Category Archives: Hieronta Naantali

  Kullia perseeseen forever suomeksi

  Mut jos kokeilet ni et ikin pysty elää ilman ja unohat kyl nää prinssinakit kertaheitol.. Ja se koko on siis niillä ihan eri luokassa ku esim. Mut sit jos panet jonkuu kaa ni sen jälkee jos et ole sen kanssa enää tekemisis, ni saat kyllä vihat niskaas. Ne on aika mustiksii!!

  Joten ooppa varovainen; Mutta hauskaa lomaa Miekii suuntaan Turkkiin heti ens vuonna!!! Sulaudun tuohon Sik beni-nimimerkillä kirjoittamaan viestiin.. Ensimmäinen pano ei ollut kummoinen itse akti , järkytyin suomipoikien jälkeen saamastani menosta, mutta toinen kerta olikin sitten jo sellainen mihin pääsin itsekin mukaan, ja aivan mahtavaa! Mulla on siellä "vakihoito", jonka kanssa vietämme paljon aikaa muutenkin kuin sängyssä ja ei, en kuvittele että olen hänen ainoansa, on sen verran kuumaa tavaraa..

  Hänen kanssaan itse akti on mahdoton, koska hän on todella uskovainen, mutta kyllä tämäkin keinot keksii: D Pureminen on muuten totta, varsinkin nännit joutuu koetukselle! Mutta rakastan jokaista minuuttia näistä hetkistä, ja ei, suomipoikaan ei ole paluuta, ei tunnu enää missään! Sik beni puhuu niin asiaaa, näin se asia vaan on Siis seksi oli taivaallista Turkkilaisen kanssa. Ei voi verrata suomipoikaan. Ja treenattu kroppa ja ympärileikattu penis vielä kruunasi kaiken.

  Seksi oli todella eläimellistä ja rajua. Nännit oli kyllä arat hiukan sen pureskelun jälkeen ja pepulle läpsiminenkin vauhditti aktia mukavasti. Kunto oli aivan huippu. Yhdessä yössä sain niin monta orgasmia etten suomipojan kanssa varmaan elämäni aikana yhteensä. Mutta kiinni niihin ei kannata jäädä, siinä voi särkee itsensä. Tietenkin on eläimellisempää, lampaita ryskyttämällä oppii sellaseen menoon.

  Kukaan ei voi sanoa että sen ja sen maalaiset on sellaisia ja sellaisia. Voi toki olla joitain tiettyjä piirteitä kansallisuuksissa.

  En ole muita kokeillut niin en mene sanomaan. Suomalaisissakin miehissä on niin paljon eroja! Toinen on hellä,toinen taas ei ja joku on siltä väliltä. Minusta homman pitäisi mennä tilanteen mukaan,toisinaan kaipaa toisenlaista; Seurustelen turkkilaisen kanssa ja minusta seksi on ollut mahtavaa.

  Tuliset suudelmat ovat parasta mitä tiedän,valitan,siihen ei ole kukaan muu pystynyt. Seksi on ehkä todellakin rajumpaa kuin suomalaisilla yleensä,ja jos omistat hyvän pepun niin sitä kyllä läpsitään hellästi! Vaikka seksi onkin rajumpaa,varsinkin hänen osaltaan,niin joka kerta hän huolehtii että myös minä pääsen loppuun. Ja huomavainen kun on niin myös kysyy tuntuiko hyvälle. Aina kun aloittaa uuden kumppanin kanssa,se on kummallekin opettelua.

  Tämän miehen kanssa ainakin oli helppoa aloittaa seksielämä koska hän oli niin vastaanottavainen,ei loukkaantunut kun neuvoin miten juuri minua pitää käsitellä. Alussa seksi oli myös mielestäni rajumpaa kuin mitä se nyt on. Ehkä olen opettanut jotain miehelleni Kauniit sanat tulevat häneltä luonnostaan. Siinä voisi suomimiehellä olla opettelemista Harrastin seksiä Suomen turkkilaisen kanssa. Ei nuollut, ei koskettanut pimpsaa. Työnsi vain omaa moloaan suuhun ja tökki sitä pilluun. Kaiken lisäksi, kun ensimmäistä kertaa menin vierailulle pani tiskaamaan ja tarjoilemaan teetä?

  Tyhmäkin oli kuin mikä tämä pizzanpyörittäjä Kadir. Osasiko edes lukea ja kirjottaa? Työntää sitä moloaan vaan naaman eteen ja käskee nuolemaan. Eiköhän tällaiset asiat pitäisi hoitaa kuuntelemalla toista ja antaa aikaa?!

  Suomalaiset miehet ovat melko yksoikoisia seksissä, mitä tämä komemus pitää paikkaansa. Ei esilämmittelyjä, suudelmia, vaan suoraan asiaan. Tollaset tyypit etoo ja en aio kauaa edes olla tän kaverin kanssa, koska häneltää puuttuu hellyydentaito ja sen osoitus. Itse en ole koskaan laittanut naaman eteen tai pyytänyt nuolemaan.

  Itse olen tehnyt ensin, ja odottanut, että toinen itse tekee aloitteen näihin hommiin. Lähes aina on toiminut ja se tuntuu todella hyvältä, että toinen vapaaehtoisesti lähtee leikkiin mukaan. Siltikin vaan olet antanut kun et ole parempaakaan saanut! Siellä on parhaat pokat, ja hyviäkin vielä. Jos Turkin miehet ovat naisten mielestä hyviä, niin vähintäänkin yhtä hyviä ovat venäläiset naiset miesten mielestä.

  Eikä tarvitse edes matkustaa kauas rajan yli vaan, eikä tarvitse enää tyytyä mikrossa sulatettuun suomi-lahnaan.. Kreikkalaisen ystäväni Stavroksen kanssa käydään aina Venäjälle niin sanotuilla "panoreissuilla". Kaipa nämä meidän blondi lortot harrastavat samaa Välimeren maissa. Totuus on se jotta Stavroksen täytyy saada myös kunnolla naida.

  Suominaiset yksinkertaisesti eivät siihen pysty. Stavros panespelee suominaisia vieraan varaisuudesta saamatta orgasmia. Sitten kun panohommin aikomus niin venäjällä saa kunnon kyydit. Ei suomi naiset ole edes kunnon hätäratkaisu jos rakastelusta puhutaan.

  Ihmisestä se on kiinni, ei rodusta tai kansallisuudesta Turkkilaiset miehet eivät tajua alapesun eikä pepun pesusta mitään. No itse olin siellä vuotiaana ja pidin hauskaa.. Nuori ja idioottihan olin ja päädyin suutelemaan muutamaa miestä ja yhden kanssa sänkyyn.. Kiihkeitä ovat kyllä, mutta en nyt itse pahemmin syty juuri sen kansallisuuden miekkosista..

  Yksi oli poikkeustapaus joka oli miljoona kertaa komeampi kuin nuo perustapaukset, ei edes niin turkkilaisen näköinen ja häneltä sain elämäni parhaat suudelmat jotka kesti yli puoli tuntia.. Synkkasi täydellisesti, mies oli upea harjoitusta varmasti piisannut; ja aika vaan hävisi johonkin.. Sen kun saisi kokea uudelleen, mutta harvemmin suomalaisilta sellaista saa.. Suomalaiset miehet ei osaa näyttää aina sitä että ne haluaa naista, niin kuin tuolla Turkissa..

  Ja suomalaiset miehet ei treenaa kroppaansa, kaljamaha tai lörttökädet kun ei aina sytytä.. Kaveri on hyvin rauhallista tyyppiä kun tapasin ekan kerran hänet. Kertokaa jos jollain ollut sama tilanne.

  On nyt peräti enää kolmanneksi tasa-arvoisin maa. En tiedä mitä ne vetää mutta oikeesti peli toimi kuin pikkupupulla koko yön. Ei ollut perinteinen 2min ja bussilla kotiin. Suositelen, mutta muista kondomi!! Turkkilaisilla on isoin peli ja pystyssä kaiken aikaa. Eli suosittelen ilman muuta. Suojauksesta kannattaa tietysti pitää huolta, sillä näillä veijareilla näyttää riittävän kyytejä pitkin viikkoa aviosäädystä riippumatta.

  Ei ikinä muslimia Millä ne kuivaa persuuksensa, jossei paperilla? Kyllä itsekin käytän alasuihkua aina kun mahdollista, mutta en kai mä alushousuja vesimärkään alapäähän laita! Itse kokeilin yhtä ja oli tosi huono sängyssä. Pillua ei nuollut vahingossakaan mulla on hyvin ajeltu ja just olin pessyt värkin , mutta munaa työnsi heti suuhun. Pahinta oli, kun laitoin hetkeksi silmäni kiinni, niin oli ottanut kortsun pois ja veteli paljaalla, koska ei osaa käyttää kunnolla kortsua eikä pidä siitä.

  Nyt saa sit pelätä, että mikä tauti on. Takaapäin en todellakaan uskaltanut ees kuvitella tarjoavani, koska ei tiedä, mitä se olisi siellä touhunnut. Onko muilla kokemuksia tuosta kortsun vaivihkaa poisottamisesta? Suominaista aina pantava paljaalla! Muuan kerran olin saamassa tytöltä tämä sanoi jotta tarttis käyttää kumia. Minulla kun ei juuri sattunut niitä olemaan sanoin totta kai kortsu kulliin kaivoin siinä pimiässä taskustani kympin setelin aikani rutistelin seteliä sitten pyyhin touhutipan kullin nokasta.

  Mulkku muljahti mukavasti pilluun paljaana kyydit tytön mielestä olivat hyvät. Kuiskasin hänen korvaansa totta mutta jos olis nussittu kumin kanssa tuskin olisit kehutut. Täh kysyi paniko paljaalla kyrvällä.

  Kyllä eikös tehnytkin kutaa teki,teki miksi en ole ennen kokeillut miten makiat orgut saakaan paljaalla. Urheilumallin kumi on parats eli punainen kumilenkki kullin juureen ja meisseliä mättääseen.

  Annoin tuuppia takaapäin ja samalla laskin kolikoita, sitten vielä paskansin laskemisen jälkeen. Ei ole sen jäkeen näkynyt. Ite oon puoliks turkkilainen ja mua oikeesti hävettää joidenki teiän puolesta: D jotkut iha oikeesti luulee olevansa joittenki ah niin ihanien baaripoikien ainoita ja koko loman ajan ravaa samassa baarissa flirttailemassa jollekki mehmetille.

  Mene edeltä kyllä se jää kantaa ole rauhassa, tiedät mä sua seuraan Mene edeltä kyllä se jää kantaa ole rauhassa, "heikkoa jäätä se oikeesti on, huoraaaaaa! Mutta en, sun sänkyä anna mä en. I will always love you. I will always love you! You, my darling, mmh. Bittersweet memories, that is all, I'm taking with me! I will always hate you. I will always hate you! You, my enemy, mmh. Horrible memories, that's all I want to forget!

  Totaalinen naurukuolema, ja sen jälkeen mielikuva: Odotat lastain Odotat lastain Kuinka vituttaakaan salaisuus jonka kuulin, Odotat lastain, Kun äpärästä kerroit herpesrakkuloisin huulin, Nähdä voin sen, Kun rumat kasvot jo loistaa, Nähdä voin kuinka säästötilini saldon se poistaa, Se poistaa Odotat lastain, Vihaan nähdä kuinka lihava kroppasi rumemmaksi muuttuu, Odotat lastain, Kohta tussustasi viimeisinkin kireys puuttuu, Ja painajaisen sä tahdoit täyttää, Puskea nulikan ulos ja siihen viimeiset lihaksesi käyttää, En persettäsikään voi käyttää, koska odotat lastain..

  DD koska vihaan tota laulua ja se ansaitsi käsittelyn. Kun katsoit minuun oksentaa mä halusin. Tahdon oikeesti tappaa sinut enkä vain leikisti pakastaa tahdon syliisi painaa puukon se ollut on unelmaaa-ain.

  Tuli mieleen, kun pienempänä siitä Chisun biisistä tehtiin kaverin kera versio XD Anna mun mennä, anna mun mennä Mä oven avaan, en henkeä saa Mun vessa ei oo täällä Tai jotai tollasta: DD naurattaa vieläki Ha..

  No anteeksi on aika paska huumori: Missähän, sut tehtiin, tähtien tuolla puolella, muovailtiin huolella mun: Missähän, sut tehtiin, helvetin tulilla, poltettiin huolella jj vhä laimee Mun sydäntäni aina joskus särkee, liiasta rasvasta muistuttaa.

  Sä tulit niin lähelle mun henkee, mutten voi sua vastustaa. Savuat jo höyryten, vierelläsi täyttehen, nään mä valuvan. Oot niin hyvän näköinen.

  Sinun kuulen sen taas sanovan, että oot mun burgerini, meidän pitää odottaa, että ehdit sä jäähtymään. Sä oot sellainen, kaikki tietää sen, sä oot karvainen sun kullistasi puraisen!!!! Sä oot kauheinkin, jätit mut tekstaril, mutta kuitenkin sinut tappaisin! Ehehehheee olen aika paska.

  You'd better close your eyes 'Cause I'm standing right before you All that you need will surely go If I was your boyfriend never let you go would bind you on the bed, you'd never be free Ruokakassissa kai luokseni saavuit ja kauniimman teit minun maailmastain maku kätkee kysymyksen kuka keksi pakkauksen, kuka söi iltaan kaiken sen? D en ees tajuu mistä lauluista noi jotkut on: Jos en enää olisikaan sinun vaimo, olethan nyt ällö ja hikinen pallo, kaksoisleukasi on valtaisa.

  Enhän minä enää sinua huoli, olet läski joka suklaata nuoli lihonut oot valtoimenaan, etkä juuri siksi mua koskaan saa. Aiemmin juoksin mä silmät kii, mut sit mä törmäsin sirkkeliin Ounou! Enhän minä enää sinua huoli, olet läski joka suklaata nuoli lihonut oot valtoimenaan, etkä juuri siksi mua koskaan saa kuolin.. Nyrkin mä iskin naamaas sun nenästä murtui osia sä sait multa turpaas ja kuolitkin sit siihen paikkaan.

  Ressu Redford- Prinsessa Voi toivon että vuodat verta voisin lyödä sua puukolla rotanmyrkkyä ja rikkihappoa mukavan vaarallista kemiaa sen täytyy sua satuttaa et voisin sille edes naurahtaa et huora siitä muuten kuoliskaan ilman tätä mun ammattitaitoa-a-a--a Neon2-Kemiaa.

  Enhän minä enää sinua huoli, olet läski joka suklaata nuoli lihonut oot valtoimenaan, etkä juuri siksi mua koskaan saa ahahahah iha vitun hyvä: Tahdon oikeesti tappaa sinut enkä vain leikisti hakata.. Tahdon oikeesti murhata sinut, Enkä vain leikisti kiduttaa. Kanssas oikeesti toteuttaa kaiken, Mikä ollut on fantasiaa.

  Tahdon vetää pääsi irti, Nähdä kun lämpö ruumiistas katoaa, Olla kanssasi oikeesti sairas, Sut oikeesti murhautan. Okeu paska tuli, mut oon väsyny D:. Anna mun tulla, anna mun tulla, mä housut avaan en muiltakaan saa, anna mun tulla anna mun tulla, en sinne tullutkaan, mun kortsut ei oo täällä Hän aamukahvit vuoteeseen on kaatanut rakkaalleen, naapurin Nikke kattoo ikkunasta muistaa hetken jokaisen, saa peiton alla koko päivän hoitaa vammojaan, ja tuntea kun kipu valtaa jalan heh aika huonoja: DDDD en oo ikinä varmaa nauranu millekkää lukemalleni näin paljo.

  Hei älä meeeeeee tai katkon sulta koiveeeen, ilman suaaaa en enää koipea saaaa! Vie mut kotiin uudelleen, laita mun pää ja sydän pakastimeen. Koske mua niin, etten voi enää unohtaa, kuka on se joka minut teurastaa. D tosin tehtiin koko laulusta, mutten muista enää sitä: Mulle annat kaiken kaiken klamydian ja tippurin dam-di-dam-dam lauluni, dam-di-dam-dam huoralleni.

  Ei tullu tyly, mutta D alkuperäinen Antti Tuiskun Lämpö Sun karvat valtas kaiken maan taas me aletaan sheivaamaan niin paljon aikaa siihen tuhraantuu hengähdän vain. Mitä tapahtui Hokkasen Timolle Näytti persettä naapurin Simolle Ei Simolle voi tällaista sattua Kun joutuu katsoon Timon paljasta kankkua Aah, kerrankin sain tilaisuuden tuoda julkisuuteen minun ja pikkuveljeni lyyrisen helmen muutaman vuoden takaa.

  Nyt tilataan kaljaa ja kaadetaan tuoppi naamaan täältä baaritiskilt en haluu muistaa mitään. Ei mul oo yhtään miestä mä aina yksin himaan mul on mielessä kulli mutta en koskaan sitä saa. Hei Jorma olen täällä baarin toisella puolen ja laulan pappadadupa pappa pa duda dapa Äiti älä pelkää neitsyys ei oo vieläkään mennyt ja laulan pappadadupa pappa pa duda dapa!

  Tahdon olla sulle hyvin hellä, paistinpannulla naamaan läpytellä. Minä ja hän, tiedän sen Meillä on herpes, yhteinen Minä ja häään, tiedän sen meillä on alapää, rupinen.

  Raiskaan sulta päästä hampaat, raiskaan illan pimeään, raiskaan vielä vähän huutoa tähän yksinäiseen huoneeseen. Neiti on hyvä ja siirtyy kauemmaksi kohteestaan Irroittaa vasaran hänen takapuolestaan On meisselii, on bensaa, on sytkärii, sementtii Irtohiuksii, tuo jousarii, hae kivii On niin siistii olla tappajii. Susannaa Taisin vahingos pakastaa Koska se ei halunnut olla mun kaa Oma vika kun ei mua huolinut vaan.

  Anssi Kela - Tässä englannin kielinen biisi, never gonna give you up, saa suorien suomenntosten jäljiltä uusia ulottuvuuksia. Mitä ilmeisemmin tyttö kärsii tukholma syndroomasta. Meinasin tukehtua jätskiini ihan oikeesti: Jäi Mombasaan vain päivä elämää Ja elämään nyt Mombasa vain jää Kuumankostean, minä laitoin kakkasen siihen postilaatikkoon Niemisten. Jäi Mombasaan vain päivä elämää Ja elämään nyt Mombasa vain jää Kuumankostean, minä laitoin kakkasen siihen postilaatikkoon Niemisten: Mä sinut näin ja heti jäin koukkuun whoo, kompastuin ja astuin sun loukkuun whoo, nyt sä luokses vedät mua, ja mä juoksen kohti sua, eikä lääkettä ees oo, mä tyydyn kohtaloon Sä minut näit ja heti sait saikkuu whoo kompastuit kun työnsin sut loukkuun whoo Nyt sä koitat välttää mua, mut mä ahdistelen sua eikä lääkettää ees oo, saat kuulan kalloon.

  Lol en keksiny mitää. And I hated you, yes I hated you! I would liked to hit you with my chair.. I woke to make a sandwich, And found you dead instead. Mun py py pyllystäni puuttuu palanen ja o o sä voisit täyttää sen Okei tää ei oo mun keksimä: Sinä lähdit pois Minä tähtäsin haulikolla Loittonevaan selkääsi Kierit verilammikkoon Ja arvaan etten murehdi tätä tekoaaaa. Sä oot kuollut mun käsissäni Niin kuin kylmä veri, joka läikehtii Sama ase, luoti ja laukaus Toisensa tappaa. Näytän sulle Susannan Joka jengin pieeeksemä ooon Joka meidän hakkaama on Ja sä päättää voit mitä teet Päätätkö jäädä mun seuraan Ja mä näytän kuinka pakastin taas kylmenee Kun Susanna sen lokerossa hiljaa hyräilee Ja sä päääättää voit mitä teet Päätätkö jäädä mun seuraan Okei toi oli huono XDD.

  I like to be anything you want hey girl let me show to you my hairy tall penis, it's coming to your hole.. Täällä persereijän päällä, sua raiskaan koko illan Katson kauan itkuasi, tuli levii naamallasi. Täällä persereijän päällä, taivas, tuli on purppurainen siitä nautintoa aina minä itselleni saan. Ja päällä persereiän minä tulen, minä lähden Ja vain isoisäs nähden itket vuoksein kyyneleen. Täällä Pohjantähden alla, murheita on isoisäl', täällä tuli kumoittava on myös murhanhaluinen.

  Täällä Pohjantähden alla, hiipii ruumiseesi halla, ja tulen tappamalla, rikki repii lärvisi. Ja päällä persereijän, minä tulen, minä lähden Ja vain isoisäs nähden itket vuoksein kyyneleen.

  D joo en iha handlaa tätä. Hehöö ny keksin Enkeliin vähä uutta sanotusta: D Huligaanit imevät miesten munaa aina sitä mä en sitä mä en jakele nyt lainkaan.. Inspiraatio tyssäs tohon joo vähä köyhä tuli: D piristitte miuta oikein kunnolla xDXD. On aika hiljaa tappaa ja liipasinta puristaa Nyt sinut yhteen liittää vain suoliesi maa Jäi jälki tapettiimme, jälki mattoonkin Sulle laitan pesulan laskun vaan Tuskallista matkaa, mä toivotan nyt vain On aika tehdä jotain vastoin lain Tuskallista matkaa, aalloilla nautinnon kanssa hyvän raiskaajan JNE Ei kauheen hyvä..

  Mä ja mun kaveri keksittii pari vuot tämmöne: D Vie mut siwaan uudeelleen Laita mun rasvat ja atomit paikoilleen Purista mua niin, että rasvat ja atomit pursuaa Kuka on se joka minut maistaa?

  Joo, aikas laame, mut oli pakko laittaa: When you cry my name it's like a little prayer I'm down on my knees, I wanna kill you there In the midnight hour I can feel your pain Just like a bitch you know I will kill you there I hear your scream, its like a dream come true I have no choice, I hear you die Feels like heaven I close my eyes Oh God I think I'm sinner Out of the sky, I start to laugh None will help you! Lol pakko palaa spämmiin tänne viä ku keksin just pari samal teemal tosin: Fucking queen of only eighteen She had some trouble with payment He was always there to fuck her She always had STD I killed for hours and hours And fuck your ass backwards I've fucked you so many times But somehow I want more I don't mind spending everyday stalking you in the pourin' rain Look for the girl, the citys whore Ask her for a half-price discount And she will be fucked, and she will be fucked.

  Maroon 5 - She will be loved! Ei tästä tule näin valmiimpaa ehkä on jo aika puukottaa kai saa nyt aloittaa Kyllä sinä muistat, kuinka puukko viiltelee.

  Kyllä sinä tiedät, miten lätty lätisee Kaikki on jo tehty, siksi ammun sut nytteeeen Anna jo olla. Anna mun olla ja tappaa vaan - Sama nainen - Tapettu on paljon Hakattu enemmän Sängyssäsi valvon Ja ruumiisi vain nään Sä oot se jonka ammun aina uudelleen Taas tässä oon ja valmis Uuteen kierrokseen Mut mussa ei oo mitään Mussa ei oo mitään uutta Oon vielä samanlainen Sama mieli sama ase Sama nainen Mä muistan kyllä Ne arvet ja mustelmat Ja myöskin lääkkeen sen tappavan Mut mä en lupaa mitään Mä en lupaa mitään muuta Oon vielä samanlainen Sama mieli sama ase Sama nainen Tappanut oon kaikki Yö vaihtuu aamuun Jos joku vielä haluu tappamaan taas tuun heh näitä onkin kiva keksiä: DDD tulipas paljon tappojuttuja..

  Kun mä sinut hakkasin Oli ilta ihanin Nyrkki heilui ja kimmelsi taivaan kuu Sinä sanoit vittuuks sä Mua hakkaat nyrkeillä Oli tunnelma niin huumaava Oi jos sulle voisin antaa turpaan kunnolla Tämän nyrkin mä annan heiluu huolella Ja varmaan niin mä teen Viisi minsaa riittänee Kun sut asfalttiin saan, polviltaan. Hento raiskaus Pimeässä Mä sanon viereeni, vielä jäät Hyvä on hiljaa, panna tässä Aamun tullen sit Pois mä meen Okei moro.

  D Tulee mieleen koulun loppu.

  Kullia perseeseen forever suomeksi -

  Talvisena aamuna oli lähtö kirkon ovelta rippileirille. On vaan mennyt kesyksi touhu nykyään.

  Työntää sitä moloaan vaan naaman eteen ja käskee nuolemaan. Eiköhän tällaiset asiat pitäisi hoitaa kuuntelemalla toista ja antaa aikaa?!

  Suomalaiset miehet ovat melko yksoikoisia seksissä, mitä tämä komemus pitää paikkaansa. Ei esilämmittelyjä, suudelmia, vaan suoraan asiaan. Tollaset tyypit etoo ja en aio kauaa edes olla tän kaverin kanssa, koska häneltää puuttuu hellyydentaito ja sen osoitus. Itse en ole koskaan laittanut naaman eteen tai pyytänyt nuolemaan. Itse olen tehnyt ensin, ja odottanut, että toinen itse tekee aloitteen näihin hommiin.

  Lähes aina on toiminut ja se tuntuu todella hyvältä, että toinen vapaaehtoisesti lähtee leikkiin mukaan. Siltikin vaan olet antanut kun et ole parempaakaan saanut!

  Siellä on parhaat pokat, ja hyviäkin vielä. Jos Turkin miehet ovat naisten mielestä hyviä, niin vähintäänkin yhtä hyviä ovat venäläiset naiset miesten mielestä. Eikä tarvitse edes matkustaa kauas rajan yli vaan, eikä tarvitse enää tyytyä mikrossa sulatettuun suomi-lahnaan.. Kreikkalaisen ystäväni Stavroksen kanssa käydään aina Venäjälle niin sanotuilla "panoreissuilla". Kaipa nämä meidän blondi lortot harrastavat samaa Välimeren maissa. Totuus on se jotta Stavroksen täytyy saada myös kunnolla naida.

  Suominaiset yksinkertaisesti eivät siihen pysty. Stavros panespelee suominaisia vieraan varaisuudesta saamatta orgasmia. Sitten kun panohommin aikomus niin venäjällä saa kunnon kyydit. Ei suomi naiset ole edes kunnon hätäratkaisu jos rakastelusta puhutaan. Ihmisestä se on kiinni, ei rodusta tai kansallisuudesta Turkkilaiset miehet eivät tajua alapesun eikä pepun pesusta mitään. No itse olin siellä vuotiaana ja pidin hauskaa..

  Nuori ja idioottihan olin ja päädyin suutelemaan muutamaa miestä ja yhden kanssa sänkyyn.. Kiihkeitä ovat kyllä, mutta en nyt itse pahemmin syty juuri sen kansallisuuden miekkosista.. Yksi oli poikkeustapaus joka oli miljoona kertaa komeampi kuin nuo perustapaukset, ei edes niin turkkilaisen näköinen ja häneltä sain elämäni parhaat suudelmat jotka kesti yli puoli tuntia..

  Synkkasi täydellisesti, mies oli upea harjoitusta varmasti piisannut; ja aika vaan hävisi johonkin.. Sen kun saisi kokea uudelleen, mutta harvemmin suomalaisilta sellaista saa..

  Suomalaiset miehet ei osaa näyttää aina sitä että ne haluaa naista, niin kuin tuolla Turkissa.. Ja suomalaiset miehet ei treenaa kroppaansa, kaljamaha tai lörttökädet kun ei aina sytytä.. Kaveri on hyvin rauhallista tyyppiä kun tapasin ekan kerran hänet. Kertokaa jos jollain ollut sama tilanne. On nyt peräti enää kolmanneksi tasa-arvoisin maa. En tiedä mitä ne vetää mutta oikeesti peli toimi kuin pikkupupulla koko yön.

  Ei ollut perinteinen 2min ja bussilla kotiin. Suositelen, mutta muista kondomi!! Turkkilaisilla on isoin peli ja pystyssä kaiken aikaa. Eli suosittelen ilman muuta. Suojauksesta kannattaa tietysti pitää huolta, sillä näillä veijareilla näyttää riittävän kyytejä pitkin viikkoa aviosäädystä riippumatta.

  Ei ikinä muslimia Millä ne kuivaa persuuksensa, jossei paperilla? Kyllä itsekin käytän alasuihkua aina kun mahdollista, mutta en kai mä alushousuja vesimärkään alapäähän laita! Itse kokeilin yhtä ja oli tosi huono sängyssä. Pillua ei nuollut vahingossakaan mulla on hyvin ajeltu ja just olin pessyt värkin , mutta munaa työnsi heti suuhun. Pahinta oli, kun laitoin hetkeksi silmäni kiinni, niin oli ottanut kortsun pois ja veteli paljaalla, koska ei osaa käyttää kunnolla kortsua eikä pidä siitä.

  Nyt saa sit pelätä, että mikä tauti on. Takaapäin en todellakaan uskaltanut ees kuvitella tarjoavani, koska ei tiedä, mitä se olisi siellä touhunnut. Onko muilla kokemuksia tuosta kortsun vaivihkaa poisottamisesta? Suominaista aina pantava paljaalla!

  Muuan kerran olin saamassa tytöltä tämä sanoi jotta tarttis käyttää kumia. Minulla kun ei juuri sattunut niitä olemaan sanoin totta kai kortsu kulliin kaivoin siinä pimiässä taskustani kympin setelin aikani rutistelin seteliä sitten pyyhin touhutipan kullin nokasta. Mulkku muljahti mukavasti pilluun paljaana kyydit tytön mielestä olivat hyvät. Kuiskasin hänen korvaansa totta mutta jos olis nussittu kumin kanssa tuskin olisit kehutut.

  Täh kysyi paniko paljaalla kyrvällä. Kyllä eikös tehnytkin kutaa teki,teki miksi en ole ennen kokeillut miten makiat orgut saakaan paljaalla. Urheilumallin kumi on parats eli punainen kumilenkki kullin juureen ja meisseliä mättääseen. Annoin tuuppia takaapäin ja samalla laskin kolikoita, sitten vielä paskansin laskemisen jälkeen.

  Ei ole sen jäkeen näkynyt. Ite oon puoliks turkkilainen ja mua oikeesti hävettää joidenki teiän puolesta: D jotkut iha oikeesti luulee olevansa joittenki ah niin ihanien baaripoikien ainoita ja koko loman ajan ravaa samassa baarissa flirttailemassa jollekki mehmetille. Aion ite odottaa siihe asti et meen naimisiin ja sit harrastan seksiä vasta.

  D oon siitä elävä todiste Turkin miehet ovat seksikkään karvaisia kuin vetäsi minkkiturkin päälle sängyssä. Siinä suomalain pimu saa hekuman jo kun näkee Turkkilaisen oviaukossa ja loppuyössä on sydän lopettamaan monet kerrat,ellei vierasmaalainen heitä välillä ämpärillä haaleaa vettä jokapaikkaan ja taas se sujuu. Menkää vaan sinne turkkiin Suomihuorat paneskelemaan. Ei turkinpojilla ole mitään muuta isoa kuin suu ja NENÄ: Turkkilaiset on paljon kestävimpiä kun suomalaiset sännyssä.

  Jopa 2tuntia ja jaksaa vaan. Voittaa suomalaisen 2minuuttia mennen tullen ja sitten öristään kännsssä että ottaa sydämmestä ja kunto ei sestä. On aamuyö, enkä löydä veistäni. Ootan että se löytyy, ootan että se löytyy. Kirjoittaa vihkoon on helppoo tehä uusi suunnitelma.

  Toivon, et vaihe tää on ja pystyn suunnitteleen murhan, kun en nää ketään missään. Ikkunasta kuulen kuinka Jammut iloisesti laulaa Kertoen viestiään meille Reiät sulaa, karvat kasvaa Kyrpä saa taas kaiken muuttaa uudestaan Kevätpedarit raiskaa vaan ja raukeaksi tekee reikämaan Jugurtti antaa kaikelle aikaa Hitaampikin mielikin jo raiskauksen aavistaa Serkku tahtoo koskettaa Verinen reikäkuu mikset sä jo tuu?

  Oon turhaan odottanut Natsizombejaa Nyt sisään löysään unelmaan tahdot sukeltaa ja toivon ettei nautinto tää tuu koskaan loppumaan. Anaalini osuman sai, kulli on adoniksen housuista kai, syvälle se upposi niin, aivan kun jäädäkseen iäksi kii, työnnöstä sen, mä vavahtelen, vaikka se sattuu mä repeä en!!!

  Voit tehdä mitä haluat, se ei kiihota, tule vaan tule vaan. Dildotkaan ei saa mua kostumaan eikä anustappi tai sata barbaraa, tule vaan tule vaan en pane vastaan. Toinen toistansa täällä penetroi, ketään täyteen mua saada ei voi, älä munaton enää kapinoi, tule vaan.

  Kumi on hiertänyt kaiken, kyrpä raiskaa tämän pimpyn, kiveksetkin jäätyy kiinni karvoistaan, spermat vaihtuu toisiin, valuen kasvoihin kiimaisiin, tulisin mut se vaan ei mee enää niin.

  Se oli se kesä, olin just saanu aseenkantoluvan. Jossu tuli ja muutti mun maailmankuvan. Tuli tapeltua, paperit väärennettyä, kannoin niitä luotei toiveikkaana aina mukan. Ne puhuu et mä tapan mimmei ain ku vaihdan sukat, mut sillon sulkahattu oli vain hattu vailla sulat. Haa, se oli mahtavaa aikaa, himokkaan ja tyhmän nuoren pojan maailmaa. Takaa-ajoja ja tappeluita vaan. Ne sanoo, et sen kyllä tuntee, ku joku kolahtaa.

  Mä taisin olla vähän vihainen Johannalle, sit frendi sano jotain, mikä sai mut pois tolaltaan. Koko kaupunki tietää sen sua ennen. Ystävä, koetin sulle kertoa sen. Jorma sun pitäs tietää yks juttu Jossulla on toinen eläin, ehkä kolmaskin, et haluu uskoa tätä, mut mä hogasin, kun mä näin sen puistossa eilen, ne käveli hitaasti käsi flexis kiinni.

  Ei se mikään lenkki ollut välil kavereiden. Kun polku päätty, ni se koira vei sen. Jossu on ny jossain muual, ois parempi, jos se ois sulle vaan yhden illan makaus. Oot ehkä sokee, mut mä nään, mikä tää juttu on se ei oo viaton, sen laji on bulldog.

  En haluu, että se särkee sun päätäs, mut tiedän kyl et tää voi tuntua syvältä. Jossul on elukka, Jossul on elukka! Frendit koitti soittaa ja varoittaa, mut mua oli turha koittaakaan tavoittaa. Jossun peräs olin kiväärini kanssa, en harkinnut omilla aivoillani. Kun ei oo elämäs kerinny viel puoliikaan tappaa, voi ihan luval olla vaan kusipää. Jatkettiin metsästystä k-kaupan pihalla. Mä tiesin, et muut koirat kyl tät' nättii asetta pelkää.

  Olin sekasin, se sopi, panokset pakkiin, uhosin, et must tulee viel Suomen kovin juntti. Poljettiin tandemilla landelle jossun peräs. Vaik halusin, lupasin, että en ampuis. Eli en saa tappaa.

  Mä ammuin sen kuitenki pystyyn, mut täyskuun valossa hommiin kyllä kelpaa ryhtyy, ja siinä innoissaan, kun koira haluu nussii, hypättiin Jossun käytettyyn makuupussiin. Ja pesää tuli, mut sen jälkeen perse puuduksis vastaan tuli tanskandoggi!

  Jo-jo-jo-jossul on possu, Jossul on sika! Anna Puun Nuori Loiri: Sä lynkkasit mun tuttuja. Sä lynkkasit niitä todella. Ja sanat, kun ne pääsi suusta, mietin onko pääni irti jo. Sinä olet minun vaimoni En tahdo että pihtailusi jatkuu Pallini halkee Oi vaimoni mun. Yöllä taas mä menin metsän laitaan kaivamaan Jotta syväl' maassa viruis hän Kuopasta pystyoksat näkyy, ryhdyin oottamaan Että näen veren lentävän. Sä oot paskaa, mun käsissäni Niin kuin lämmin kura joka lainehtii Yhdestä pyllystä meidät kaivettiin Päästä varpaisiin Sä oot paskaa, mun käsissäni Niin kuin lämmin kura joka läikehtii Sama huussi, potta ja wc Toisensa kohtaa Pierettää Jeij Jee!

  Kun mä kerron sulle mikä saa mut paskomaan Mikä saa mut näihin vessoihin jäämään Enkä pois täältä mielelläni lähtiskään Ellen pääsis sun kotiisi ulostamaan Nekin takana mun lemppari wc Ja se tuottaa meille vain hyvii tuoksui Enkä vois toivoo parempaa Paskaa.

  En oo keksiny ite: Sinä lähdit pois minä oksensin parvekkeelta väsyneenä selkääsi Kiersit kusilammikot ja arvaan ettet unohda sitä hajua. Pakko taas kommentoida tähän: DD -When i was your man- Too old, too dumb to realize That I should have bought you condoms and held your hand Should have gave all my hours when I had the chance Take you to every bed cause all you wanted to do was rape Now my baby is fucking, but she's fucking with another man.

  D piti tukehduttaa itteni tyynyn ettei koko talo herää. D ois vielä vaan hyvä, että kaikki kertoisitte ennen sitä muunnosta , että mikä biisi on kyseessä, kun emmä ainakaan kaikista tajua, mikä kappale tää nyt on ja sit se ei oo hauskaa kun ei osaa ajatella sitä millään sävelellä Tuuli hiuksillaan hiekkaa pillussaan: Äiti ottaa rinnoilleen Lapsen vastasyntyneen Silmissään on vielä siemennestettä.

  Nämä koulun murkinat perunat ja lihapullat Mä tökin ruokaa, mieleen palaa muistot kauheimmat Tuohon ojaan minä silloin kaiken oksensin jälkeen kouluruuan, jonka syöjät hulluiks tuomittiin Mun täytyy yökkäillä näin mun täytyy yökkäillä näin kun jokin myllää sisälläin.

  Joskus keksittiin siskon ja serkun kans Maija Vilkkumaan biisistä "Ei" vähän muunneltumpi versio: D eli tässä nää oikeet sanat: Ja äidin silmät on sumeat jo hän sanoo maailma on vaarojen karikko se sama maailma siskosi vei mä sanon viimeisen sanani ja se on ei 2x Vuodet vierii ja kun talo on raukee ja äiti on raukee tytär riuhtoo lukkoo mut se ei aukee, ei, se ei aukee mikään ei tätä ikävää poista hän on kohta jo kuusitoista ja hän tietää, ettei taiat auta hän huutaa "päästä mut ulos, jumalauta" kertosäe Ja yönä erään heinäkuun tytär herää, pukeutuu ikkunasta lähtee maailman pauhuun toisessa huoneessa, äiti suussaan tupakka nukahtaa ja herää pian kauhuun ja hän huutaa, tytärtään huutaa mutta tytär on kaukana ja lähellä kuuta kertosäe" ja sitte tässä nää muunnellut: DDD ja nimeksi vaihdettiin siis "kakka" XD: Ja mun silmät on sumeat jo mä sanon kakka on jokaisen kohtalo Se sama kakka vaivaa mua taas Mä sanon viimeisen sanani ja se on Hngg!

  XD Paukku pääsee ja ovikin aukee, ovikin aukee äiti riuhtas lukkoo siks se sit aukee, voiei, se aukee Mikään ei tätä kipua poista se on kohta jo ihan ulkona ja tiedän, ettei mikään auta Mä huudan "tulisit jo ulos, jumalauta! DDDDD tais meillä olla aikamoisen hauskaa tätä tehdessä: D nyt sen uudestaan taas luettuani vois mielestäni kyllä nimeks laittaa kakan sijaan "ummetus" 8D p.

  Löysin toisetki sanat eli elokuvasta Mulan, kappale "Kunnia perheeseen" ja päätin muuttaa nimeksi "kunnia perseeseen": DD tässä vielä linkki biisiin: Minä vielä vessankannen käännän, Sä odota vaan!

  Puhtoinen, pehmoinen Tahdon olevan mä pökäleen. Kuuma purkaus on jo matkalla. Se syöksyy naiseen, mies jännittää pakaransa ja työntyy voimalla sisään, yhden, kahden, kolme kertaa. Ne ovat ne ihanimmat työnnöt. Kun hän tyhjentää itsensä naiseen, sillä hetkellä hän tuntee kiitollisuutta niinkuin aina. Hänen naisensa pillua ei voita mikään. On se vaan jumalatar sängyssä.

  Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksinovellit Seksinovellit kiihkeä ripari kiihkeä ripari 15 vuotiaat tytöt Talvisena aamuna oli lähtö kirkon ovelta rippileirille. Odotin sitä tosi paljon jo etukäteen. Odotin myös jotain muutakin, nimittäin kokonaista viikkoa ihastukseni kanssa. Matka kesti 12 tuntia hakeuduin lähelle ihastustani Jounia joka oli myös riparin isosena.

  Sain jo hieman juteltua Jounin kanssa kahden bussissa mutta muuten mitään intiimimpää ei vielä ehtinyt tapahtumaan harmi kyllä Enne kuin ehdin sanoa sanaakaan jouni otti pyöreästä pyllystäni kiinni ja vaivuimme kiihkeään suudelmaan.

  Vaikka olinkin kokematon ja neitsyt , olin jo niin märkä ja kiimainen , että suorastaan riuhtaisin paitani pois se alla ei ollut mitään ja muhkeat rintani pullahtivat vapauteen. Olin monta kertaa iltaisin kiihottanut itseäni ajatuksella juuri tästä mutta nyt kun se oli oikeasti totta se oli ihanampaa kuin mikään ennen kokemani!

  Samalla ku Jouni riuhtoi paitaansa pois päältään , rupesi ottamaan häneltä housuja pois. Suutelin hänen kiiltävän kalunsa vartta ja imin terskan päätä. Jounin jatkuvasti tihenevästä huohotuksesta huomasin hänen olevan jo lähellä ekstaasia. Jouni nosti minut pöydälle ja repi housuni pois, alta paljastui vain silkkiset punaiset narustringini.

  Jounin kivekset läpsivät minua ihanasti peppuun, kun Jouni veteli itseään minua vasten. Liikuttelin lantiotani työntöjen tahdissa ja siitä me molemmat kiihotuimme vielä enemmän.

  Juuri ennen kuin Jouni saavutti absoluuttisen kiimapisteen, hän veti ihanan siittimensä ulos ja roiskautti rinnoilleni valtavan lastin ihanaa kermaista ja kuumaa elämäneliksiiriään. Luulin jo että kaikki on ohi kun yhtäkkiä tunsin kun Jouni rupesi nuolemaan hellasti välilihaani hitaasti hän siirtyi kiihottamaan minua ihanan kovaa taikanappulastani samalla runkaten riemureikääni ensin yhdellä, sitten kahdella ja lopulta kolmella sormella neitseelliseen ja tiukkaan vulvaani jo kaksi Jounin isoa sormea teki tiukkaa.

  Suudeltuaan minua kiihkeästi Jouni siirtyi niin ,että hänen pelit ja vehkeet heiluivat naamani edessä. Jouni sanoi lukeneensa temppunsa kaverinsa Johanneksen kamasutra kirjasta ja kehotti minua seuraamaan mukana että pääsisimme yhteiseen ihanaan kliimaksiin. Otin mielelläni Jounin ihanan kullin suuhuni välillä imeskellen hänen kiveksiään jotka lepäsivät poskilla aina kun otin suuren munan kokonaan suuhuni. Hetken mielijohteesta työnsin sormeni Jounin anukseen ja hän ulvaisi kiihkeänä.

  Yhtäkkiä joku tuli ovesta sisään ja jäi katselemaan meitä tyrmistyneenä, Jouni ei häntä huomannut ja jatkoi sitä mitä oli tekemässäkin. Tunnistin tulijan parhaaksi ystäväkseni ja hämmästyksekseni huomasin hänen hyväilevä itseään samall kun laittoi oven kiinni. Nyt jounikin huomasi hänet, nousi yös ja kysyi haluisiko hän tulla mukaan. Olin aina leikitellyt mielessäni tytösexillä mutta nyt kun tilaisuus oli edessä, olin kauhuissani.

  Jäin katselemaan kun he riisuivat toisiltaan vaatteita samalla kiihkeästi suudellen toisiaan joka paikasta. Huomasin itsenikin alkaneen taas kiihottua ja rykäisin, että minutki huomattaisiin. Makasin yhä pöydälla ja tyttö tuli nuolemaan rintojani laskeutuen alemmas ja alkaen nuolemaan minua emätinalueeltani pian hän nosti minua ylemmäs ja työnsi sormensa peppuuni.

  Se oli parempaa kuin ikinä olin kokenut. Ensin Jouni vain katseli meitä samalla tyydyttäen itseänsä. Kohta jouni kuitenkin tuli mukaan työntyen mitään sanomatta kaveriini joka kiljaisi intohimosta ja alkoi lutkuttaa minua kovempaa ja kovempaa. Jouni tyydytti häntä klitoriksesta samalla kun työnteli keppiänsä parhaan kaverini anukseen.

  Sain elämäni ensimmäisen ja ihanimman orgasmin Jounin ja kaverini kanssa yhtä aikaa ja värisimme, huokailimme ja kiljuimme nautinnosta yhdessä kun ihan aalto pyyhkäisi meidän ohitse. Lepäilimme lattialla vierekkäin suudellen toisiamme hellästi vähän aikaa.

  Pian oli kuitenkin aika mennä ruokailemaan lupasimme toisillemme, ettei tämä jäisi viimeiseksi kerraksi ja menimme syömään onnellise hymyt kasvoillamme. Pesutuvassa Kotitöistä lempparini on pyykin pesu. Nautinnosta sekaisin Mies tulee naisen taakse ja tarraa rinnoista kiinni.

  Sitä mä vaan en ymmärrä, että miten kaikilla teineillä on näissä jutuissa isot rinnat? Se häiritsee, että "mä olen 15v. Muhkeiden rintojen vastakohta ei ole riippurinnat Kyllä kieliopista huomasi että kyseessä oli teini-kirjoitus. Itse en moisella osaamisella edes vaivautuisi Jotta mietipä kahteen kertaan ennen seuraavan tarinan kirjoittamista. Täällä saa vapaasti ilmoittaa mielipiteensä kirjoituksestanne, ja ehdottaa parannuksia.

  Tottakai teidän kirjoituksenne herättää mielenkiintoa, ja tuskin monikaan jättää sitä lukematta, ja ehkä teillä on parantamisen varaa negatiivisen ja positiivisen palautteen vastaanottamisessa. Yleensä neitsyyden menetyksessä tulee verta, silloin tuskin haluaisi vielä sorminaintia perään? Ja aika estoton tyttökaveri täytyy olla, kun nuolee juuri neitsyytensä menettäneen kaverinsa veristä?

  Ihmettelen vaan miten "nykynuorten" ekakertakin on kuin pornoleffasta No eihän näiden tarinoiden tarvitsekaan olla realistisia. Saahan sitä tietysti kirjoittaa, mitä haluaa, mutta uskottavuutta ja luettavuutta nuo suorat lainaukset pornoleffoista haittaavat kovin. Tai kuten tekstissä sanotaan - "elämäni ensimmäisen ja ihanimman"

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *