Category Archives: Naiset Akaa

  Vaimo antoi pillua suuri kyrpä

  Saavuimme maatalon pihaan, josta meidän piti noutaa avain. Ystävällinen maatalon emäntä toi avaimen ja sanoi teinipoikansa ohjaavan meidät mökille. Poika ajoi mopolla edessämme ja me autolla perässä. Matkaa oli noin 2km pienen pientä metsätietä. Saavuimme perille ja tuo noin v poika esitteli meille paikat asiallisesti. Tämän jälkeen hän pöristeli pois ja jäimme kahden. Mikä ihana rauha, ihastelimme. Ella tapansa mukaisesti levitti viltin ja ryhtyi ottamaan aurinkoa. Paikka oli todella rauhallinen ja niinpä Ella otti bikinien yläosan pois.

  Hänen ihanat, isot rinnat olivat nyt paljaina. Hän meni makuulle ja makasi auringosta nauttien. Itse olin mökin sisällä ja järjestelin uistinlaatikkoa.

  Kalaan kun heti piti päästä. Silloin huomasin ikkunasta sen saman teinipojan puuceen nurkalla tirkistelemässä Ellaa. Hän ei ollutkaan lähtenyt pois vaan oli jäänyt vakoilemaan.

  Hän runkkasi nurkan takana noin 20m päässä alavartalo paljaana ja nuori teinikulli jylhästi tanassa. Ei ollut maalaispoika varmaan aikaisemmin nähnyt yhtä upeaa naista.

  Pojalle kannattaisi järjestää näytös. Otin puhelimen ja soitin Ellalle ikkunasta katsoen. Ella hätkähti ja otti puhelimen.

  Hieman hän ihmetteli miksi soitin 5m päästä. Kerroin, että se teini tirkistelee häntä ja kehotin Ellaa näyttämään enemmän. Ellalle tuli kiusoitteleva ilme ja hän sulki puhelimen. Ella meni takaisin selin makuulle. Pian hän ryhtyi rauhallisesti hyväilemään rintojaan. Hellää leipomista ja nännien pyörittelyä. Katsoin poikaa, joka runkkasi vimmatusti. Ellan toinen käsi lähti pillua kohden. Minua alkoi jännittää ja soitin taas Ellan puhelimeen.

  Hän harmistui häiriöstä ja huomasin samalla, että poika oli hävinnyt. Kävimme Ellan kanssa vessan nurkalla ja huomasimme valtavat spermaruiskeet puuceen ulkoseinässä. Ella pyyhkäisi seinästä spermaa sormiinsa, nuuhkaisi sitä ja muitta mutkitta hieroi sitä pilluunsa kiimaisen näköisenä. Mä en saanut vielä, hän sanoi spermaista pillua hyväillen. Mä voin naida sua, sanoin. Sä saat tämän pillun naamallesi, Ella sanoi ja talutti minut mökin sisälle. Hän työnsi minut sängylle selin makuulle ja tuli päälleni asentoon.

  Hän painoi spermaisen pillunsa naamalleni ja aloin nuolemaan sitä. Pian Ella sai valtaisan orgasmin ja kasteli samalla naamani täydellisesti…. Seuraavana päivänä tilanne toistui. Olin sisällä lukemassa kirjaa ja Ella palvomassa aurinkoa.

  Onneksi olin työni kautta tutustunut , olkoon vaikka Tonyyn tai oikeastaan oltiin muutaman kerran oltu samoilla messuilla töissä ja meistä oli tullut hyvät tutut ,oikeastaan melkein aina kun olin helsingissä niin jossain muodossa oltiin yhteydessä. Nyt sitten tavattiin ja kerroin hänelle ongelmasta sillä aiemmin Tony oli kertoillut minulle myös omasta ongelmastaan siitä ettei voi seksiä aivan pikku tyttöjen kanssa harrastaa , olin naureskellut ja luulin vain mainos puheiksi ja kun hän sanoi että hänellä on toinenkin tuttu jolla on sama ongelma.

  Kerroin siis ongelmasta meillä kotona ja myös mitä oikeastaan halusin. Tony oli oikeastaan heti mukana ja lupasi että sopii ja vaimoni kuvan nähtyään oli hän heti myyty. Oli perjantai kun ajelimme vaimon kanssa kohti Helsinkiä ja sitä hotellia mistä olin huoneet varannut.

  Kirjauduimme ja purimme tavarat , menimme hotellin ravintolaan syömään ja otimme muutaman paukunkin siinä odottaessa lisäksi ruuan kanssa sitten pullon viiniä.

  Yllättäen Tony kävelee pöytäämme ja tervehdin kuin vanhaa tuttua jolloin huomaan että vaimoni on hieman ihmeissään , mutta en anna häiritä vaan pyydän Tonyn samaan pöytään kanssamme samalla vaimolleni selviää että olemme työympyröiden kautta vanhoja tuttuja.

  Tony on noin satakiloinen kohtuu harteikas salilla käyvä pitkä kahvin ruskea neekeri joka puhuu hieman suomea ja ymmärtää enemmänkin. Käyn tiskiltä noutamassa paukun kun huomaan että Tony oli saanut vaimoni kuuntelemaan juttujaan kovinkin tarkasti , vaimoni ei tiedä että itselleni ostamat neljä paukkua olivatkin pommakkia , ja vaimolle olen tuonut aina siiderin tai paukkuja ,Tony otti vain limun.

  Tony näkyi jo laittaneen kätensä tuttavallisesti vaimoni kädellä mutta toinen oli pöydän alla ilmeisesti vaimoni reidellä samalla kun hän tuijotteli vaimoani suoraan silmiin jutellessaan. Aloin siinä muutaman kierroksen jälkeen näyttelemään hieman humalaista tehden lähtöä huoneeseen. Meillä oli normi huone mutta Tony oli sviitti missä oli myös sauna ,hän pyysikin meitä käymään siellä hetken päästä katsomassa tiloja. Menimme huoneeseen ja vaimo läksytti minua humalastani sanoen ettemme voi mennä sitä sviittiä katsomaan kun olin tuossa kunnossa.

  Menin pitkälleni sänkyyn ja hetken kuluttua olin sammuvinani siihen. Tunsin kuinka vaimo ravistelee ja kuuluu mutisevan kirosanoja poistuen , olin ottanut Tonyn numeron valmiiksi ja kirjoittanut tekstarin että ”soita” ja painoin että lähetä..

  Meni pari minuuttia ja ja huoneen puhelin pirisi ja vaimoni vastaa ja kuuluu selittävän tilannetta , ja koittavan selittää ettei voi mutta soittaja ei hellitä ja vaimoni kuuluu sitten sanovan että jos sitten tulee nopeasti vilkaisemaan. Huomaan peilin kautta kuinka hiukset kammataan ja hieman parfyymiä lisätään , tullaan ravistelemaan minua ja mutta sitten kuuluu toteamus että hyvä.

  Ovi kollahtaa ja hetken päästä piippaa puhelin. Hyppään sängystä , kaivan salkusta tarvikkeet ja kytken virtaliitimen seinään. Muutaman sekunnin päästä ruutuun ilmestyy kuva Tonyn sviitistä ja näen kuinka Tony sekoittaa juomat ja vaimoni istuu sohvalla samalla jutellen hieman aran oloisena mutta uteliaana.

  Yllättäin Tony kysyy vaimoltani että tunnetko monia tummia miehiä johon vaimo sanoo varovasti että yhden tietää töistään muttei tunne. Tony istahtaa aivan kiinni vaimooni ja kehuu vaimoni ulkomuotoa sanoen että pitää juuri tuollaisesta kypsästä jolla on muodot juuri oikeassa paikoissa , vaimoni onkin tosi näyttävä ja 77 kiloa isoilla mutta tosi kiinteillä rinnoilla varustettu ja mustat pitkät paksut hiukset ja kun ei ole 42 ikävuotensa aikana lapsiakaan tehnyt niin on upeassa kuosissa.

  Vaimo onkin selvästi otettu ja Tony lisää höyryä kysymällä ettei noin komeat pystyt rinnat voi olla aidot , ja vaimo tietty alkaa puolustelemaan että varmasti on, ei voi olla Tony höystää englanniksi ja sanoo että hän haluaa nyt kyllä koittaa ja laskee kätensä vaimon rinnoille puristaen kevyesti vaimon hieman väistäessä mutta Tonyn kädet seuraavat ja alkavat puristelemaan hieman taakse nojaavan vaimon rintoja samalla huokaillen ettei tämmösiä voi olla ja että hän haluaa todellakin nähdä ne ja samalla kun toinen käsi hieroo toista rintaa toinen vaivihkaa jo avaa jo paidan nappeja ja hetkessä toinen rinnoista onkin pullautettu ulos liiveistä ja Tonyn huulet ottavan nännin väliinsä.

  Kieli alkaa kiertää nännipihaa samalla kun paita on jo alas asti napitettu auki ja rintsikat valautettu rintojen alapuolelle vaimon nojatessa jo sohvan selkänojaan silmät suljettuna huulet raollaan Tony kehuessa kuinka upeat rinnat vaimollani on ja niin kiinteätkin samalla siirtyen suutelemaan huulia käsien vaeltaessa vaimoni vartalolla aukoen hameen vetoketjua joka onkin mallia helppo ja nopea sillä se aukaisee koko hameen yhden sivun alle kahdessa sekunnissa.

  Siinä vaimoni makaa vain pienet valkoiset pöksyt jalassa kun lapiomainen suuri käsi sukkeltaa vaimon haaruihin liukuen hieman ylös pujahtaen housujen vyötärönauhan sisään siitä uudelleen haaruihin ilman minkäänlaista vastustelua. Kameran suuntaus oli tarkkaan mietitty kahden muun kameran lisäksi ne tallentavat koko ajan kolmesta suunnasta ja kuvat ja äänet kertoivat kuinka suuret mustat sormet hierovat vaimoni klitorista osan sormista sukeltaessa selkeästi litisevään pilluun vaimon suusta kuuluvan ininän säestyksellä kun hänen salainen haavensa alkoi toteutua äkistään ilman suurempaa ennakko varoitusta.

  Vaimoni vaatteet olivat nyt jo kokonaan kadonneet ja Tonyn housut olivat juuri painumassa kohti nilkkoja samalla kun pää teki rytmikästä liikettä vaimoni Marin jalkovälissä jonka kädet haroivat Tonyn päätä välillä työtäen ,välillä vetäen silmien ollessa kiinni. Tonyn kädet puristelivat samalla vaimoni ihania munkkeja kielen osuessa niin että Marin selkä ponnahtaa kaarelle sähköiskun kaltaisen mini orgasmin ravistaessa toistuvasti aina hetkittän mutta selkeästi tiheämmin ja pidempään kerta kerralta.

  Olin Tonylle sanonut että käyttää kumia tosin en muistanut sanoa ettei meillä ole muuta ehkäisyä kun pillerit ei vaimolleni sovi mutta olin nähnyt kuinka hän kondomipaketin sängylle kerran jo laittoikin mutta Marin sätkiessä ne olivat pudonneet sängystä jonnekin ja Tonyn käsi niitä selkeästi hetken haki vaan ei löytänyt. Tony teki selkeästi päätöksen että kun kerran noin kiimaista huoraa on tarjolla ei aleta kumeja hakeen tai etsimään ,samalla huomaan sivukameran kuvassa kuinka Tonylla on aivan hervoton seisokki ja en ollut usko silmiäni millainen jättiaisa hänellä olikaan , hetken jo kaduin koko juttua ,jos tämä on tälläinen millainen on se toinen?

  Tony puristelee ja hieroo vaimoani joka puolelta siirtyen niin että pääsee antamaan kieli hoitoa nänneille ja ottamaan lopuksi nännin suuhunsa samalla kun toinen käsi puristelee rintoja toinen käsi ottaa kyrvän varresta runkaten esinahkaa muutamilla pitkillä kiihtyvillä vedoilla samalla kun siirtyy huokailevan vaimoni päälle ja jalkoväliin.

  Tony hieroo omenan kokoisella terskalla Marin häppäreitä ja klitorista hitain vedoin ja kuvasta näen kuinka terska alkaa kiiltää vuotavista pillun nesteistä. Tony ottaa parempaa asentoa nousten hieman ylemmäksi kumartuen suutelemaan vaimoani samalla kun lanteet tekevät ensinmäisen hitaan työntöliikkeen ja heti perään toisen , näen vaimoni jäykistyvän ikään kuin koittavan paeta mutta Tony vetää polvia hieman ylös painaen Marin kiljuessassa kyrvän juurta myöten sisään samalla kun Marin jalat sätkivät vimmatusti suu haukkoo kuin kala kuivalla maalla.

  Tony odottaa hetken pillun totutellessa isoon mustaan ja aloittaa hyvin rauhallisen edestakaisen liikkeen Marin maatessa silmät ympyriäisinä mustan miehen alkaessa pumpaamaan hitaasti mustalla hervottomalla aisalla edestakaisin paljaan kyrvän venyttäessä pillun aivan äärimmilleen, mutta sitä että kyrvällä ei ollut kondomia vaimoni ei varmaan edes tajunnut kun oli kondomi paketin jo sängyllä nähnyt.

  Huolimatta puuttuvasta ehkäisystä tai sen vuoksi vaimoni vartalo alkaa tehdä myötäily liikettä jalkojen kiertyessä mustan lantion ympärille samalla kun siveä vaimoni käskee mustaa kolossia fuck me, fuck me ,fuck me.

  En ole enää varma mikä on orgasmi mikä muuta nautintoa mutta näyttää vaimolle kaikki kelpaavan. Noin reilun vartin kovan panon jälkeen näen kuinka Tonyn pallit kiristyvät ja tahti sekoaa hänen painaessa aivan pohjaan Marin nikotellessa jo neljännen orgasmin alkua kun kyrpä suoltaa kuuman tahmean lastin suojaamattomaan pilluun kovan murahduksen ja vaimon jälleen värähdellessä orgasmin kourissa kiljahdusten puuskutusten saattelemana.

  Tony huilaa hetken ja nousee vaimon päältä joka on selvästi pölmästynyt että mites näin.

  Kiitos, Oli pakko näyttää miehelleni. Vaimoni sanoi ei vielä, haluan että tulet rinnoille. Tästä hurjasta nuoruudesta on yli pari kymmentä vuotta. Ami aloittaa hitaan nainnin pilluun ja hetken päästä Tonykin pääsee rytmiin vaimoni kiljuessa kahdessa vartaassasamalla kun kaikesta näkee että tämä tulisi kestämään pitkään. Nauttikaa naiset vieraissa olemisesta! Eikö se ole hyvä, että saat pitää edes jotain vaimostasi vain itselläsi.

  Paikka oli todella rauhallinen ja niinpä Ella otti bikinien yläosan pois. Hänen ihanat, isot rinnat olivat nyt paljaina. Hän meni makuulle ja makasi auringosta nauttien. Itse olin mökin sisällä ja järjestelin uistinlaatikkoa. Kalaan kun heti piti päästä. Silloin huomasin ikkunasta sen saman teinipojan puuceen nurkalla tirkistelemässä Ellaa. Hän ei ollutkaan lähtenyt pois vaan oli jäänyt vakoilemaan. Hän runkkasi nurkan takana noin 20m päässä alavartalo paljaana ja nuori teinikulli jylhästi tanassa.

  Ei ollut maalaispoika varmaan aikaisemmin nähnyt yhtä upeaa naista. Pojalle kannattaisi järjestää näytös. Otin puhelimen ja soitin Ellalle ikkunasta katsoen. Ella hätkähti ja otti puhelimen. Hieman hän ihmetteli miksi soitin 5m päästä. Kerroin, että se teini tirkistelee häntä ja kehotin Ellaa näyttämään enemmän. Ellalle tuli kiusoitteleva ilme ja hän sulki puhelimen. Ella meni takaisin selin makuulle. Pian hän ryhtyi rauhallisesti hyväilemään rintojaan.

  Hellää leipomista ja nännien pyörittelyä. Katsoin poikaa, joka runkkasi vimmatusti. Ellan toinen käsi lähti pillua kohden. Minua alkoi jännittää ja soitin taas Ellan puhelimeen.

  Hän harmistui häiriöstä ja huomasin samalla, että poika oli hävinnyt. Kävimme Ellan kanssa vessan nurkalla ja huomasimme valtavat spermaruiskeet puuceen ulkoseinässä.

  Ella pyyhkäisi seinästä spermaa sormiinsa, nuuhkaisi sitä ja muitta mutkitta hieroi sitä pilluunsa kiimaisen näköisenä. Mä en saanut vielä, hän sanoi spermaista pillua hyväillen. Mä voin naida sua, sanoin. Vaimoni aloitti taas uudelleen rajumman imemisen. Vaimoni mumisi jotain mahtavan kokoinen kyrpä suussaan. Irrottauduin vaimostani ja nostin hänet pystyyn. Käänsin hänet niin, että hän oli perse Peteen päin.

  Pete alkoi heti puristella hänen pakaroitaan. Vaimoni tarrautui kaluuni ja samassa Pete laittoi kasvonsa vaimoni pillulle ja alkoi nuolla sitä. Vaimoni kumartui ja alkoi ottaa minulta suihin. Nostin kuitenkin hänet nopeasti pystyyn, sillä en olisi muuten enää kauaa kestänyt, vaan olisin lauennut, enkä ihan vielä halunnut sitä. Vaimoni levitti jalkojaan ja laski itseään hitaasti alaspäin, tarttui Peten kyrpään ja ohjasi sitä, kunnes Peten kalu oli hänen huulillaan.

  Oli tosi upeaa nähdä, kun valtava kalu oli uppoamaisillaan vaimoni pilluun. Hitaasti vaimoni laskeutui alaspäin ja mahtava kyrpä upposi vaimoni pilluun. Vaimoni nautinnollisesta ääntelystä päätellen hän todella nautti siitä.

  Oli kiihottavaa samalla nähdä se ja samalla kuvata sitä upeaa tapahtumaa, kun vaimoni sai isoa vierasta kyrpää pilluunsa. Vaimoni alkoi liikkua nopeassa tahdissa ylös alas pitkin Peten kyrpää. Pete tarrasi takaapäin kiinni vaimoni rintoihin. Pete puristeli niitä aika rajusti. Pian Peten äänestä alkoi kuulua, että häneltä tulisi pian. Pete yritti nostaa vaimoani poispäin, ettei olisi lauennut vaimoni pilluun, mutta minä painoin vaimoani alaspäin.

  Siirryin lähemmäksi kuvaamaan, kun Peten kyrpä työskenteli vaimoni pillussa. Sitten kuului sellainen huudahdus, että tiesin Peten laukeavan. Pian alkoikin pillusta valua spermaa ulos, mutta vaimoni jatkoi vieläkin nopeammassa tahdissa ja alkoi myös ääntelehtiä siihen malliin, että pian hänkin saisi. Siirryin hieman kauemmaksi, niin että saisin kuvattua vaimoni ilmeen, kun hän saisi. Tähän ei enää kauaa mennytkään, vaan pian hän huusi nautinnollisesti, kun hän sai. Se oli varmasti hänen elämänsä paras orgasmi, ja niin hän on jälkeenpäin myöntänytkin.

  Kun vaimoni oli hieman rauhoittunut, menin hänen eteensä ja laitoin kyrpäni hänen suuhunsa. Vaimoni alkoi heti imeä ja nuolla sitä. Kauaa ei tarvinnut hänen sitä tehdä, kun minäkin jo laukesin. Hän piti tiukasti suunsa kaluni ympärillä ja luulin, että hän tukehtuisi, kun hän yritti pitää kyrpää suussaan, vaikka se pulppusi spermaa runsaasti.

  Samalla hän vielä hitaasti nautti Peten kyrvästä liikuttamalla itseään ylös alas Peten jo lauenneella kyrvällä. Hetken päästä vedin kyrpäni ulos vaimoni suusta ja spermaa valahti hänen suupielistään. Hän pyyhkäisi ne kädellään takaisin suuhun ja nielaisi sperman, mitä hän ei ollut koskaan aiemmin tehnyt. Sitten hän nousi ylös ja sanoi, että hänen piti nyt käydä suihkussa.

  Hän nappasi vaatteensa lattialta ja lähti menemään. Mennessään hän antoi minulle vielä suukon ja huusi perään: Pete meni edellä tupakalle ja minä keittiöön hakemaan olutta. Menin Peten perässä tupakalle. Ihan heti emme jutelleet äsken tapahtuneesta.

  Jonkin ajan päästä minä kuitenkin avasin aiheen. Hän kehui vaimoani tosi upeaksi ja taitavaksi ja sanoi, että minä sain olla onnellinen, kun minulla oli sellainen vaimo.

  Saimme tupakat poltettua ja menimme takaisin sisälle. Pian vaimoni tuli suihkusta. Hän sanoin olevansa jo väsynyt ja taitavansa mennä nukkumaan. Katselimme Peten kanssa telkkaria, mitä sieltä nyt tulikaan ja juttelimme kaikenlaista sekä joimme olutta. Jonkin ajan päästä minulle tuli kuitenkin mieleeni, että voisimme vielä yllättää vaimoni, jos Petelle vaan sopi. Pete sanoi, että kyllä se sopii. Menin makuuhuoneeseemme päin ja pyysin Peteä seuraamaan minua. Huomasin, että vaimoni oli jo täysin unten mailla.

  Itselläni ja uskon, että Petelläkin vielä olisi intoa riittänyt, mutta annoimme kuitenkin vaimoni jatkaa nukkumista. Pian Pete sitten lähtikin. Minä sitten kanssa kävin vielä suihkussa ja menin vaimoni viereen sänkyyn. Vaimoni heräsi osittain siihen ja kääntyi minuun päin ja tarttui molemmin käsin kiinni kaluuni.

  Samalla hän antoi minulle suukon. Hän toivotti hyvää yötä ja antoi minulle suukon, mutta ei irrottanut käsiään kalustani. Minä tartuin kiinni hänen vyötäisiltään. Pian olimme jo molemmat unten mailla. Aamulla kun heräsin, vaimoni oli jo herännyt ja keittänyt kahvit. Istuimme pöydässä, mutta emme jutelleet yöllisestä jutusta.

  Vaimoni sanoi olleensa tosi väsynyt illalla ja että oli ollut ihan hyvä, ettemme olleet herättäneet häntä. Päivä sitten menikin kaikenlaisissa askareissa. Illalla sitten menimme sänkyyn. Sängyssä otin esille edellisiltaisen jutun ja sanoin hänelle, että minusta se oli ollut upea juttu. Vaimonikin sanoi nauttineensa siitä. Kyselin häneltä, millaista oli ollut saada isoa. Ei mitään sen ihanampaa olekaan. Voidaanko me joskus ottaa uusiksi tuollainen juttu?

  Kuumaa seksiä kahden naisen kanssa: Pari pientä ja kilttiä tapahtumaa vuosia sitten Pieni kaipuu …. Jos et ole lukenut sitä …. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten.

  Aloin naida kiimaista vaimoani takaapäin ja samalla vaimoni jatkoi Peten ison kyrvän imemistä. Vaimolle ekaa kertaa vierasta helmikuu 13, Ryhmäseksiä Jätä kommentti 48, Näyttöä.

  Vaimolle ekaa kertaa vierasta: Tapahtui tässä noin vuosi sitten. Menin makuuhuoneen ovelle ja sanoin Jennille Peten tulleen.

  Tultuani terassille sain tupakan sytytettyä. Pian vaimoni tuli vessasta ja meni keittiön puolelle. Olin jossain vaiheessa laskenut kameran pöydälle ja nyt otin sen taas käteeni. Vastaa Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Vaimoni makasi huohottaen päälläni ja Hannu pyyhki otsaltaan hikeä. Hetken levättyämme, alkoi pikku hiljaa liikettä. Vaimoni nousi istualleen, katsoi minua sanoen huhhuh, olipas.. Joimme raukeina vielä lasilliset ja kävimme suihkussa. Siistimme sängyn ja menimme nukkumaan.

  Heräilin ja kuuntelin vierestä tulevaa ääntä. Vaimoni oli kyljellään selkä minuun päin. Merjan käsi liikkui hiljaa lakanan alla. Hannu kysyi, hei mitä teet, johon vaimoni, haluan tän seisomaan. Valkoinen lakana liikkui ja vaimoni innostui hommassaan, kun huomasi kalun nousevan. Vaimoni käsi vatkasi lakanan alla innokkaasti. Tekee mieli saada kullia. Hannu siihen, niin mutta miehesi.

  Merja kääntyi minuun päin, pistin silmät kiinni, nukkuu vielä antaa herätä rauhassa. Vaimoni otti lakanan pois päältä ja tarrasi kalusta kiinni, katsoi sitä pitkään.

  Tää on ihan mieletön, oikea kunnon kyrpä, heilutti sitä edestakaisin, kuului läiskähdys kun kalu osui Hannua vatsaan. Merja aloitti taas runkkaamisen ja hetken kuluttua kulli seisoi kivikovana, haluun tulla sun päälle, sanoi vaimoni. Merja nousi ylös Hannun päälle ottaen kullista kiinni ja asetti sen pillunsa suulle.

  Merja nojasi käsillään Hannun vatsaan ja hiljalleen työnsi itseänsä syvemmälle kivikovana seisovaan kaluun. Vaimoni vikisi kun kulli upposi syvälle pilluun ja aloitti rauhallisen keinumisen. Merja liikutti peppuansa edestakaisin suu auki. Vaimoni nosteli takapuoltansa ylös ja alas Hannun päällä yhä kiihtyvämmällä tahdilla.

  Merjan huohotus ja vikinä alkoi olla sen verran kovaa, että hyvä jos naapuri huoneessa enää pystyttäisiin nukkumaan saati sitten aivan vieressä. Katsoin tuota touhua, kaluni alkoi virkistyä. Merja ratsasti raivoisasti Hannun päällä rinnat heiluen ja pomppien. Vaimoni pysähtyi hetkeksi, katsoi minua himokkaalla ilmeellä, huohottaen Merja sopersi kulta olet herän….

  Merja aloitti saman tien hurjan pomppimisen Hannun päällä hiukset hulmuten. Vaimoni pyysi, että Hannu tulisi hänen päälle. Merja siirtyi selälleen ja Hannu polvilleen hänen eteen. Vaimoni katsoi kalua hetken aikaa ja sanoi sitten, lisää.

  Merja otti Hannun pakaroista kiinni ja alkoi vetämään itseensä päin sanoen, työnnä. Hannu työnsi yhdellä nopealla työnnöllä koko kalunsa syvälle vaimoni pilluun, silloin Merja kiljahti.

  Vaimoni tarrasi kädellään kiinni olkapäästäni puristaen kynsillään. Merja liikkui Hannun työntöjen voimasta ja rinnat heiluivat edestakaisin melkein osuen kasvoihin. Vaimoni nosteli takapuoltaan vastaan minkä pystyi kovien työntöjen tahdissa. Kädet hän laittoi vasten seinää saadakseen tukea. Merjan ilme oli uskomaton silmät suurena ja naama irvistyksessä, kun taisteli Hannun kanssa.

  Vaimoni huusi, jätti kyrpä, mieletön kyrpä. Hannu työnnä nyt, kovaa, isoa kullia, ihanaa.. Merja katsoi minua ja vartalo värähteli, kunnes Hannukin sanoi tulee…. Vaimoni sanoi ei vielä, haluan että tulet rinnoille. Hannu hieroi kaluaan Merjan rinnoilla, kunnes laittoi tissit yhteen ja pani rintojen väliin. Kalu osui välillä Merjaa poskiin,vaimoni yritti saada sitä suuhunsa kieli ulkona. Hannu oli siinä vaiheessa, että kohta laukeaisi. Merja runkkasi kalua ja samalla kieli pyöri terskan päässä.

  Vaimoni vedot kiihtyivät, Hannu voihki ja Merja inahti kun kalu jämähti aivan kivikovaksi. Spermaa lensi rinnoille ja kasvoille. Vaimoni hiljensi pikkuhiljaa runkkaamista, kunnes vedot olivat rauhallisia. Merja katsoi minua ja Hannua, kun hyväili hiljaa kullia, sanoen olipas ihana aamu. Matkalla kohti kotia keskustelimme tapahtuneesta ja vaimoni totesi, että erittäin ihana kokemus. Ihana nainen Sinä ihana nainen jonka tapasin ravintolassa ja juttelimme.

  Piiskaa vanhemmalle naiselle Tämä tarina tapahtui vuosia sitten Ei voi tarina enää parempi olla. Kunpa mun vaimokin sais joskus tollasen kokemuksen. Kiitos, Oli pakko näyttää miehelleni. Näytin vaimolle tarinasi ja hän oli innostunut lukemastaan. Ehkäpä meitäkin vielä onnistaa noin mahtavasti. Kunpa joskus itsekin saisi kokea saman!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *