Category Archives: Bordelleja Huittinen

  Seuraa oulu viikon iltatyttö

  Tytöillä tänään maikkarin studiolla kuvaukset W -tyylin ohjelmaan. Muistakaa katsoa huomenna eli perjantaina MTV 3 -kanavaa klo Lamourettesin keskustelupalsta on avattu.

  Löydät painikkeen Lamourettes -etusivun oikealta puolelta. Nyt on Tampere valloitettu: Hyvinkään eilinen keikka oli tupaten täynnä ja tytöt hyvässä vedossa. Kiitos kaikille hurraa-huudoista ja hurjista aploodeista! Meno Silja Operalla oli vauhdikasta: Tyttöjen suuri ihailija Ruotsista asti oli myös saapunut paikalle.. Kannattaa katsoa muutamia inside -kuvia backstage -palstalta ;. Lamourettesin johtoryhmä ja tytöt lähtevät huomenna Silja Operan julkkis- ja mediaristeilylle. Ohjelmassa on haastatteluja, Hunksien shown esitys ja biletystä.

  Lauantaina oli tytöillä kaksi esiintymistä. Vesijärven autotalossa tehtiin ensinmäistä kertaa nk. Paikalle saapuneet fanit ja Toyotan henkilökunta pitivät pajon näkemästään. Samana iltana oli puolen yön aikaan veto täyteen ammutussa Divassa. Kiitos kaikille faneille kannustavista maileista.

  Tänään on Lamuista Janitan synttärit, joten muistakaahan laittaa neidolle onnitteluposteja menemään: Petri "Mauno" Ahonen astuu mukaan Lamourettes -teamiin. Hänestä tulee ryhmän päämyyjä Eeva Jaakonmaan aloittaessa äitiyslomansa. Mauno tunnetaan monivuotisena tanssijana ja keikkamyyjänä.

  Esitys kuvataan Sub TV: Risteilyt ovat suosittuja, joten matkat kannattaa varata ajoissa: Lamourettes -tytöt isossa kuvassa uudessa City -lehdessä. Kuva on osa artikkelia, joka kertoo Iltalehden Kari Pekosta. Tytöille tehtiin eilen täysin uudet lookit Keunella Ilta-Sanomien kuvausta ja Kaivon keikkaa silmälläpitäen.

  Keskustelu Lamourettes -tytöistä käy edelleen kuumana www. Kiitos kaikille, jotka ovat lähettäneet fanipostia tytöille. Sumaa puretaan ja vastauksia tytöiltä tulossa pikku hiljaa. Raumanlinnan ensikeikka meni täydellisen nappiin. Tuhat ihmistä oli paikan päällä kannustamassa tyttöjä hurjasti. Rauman yleisöä parempaa saa hakea. Huippukuvaaja Olli Lehtisen ottamat kuvat Suskista ovat valmiina.

  Voit ihailla niitä tyttöjen saitilta. Tänään oli vuorossa TV -dokkarin viimeinen iso kuvaus päivä: Lamourettes tytöt viettivät rankan ja humoristisen päivän Helsingin sydämessä. Lamourettesin taustatiimi käväisi Lontoossa hakemassa upeille tytöille loppuja rooliasuja. Seura -lehden ilmestymisen jälkeen tyttöjen sähköpostit ovat lähes tukkeutuneet: Lamourettes -tytöistä 5 sivun juttu rooliasukuvien kera.

  VR -makasiinin avajaiset siirtyvät parilla viikolla eteen-päin. Lamourettes -tytöt tulevat siis esiintymään makasiinilla vasta ti Ohjelmatoimistoneuvottelut on käyty loppuun: Yhteistyö alkaa Eeva Jaakonmaan uuden T2 promotion -toimiston kanssa. Eevahan tunnetaan Gimmelin, Nylon Beatin ja useiden muiden artistien myyjänä. Lamourettesin johtoryhmä Marjo, Ari ja Wille W kävivät Tukholmassa bilettämässä ja kertomassa Lamourettes -ryhmästä ruotsin ykköspiireille.

  Samoissa juhlissa viihtyivät niin prinsessa Victoria kun Lamourettesin suurin ruotsalainen fani, kestojulkkis Joakim Genetay.

  Tyttöryhmästä osa esiintyy huomenna Treen Partyhouse Kivassa pikkuisissa bikineissään.. Kaikki fanit siis heittelemään visaisia kysymyksiä tytöille. Tämän päivän Iltalehdessä makea juttu kuvan kera Lamourettes -tytöistä. Tänään kuvattiin hyvissä tunnelmissa uudet ryhmäkuvat ja kuvia julisteisiin. Kuvat otti Iltalehden Kari Pekonen, joka tunnetaan Suomen innokkaipana naistenkuvaajana: Kari oli juuri palannut lomalta, joten energiaa piisasi..

  Kuvaupaikkana oli Hieta- lahden ranta. Tytöt stailattiin ja öljyttiin ennen kuvausta joten aika rajua on luvassa. Brasiliasta tuodut Fiorellan huippusuositut bikinit herättivät melkoista huomiota Hietsussa ;. Surkeat julkaisut ovat muidenkin verkkokirjakauppojen kasvava riesa. Google lupaa, että sen puheentunnistukseen perustuva Google Assist toimii sujuvammin kuin kilpailijoiden tuotteet. Sovelluksen teho perustuu yrityksen hallussa olevaan tietoaineistoon, joka kasvaa ihmisten käyttäessä sovelluksia.

  Maksaisin mieluummin rahalla kuin yksityisyydelläni, sanoo puolestaan F-Securen Mikko Hyppönen. Yle tutustui tekoälyn käyttöön puheentunnistuksessa, haittaohjelmien metsästyksessä ja robotiikassa. Ylioppilastutkinnon kotimaisiin kieliin eli ruotsiin ja suomeen on tulossa suullinen koeosuus jo vuonna Helsingin yliopisto ja Aalto-yliopisto kehittävät tätä varten tietokoneavusteista suullisen kielitaidon mittausjärjestelmää.

  Tekoälyltä odotetaan suuria terveydenhuoltoteknologiassa. Teknologiayrityksistä esimerkiksi IBM kehittää muun muassa terveysalalle soveltuvaa tekoälyä.

  Laki radio- ja televisiotoiminnasta astuu tekstitysvelvoitteen osalta täysin voimaan tänä vuonna. Ylessä osa tekstitysvelvoiteesta hoidetaan tekstittämällä uusinnat televisiossa ja Yle Areenassa. Yliopistojen säästöpaineissa toimivan Viittomakielen keskuksen tulevaisuus näyttää turvatulta, sillä se saa erityisrahoitusta suoraan opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Keskuksen suuri ponnistus on parhaillaan tehtävä viittomakielen korpuksen eli kieliaineiston kerääminen. Viittomakielen kaikki akateeminen koulutus ja tutkimus on Suomessa keskitetty Jyväskylän yliopistoon.

  Tamperelainen perheyritys on kehittänyt äänentunnistustekniikkaan perustuvan sovelluksen pianonsoiton oppimiseksi. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa robotti opettaa minkä tahansa soittimen soittoa. Kuurojen Liiton korpus- ja SignWiki-hanke on päättynyt. Hankkeen aikana syntyi suuren suosion saanut SignWiki eli suomalaisen ja suomenruotsalaisen viittomakielen verkkokansalaissanakirja, joka on kerännyt jo neljä miljoonaa käyntiä. Sanoma ilmoitti tänään maanantaina irtisanovansa työntekijää.

  Yt-neuvottelut olivat vain kahden vuoden sisällä jo kolmannet. Koltansaamenkielelle on kehitteillä oma oikolukuohjelma, jonka testiversio on jo käytössä kielen kirjoittajilla.

  Koltansaamenkielen parissa työskentelevä Merja Fofonoff on tyytyväinen, kun kauan odotettu ohjelma on viimeinkin tekeillä. Kieliteknologiayritys RedFox Languages Oy on julkaissut Suomen suurimman sanakirjan ilmaisena kaikille netin käyttäjille.

  Sanakirjasta löytyy sanoja 41 kielellä - mm. Sanakirjan laajin aineisto pohjautuu Princetonin yliopiston Wordnet-tietokantaan. Esimerkiksi automaattinen puheentunnistus tuottaa joillekin lääkäreille samoja ongelmia kuin aiemminkin. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin mukaan tiedossa ei ole, että radiologiseen järjestelmään liittyvät ongelmat olisivat vaarantaneet potilaiden hoitoa.

  Valvova viranomainen Valvira ei lääkärien mukaan ole saanut tietoa läheskään kaikista järjestelmävioista. Husin radiologisen tietojärjestelmän ongelmat juontavat juurensa epäonnistuneeseen kilpailutukseen. Nimettömänä esiintyvä lääkäri vaatii järjestelmän käyttöönotosta riippumatonta selvitystä. Ruotsissa julkaistaan laaja viittomakielinen aineistokokoelma eli korpus.

  Suomalaiset tutkijat puurtavat koneellisen puhujantunnistuksen kehittämisessä. Puhujan tunnistavia sovelluksia saatetaan tulevaisuudessa käyttää esimerkiksi pankkiasioijan henkilöllisyyden varmentamiseen. Saimaan vedenpintatietoja kertova automaatti, "Herra Saimaa" rikkoutui kesän ukkosilla.

  Nyt se on jälleen kunnossa ja kertoo ajantasaista tietoa numerossa Ääntä voidaan muokata automaattisen puhujanmuunnoksen avulla niin, että puhuja kuulostaa toiselta henkilöltä. Joskus tulee päivä, jolloin ei tarvitse olla imitaattori puhuakseen vaikkapa kuin Tarja Halonen. DigiDemo-ohjelma jakoi tänään tukea 50 hankkeelle.

  Avek on myöntänyt tukea digitaalisen median sisältöjen suunnitteluun jo 10 vuotta. Alan tutkimukseen perustetaan professuuri. Suomeen perustetaan ehkä digitointiprofessuuri. Asiaa valmistelee Kansalliskirjasto yhdessä Helsingin yliopiston kanssa. Mahdollista uutta tehtävää pidetään uraauurtavana.

  Yhdysvalloissa Jeopardy-tietovisaan osallistunut tekoäly on päihittämässä kaksi vastakilpailijaansa. Paimio-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä on palkittu valtakunnallisessa Tietoteko-kilpailussa. Palkinnon toi uuden tietotekniikan, puheentunnistuksen käyttö terveydenhuollon haasteiden ratkaisemisessa.

  Taksien käyttö alkaa hiljalleen lisääntyä Oulussa. Kesällä kyytejä on ollut selvästi alkuvuotta enemmän. Ulvilan surman oikeudenkäynnissä kuuli tänään ensimmäisenä todistajana Keskusrikospoliisin äänitutkijaa, joka analysoi hätäkeskuspuhelun nauhoitteen. Hänen mukaansa nauhoitteessa ei kuulu ulkopuolisen ääniä.

  Jutussa tutkijana ollut rikosylikonstaapeli kertoi äänitutkijalle havaitsemastaan "uo-le" -sanasta. Poliisi pyysi tutkimaan kohtaa tarkemmin. Tätä aiemmin väitetty sana ei ollut noussut esille nauhoitteen analysoinnissa. Konsortiossa kehitetään terveydenhuollon kieliteknologiaa.

  Vastustusta herättänyt automatisoitu taksintilaus tekee paluuta. Puheentunnistukseen perustuvalle systeemille viritellään uutta toimintamallia. Kerro kadunnimi ja talon numero, esimerkiksi Kirkkokatu 1. Palvelu on niille, jotka eivät suoraan saa puhelimen välityksellä henkilövastaajaa.

  Hiljaista kritiikkiä tai muminaa palvelua vastaan kuitenkin kuuluu. Oulun aluetaksi on ottanut käyttöön uuden taksintilausjärjestelmän. Puheentunnistuksen avulla toimiva järjestelmä nopeuttaa taksintilausta erityisesti ruuhka-aikaan. Espoonlahden terveyskeskuksessa puhelinsoittoihin vastaa jatkossa puheentunnistus-järjestelmä, jos hoitohenkilökunta ei pysty vastaamaan välittömästi. Joulukuussa käyttöönotettu palvelu yhdistää joka viidennen taksikeskukseen soittavan asiakkaan puheentunnistuksen perusteella lähimmälle vapaana olevalle taksille.

  Viikon Tähtityttö on upea ja urheilullinen kaunotar! Huumekohussa ryvettynyt Jari Sillanpää bongattiin Tukholmassa — kuva! Tässä on uutisankkuri Pirjo Nuotion 9 vuotta nuorempi Reijo-rakas — ovat asuneet erillään koko 13…. Huhhuh, Temptation Island Suomi -Minna tunnustaa - kuvausryhmä unohti muistiinpanovihkonsa…. Voi ei, Satu Silvon ravintola Silvoplee puretaan: Erika Vikmanilta yllättävä parahdus elämänsä työläimmästä keväästä: Näitä luetaan juuri nyt.

  Paljastuu, että huijattuja naisia on Sofian lisäksi lukuisia, kenties kymmeniä. Suurin osa heistä on missejä, malleja ja pr-tyttöjä. Iltalehden toimittaja haastattelee Sofiaa puhelimessa, ja valokuva otetaan puistossa. Kuvaaja pyytää Sofiaa hymyilemään, kun ei tunne aihetta alkuunkaan. Sofia kuvittelee, että tekeillä on pieni juttu jonnekin sisäsivulle.

  Seuraavana aamuna molempien iltapäivälehtien kannet kiljuvat, että missejä on yritetty huijata seksiin. Iltalehden ensimmäisellä aukeamalla poseeraa keltapaitainen Sofia Piitulainen sivun kokoisessa kuvassa. Kyllä tympäisi, kun tutut kyselivät, että mikä juttu tämä nyt on", Sofia puuskahtaa. Big Brother on myös ilmestynyt televisioon. Enää Sofiaa ei harmita "Olisiko se sittenkään ollut niin hienoa.

  Tuon tyylinen julkisuus voi kääntyä itseään vastaan. Tuskin on kiva mennä hakemaan töitä sen jälkeen, kun on kännissä mokaillut televisiossa", hän miettii. Tarkoitan sellaista julkisuutta, että on tehnyt jotain järkevää.

  Ei mitään sellaista, että poseerataan Seiskan t-paidassa takapihalla. Että hei, tapetoin seinää. Onhan se ihan fantsua mennä kahdeksi viikoksi Thaimaahaan biitsille, mutta mikä on sen hinta? Kyllä minua ainakin hävettäisi, jos tilittäisin lehdille, että poikaystäväni on tyhmä ja huono sängyssä, ja web-kamera surraisi vieressä", Sofia viittaa surullisen kuuluisaan Marika Fingeroosiin. Hän poseeraa valokuvaaja Jussi Finnilän mallina Oulun Toppilan vanhalla tehdasalueella.

  Big Brother, Vauhtiajot, ahdistelijasoitot ja Iltalehti ovat jossain hyvin kaukana. Sofia ottaa asentoja, oikaisee lantiota, heilauttaa tukkaa. Jalkapallon Mestarien liigan loppuottelu Kiovassa päättyi Real Madridin juhliin. Real voitti ottelun 3—1. Oulun Tervamaratonilla juoksijoita riitti kaikkiaan neljälle eri matkalle. Aurinkoinen sää veti tapahtumaan lähes 2 osallistujaa.

  Metsäpalo levisi paikoin latvapalona. Pelastuslaitos sai rajattua palon, mutta sammutustyöt jatkuvat pitkään. Asumaton omakotitalo tuhoutui tulipalossa Siikajoella. Pelastuslaitos sai estettyä palon laajemman leviämisen viereiseen metsään.

  Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Utsjoen, Inarin ja Enontekiön kuntia. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa. Suuri maastopalo työllistää pe­las­tus­lai­tos­ta yli yön Kalajoella — jäl­ki­var­tioin­ti kestää sun­nun­tai­aa­muun saakka Pohjois-Suomi Pohjois- Suomen uusia ylioppilaita. Pääkirjoitus Arki osoittaa EU: Kuinka äiti auttaa nuoria kesäkahvilan pe­rus­ta­mi­ses­sa Ritva Rundgren Kuvagalleriat Videot Blogit Tuoreimmat.

  Jumppapallo herättää koko vartalon — personal trainer julistaa jumppapallon etuja Hyvä Elämä. Hymyilevän motoristin kevätpäivään Oulussa osallistunut Pekka Rantala: Parasta on, kun pääsee ajelemaan pienille teille Oulu. Runsas ja ko­ris­teel­li­nen on Oulun Ki­vik­ko­kan­kaal­la sijaitsevan kodin sisustus Koti.

  Juttutupa Lukijakuvat Lukijavideot Mielipiteet. Katso sää- Sää- ja sade-ennuste Vaihda paikka Vaihda. Etusivu Oulu Ihana kamala julkisuus. Sofia Piitulainen on elementissään.

  Sofia Piitulainen, 24, on siro, melkein taskukokoa. Tummat hiukset yltävät lähes vyötärölle. Hän on oululainen missi, malli ja promootiotyöntekijä. Pieniä missikilpailuja on takana lukuisia.

  Miss Suomi -kisojen kaltaisia mittelöitä Sofia ei edes harkitse, sillä "olen vain senttiä pitkä. Lähetä vinkki, kuva tai video! Real Madrid juhlii Mestarien liigan voittoa jälleen kerran Palkinnon toi uuden tietotekniikan, puheentunnistuksen käyttö terveydenhuollon haasteiden ratkaisemisessa. Taksien käyttö alkaa hiljalleen lisääntyä Oulussa. Kesällä kyytejä on ollut selvästi alkuvuotta enemmän.

  Ulvilan surman oikeudenkäynnissä kuuli tänään ensimmäisenä todistajana Keskusrikospoliisin äänitutkijaa, joka analysoi hätäkeskuspuhelun nauhoitteen. Hänen mukaansa nauhoitteessa ei kuulu ulkopuolisen ääniä. Jutussa tutkijana ollut rikosylikonstaapeli kertoi äänitutkijalle havaitsemastaan "uo-le" -sanasta. Poliisi pyysi tutkimaan kohtaa tarkemmin.

  Tätä aiemmin väitetty sana ei ollut noussut esille nauhoitteen analysoinnissa. Konsortiossa kehitetään terveydenhuollon kieliteknologiaa.

  Vastustusta herättänyt automatisoitu taksintilaus tekee paluuta. Puheentunnistukseen perustuvalle systeemille viritellään uutta toimintamallia. Kerro kadunnimi ja talon numero, esimerkiksi Kirkkokatu 1. Palvelu on niille, jotka eivät suoraan saa puhelimen välityksellä henkilövastaajaa. Hiljaista kritiikkiä tai muminaa palvelua vastaan kuitenkin kuuluu. Oulun aluetaksi on ottanut käyttöön uuden taksintilausjärjestelmän. Puheentunnistuksen avulla toimiva järjestelmä nopeuttaa taksintilausta erityisesti ruuhka-aikaan.

  Espoonlahden terveyskeskuksessa puhelinsoittoihin vastaa jatkossa puheentunnistus-järjestelmä, jos hoitohenkilökunta ei pysty vastaamaan välittömästi. Joulukuussa käyttöönotettu palvelu yhdistää joka viidennen taksikeskukseen soittavan asiakkaan puheentunnistuksen perusteella lähimmälle vapaana olevalle taksille. Automaattinen puheentunnistus ja erilaiset puhetta tuottavat koneet yleistyvät arkikäytössä. Tulevaisuudessa koneet saattavat toimia tulkkina kahden erikielisen puhujan välillä.

  Varsinaisen läpimurron tiellä on kuitenkin runsaasti sekä teknisiä että eettisiä ongelmia. Valtakunnallinen näkövammaisten kirjasto Celia on ottanut käyttöön uuden lainaustavan, joka helpottaa näkövammaisten asiointia kirjastossa.

  Niin kutsutussa omakirjalainauksessa äänikirja postitetaan asiakkaalle CD-Rom-levyllä. Koreoiden johtajilla oli eilen yllätystapaaminen maiden rajalla. Putin ja Abe tapasivat Moskovassa lauantaina. Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Aviomies halusi iltatytön, toimittaja munia kansanedustajalta — puhelimen mokaileva tekstinsyöttö voi myös oppia Mies viestitti kiireissään vaimolleen: Voiko Google-kääntäjän avulla selvitä ulkomailla?

  Suomalaisen viittomakielen korpustyö taipui opetusmateriaaliksi Suomalaisen viittomakielen opetukseen on valmistunut materiaalipaketti, joka perustuu kielitieteelliseen tutkimusaineistoon. Yle Uutiset viittomakielellä Suomalainen kirjakauppa poisti konekäännöksistä narahtaneen kustantamon — verkkokirjakaupat ovat silti naimisissa roskan kanssa Suomalaisen kirjakaupan verkosta ostettu, konekäännetty Kuningas Lear sai kirjallisuuden ystävät viime viikolla sotajalalle sosiaalisessa mediassa.

  Kännykkä tunnistaa puheesi pian yhä paremmin — Savon murre silti liian kova pala Google lupaa, että sen puheentunnistukseen perustuva Google Assist toimii sujuvammin kuin kilpailijoiden tuotteet. Ruotsin kielen puhuminen tulee yo-kokeisiin muutaman vuoden päästä Ylioppilastutkinnon kotimaisiin kieliin eli ruotsiin ja suomeen on tulossa suullinen koeosuus jo vuonna Tekoäly louhii terveysdataa — ihminen tekee vielä päätökset Tekoälyltä odotetaan suuria terveydenhuoltoteknologiassa.

  Velvoite kaikkien kotimaisten ohjelmien tekstittämisestä voimaan tänä vuonna Laki radio- ja televisiotoiminnasta astuu tekstitysvelvoitteen osalta täysin voimaan tänä vuonna. Viittomakielen keskus pystyy jatkamaan säästöistä huolimatta Yliopistojen säästöpaineissa toimivan Viittomakielen keskuksen tulevaisuus näyttää turvatulta, sillä se saa erityisrahoitusta suoraan opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

  Robotti tunnistaa nuottien korkeuden — perheyritys aikoo valloittaa maailman soitonopetuspelillä Tamperelainen perheyritys on kehittänyt äänentunnistustekniikkaan perustuvan sovelluksen pianonsoiton oppimiseksi.

  Suomalaisen viittomakielen verkkosanakirja on ollut menestystarina Kuurojen Liiton korpus- ja SignWiki-hanke on päättynyt. Media-alan konsultti Sanomien irtisanomisista: Suomenkielisen median kohtalo voi olla konekääntäminen Sanoma ilmoitti tänään maanantaina irtisanovansa työntekijää.

  Kauan odotettu koltansaamenkielinen oikolukuohjelma on tuloillaan Koltansaamenkielelle on kehitteillä oma oikolukuohjelma, jonka testiversio on jo käytössä kielen kirjoittajilla.

  Käytetty tavara kiinnosti Jenni Kokanderia Myyrmäessä — kuva! Iltalehden ensimmäisellä aukeamalla poseeraa keltapaitainen Sofia Piitulainen sivun kokoisessa kuvassa. Hankkeen aikana syntyi suuren suosion saanut SignWiki eli suomalaisen ja suomenruotsalaisen viittomakielen verkkokansalaissanakirja, joka on kerännyt jo neljä miljoonaa käyntiä. Enää Sofiaa ei harmita "Olisiko se sittenkään ollut niin hienoa. Miehen kanssa tulisi asua samassa asunnossa ja nukkua hänen kanssaan samassa sängyssä. Lähetä vinkki, kuva tai video! Oskari Katajisto sekä Bluemedian Jani Halme.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *