kuka vitun valitsee, se viisi vitun nälkää näkee. Suu kuin vitun keritsijällä. Vitun vaari kuokkii, mutta ei mitään perunamaata. Se on niin viisas kuin vitun tekijä: Niin se viruu kuin vitun nahka. Se on vitun valhe. Se on pieni kuin vitun täi. Sen kerääjä, vitun koettelija. Pitkä päivä, rengin ruumis ja vitun hartiat ne on kaikki yhtä kestäviä. Pienet lapset on viisi viikkoa vitun näköisiä, kuusi viikkoa kullin näköisiä.

  Ei verkkoa veden korkuista, eikä kyrpää vitun täyteistä. Suu viulottaa kuin vitun keritsijällä. Se on sankavitun aikainen.

  Se on vitun vale, että kyrvässä luita kasvaa. Se meni vitun kaulalle. Hypistelee kuin Pyynikki kutun vitun kanssa. Vaikka on pikkuinen likan tirale, niin on aika vitun kivale. Vitun minä sinulle leikkaan. Heikki meni heinään, löi vitun seinään; Heikki tuli heinästä, söi sen vitun seinästä.

  Älä ihmettele, vaikkas vitun näkisit nurin päin käännettynä. On totisena kuin vitun keritsijä. Mitä kopeloitset, luuletko vitun olevan polvessa ja perseen kantapäässä. Sanoo nainen miehenpuolelle, joka kärkkyy hameen helmoja kohottelemaan. Haista perse perjantaina, vittu viimeisenä pyhänä, suutarin mulkku sunnuntaina.

  Voi entisiä kovia aikoja, kun kyrvällä kynnettiin ja vitulla soraa ajettiin. Muotopuolivitulle pitää olla kylkikäyräkyrpä. Tämäkin varmasti riippuu kuinka tiukille itsensä vetää, kuinka rasvattomaksi haluaa kroppansa.

  Sillä onkin ollut aina jojoilua. Aika yksilöllistä on kenellä lähtee mistäkin. Ketään ei varmaan kiinnostsa mut oon ihmetellyt, miksi mun rinnat on kasvaneet kokoa, vaikka laihdutin n. Ja kyllä, alkaa pikkuhiljaa masentaa kauanko nää meinaa kasvaa. Luulin että kun pudotan läskit pois niin pääsen isoista rinnoista ja niistä tulee rusinankokoiset.

  Oon kumminkin ja hyvänmatkaa ihan aikuinen, että että Kuulostaa nimittäin aika erikoiselta, että rasvan määrä olis lisääntyny, jos oot muuten laihtunu. Ja tietenki jonkun verran on voinu vaikuttaa rintalihasten kasvuki, mut tuskin mitenkään huomattavasti kuitenkaan.

  Oon harrastanut koko lapsuuden urheilua, joten tissini eivät ole ikinä saaneet kasvaa kunnolla. Tai näin mä ainakin perustelen pienitissisyyteni: Jos vaan syöt tarpeeksi niin kyllä niitä kiloja alkaa kertyä tisseihinkin vaikka urheilisitkin! Oon sitä mieltä et isot tissit voi olla seksikkäät mut ne on aika useesti epäseksikkäämmät ku pienet, koska ne roikkuu ja on raskausarpia yms.. Toki silikoonit asia täysin erikseen!

  Tosiaan itse omistan suht isot tissit ja oon huomannut sen efektin, että helposti monien paitojen kanssa, näyttää vitusti lihavemmalta kuin mitä onkaan, johtuen isoista tisseistä.. Ihan tiedoksi, että oikean kokoiset rintaliivit oli kyseessä pienet tai suuret rinnat ovat kaiken a ja o. Ja jos treenaa mm. D keskusteun tarkoitus ei ollut dissata isoja rintoja vaan kerätä rohkeutta pienitissisille, jonka tosin nyt kivasti kumosit.

  Pienet rinnat ei myöskään tarkoita että olis täysin lauta, enkä ainakaan omasta mielestäni näytä pojalta? Olisiko voinut rohkaista jollain muulla tavalla. Eiköhän tärkeämpää ole se, että jokainen on tyytyväinen omaan kroppaan - oli nyt sitten A tai F kuppi tai jotain siltä väliltä. Mun tissien koolle ei oo käyny oikeestaa mitään, tosin olin hirveen laiha ennen ku aloin treenaamaan: D ehkä selittää Mut muuten oon kavereilta ainaki kuullu et mul on kivan näköset tissit ku ne on nii kiinteet "lihastissit": Tanssin aina pehmonallelle ja pistin sängyn verhon joo mulla oli semmonen kiva verho siinä kiinni ja kuvittelin vaikka mimmosia juttuja.

  Tulee muuten näistä teijän avautumisista perheenjäsenille, etten onneksi ainakaan muistaakseni ole koskaan möläyttänyt mitään tai tutkiskellut äänneen näitä asioita: D Taisin aina pitää sitä vähän semmosena salasena asiana. DDD Mäkin samalla lailla päästelin menenään sen ilmapallon kanssa: DDDD Mut muistan ku joku kaveriki kerto et se oli tehny tollaai.

  D niin mahtavia juttuja että meinaan kuolla nauruun «:. D niin mahtavia juttuja että meinaan kuolla nauruun «: Pöydän kulmaa vaste vaa haarat levällään: Tulin tänne nyt vaa sanomaa että meijän piti sanoo aina päiväkodissa että etupylly tai takapylly..

  UPPP ite hinkkasin just johonki pehmoleluu aina, ja niinku joku oli jo sanonu sitä tanssii sängyn reunaa vaste uh ah.. Vesi-ilmapallolla jossa oli ehkä 1rkl vettä D oonko ainut kohta demittäjät lähtee kimpparunkulle. D oonko ainut kohta demittäjät lähtee kimpparunkulle: DDD Mikäs siinä jos etu-pyllyssä tuntuu hyvälle. Joskus oltiin isän jonkun kaverin tms. Sit siel yläsängyssä oli minua isompi nalle, eli olin v. Nimesin sen nallen mun silloiseks ihastukseks eli Jaakoks: DD Sit aina halailin sitä ja puhuin sille kaikkee "tuntuuks sustaki jännältä ko koskee pippeliin?

  Mut muistan ku oltii mun veljen kaa saunas ja sit se "Meidän "etupyllyt" onko palapeli, sulla on reikä ja mulla pala! Luulin et olin ainoo joka harrasti mitään tollasta: D Okei, tää ei oo nii hauska, mut kerron kuitenki. Oltiin porukoitten kanssa kyläilemässä, ja jotenki hoksasin et alapään hinkkaaminen tuntuu kivalta. D Tultiin sit kotiin, ja kiimasena aattelin sit vähän testailla uutta havaintoa.

  Äiti alkoi katsoa jotain sisustusohjelmaa ja isi alko tehä ruokaa. Kaipasin vähän yksityisyyttä, joten menin olohuoneen väliseinän taa. Menin mahalleni makaamaan lattialle, ja laitoin jonku pienen pehmolelun mun "etupyllyn" alle. Sit siinä hinkkailin itteäni, ja kuvittelin ettei kukaan nää. No, äiti näki olohuoneeseen heiluvat jalkani ja isillä oli muhun suora näköyhteys keittiöstä. Lisäks kuulu sellanen kauhea hankausääni, koska mulla oli tuulihousut jalassa: D Äiti sit vaan käski lopettaa, ja muutaman lisäkehotuksen jälkeen tottelin.

  No jatkoin tätä uutta harrastusta, ja äiti bustas mut varmaan 10 kertaa seuraavien vuosien aikana. Ikäähän oli siis suunnilleen 5 vuotta: D Avauduin tästä asiasta julkisesti kerhossa n. Siinä Seiskaa lukiessa kerroin myös vihjailevasti että sellasista pussailujuoruista tulee aina sellanen vähän ku pissahätä. Kyllä, jälkeenpäin vähän hävettää: D etupylly taitaa olla demittäjien uus sana ;. DD kohta ollaan raiskaamassa xdd "ootko huomannu mikö tuntuu etupyllyssä hyvälle? D Oltiin mökillä porukoitten kanssa about 6 v olisinko ollu ja siellä oli ulkohuussi.

  : Pieniä pilluja v runo

  SEKSITREFFIT STRIPTEASE SEURAA KOUVOLA Inka porno thai hieronta kotka
  KAJAANIN HUORAT SUOMIPORNO ILMAINEN Oma kuva pimppi gfe fuck
  Ruotsalaista pornoa vitun nuoleminen 951
  En ole sellainen lääkäri. Voi vittu sinun vinkeitäsi. Lärisee kuin ruoho lampaan pillussa. Syö vittua niin kuin reikäleipää. Viltti on myöskin Jyrkillä pääsiskö peiton alle? Maassa sankar makaa, Erkki Turpeinen.

  Pieniä pilluja v runo -

  Mene vittuun kylpemään, siellä on lämmin vesi ja haudotut vastat! Suora linja Suomi express —ohjelman katsojien ja tekijöiden välillä! Ei ihminen osaa lentää.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *