Category Archives: Bordelleja Huittinen

  Latvia viinakauppa suomih keskustelu

  Miski hallitus ei puutu viinaralliin jne.. Missä ajassa nää oikein eläää? Eikö ne tajua, että ei hallitus voi puuttuua viinaralliin,koska ollaan EU: Ei suomi voi tehdä mitään muutakuin sen, että pitää saman verotuksen ja hintatason Viron ja Latvian kanssa ja purkaa alkon monopolin. Ainoa ratkaisu jos halutaan, että suomalaiset ei hae ulkomailta on saman tasoinen verotus Viron ja Latvian kanssa.

  Typerään suuntaan ovat menossa myös Virolaiset. Ilmeisesti myös uusi viron hallitus haluaa, että verot menee Latvian puolelle?. Joku haluaa myös panna rajat kiinni ja viininan hinna rajusti ylös. Vaatii siis eroamisen EU: Mitäs sitten taphatuu kun viinan hinta on suomessa korkella ja on ne tuontirajoitukset ja EU: Ihan pihalla ovat nämä Päivi Räsäset ja muut absloluitsit.

  Niin mitä sitten tapahtuu? Niin joo valimistetaan viiniä ja kiljua itse. Kiljun valmistus on varsin helppoa. Niin ja siiten voi myös mennä vaikka taliinnaan ja juoda ne juomat siellä tai tuoda se sallittu määrä joka sekin varmaan tulisi halvemmaksi kuin suomen yliverotus ylihinnoittelu monopoliliikeestä ostaminen.

  Ei minulla ole tullut alkoholista mitään haittaa,. Juon kerran viikossa vaikka kaapit on viron viinaa täynnä. Jopa tereellistä pieni määrä alkoholia kerran pari viikossa. Tässä onkin edellisten hallitusten salakavala juoni; pidetään viinan ja kaljan hintaa tarkoituksella alhaalla, jolloin pontikan keittotaidotkin unohtuvat kansalta. Sen jälkeen viinan hinta ylös, ja kansalla ei ole vaihtoehtoja.

  Joko lopettaa tai sitten maksaa. Muistan joskus lapsena ennen viron eu jäsenyyttä niin aika moni teki kotiviiniä ja tekee kai vieläkin. Eli ei se auta vaikka sen alkoholin hinnan nostaisi kuinka ylös tai olisi tuontirajoitukset ulkomialta.

  Tai keiltäisi kokonaan eli olisi kieltolaki. Niin silti sitä juodaan. Miten noi absolidisti veroittajat ja rajoittajat tajuisi, että ei ne rajoitukset ja veroitukset vaan toimi. Kohtuullinen verotus on OK. Virossa on sopiva vero juuri nyt. Enää ei kannataisi Vironkaan nostaa jos ei halua viinarallia Latvian ja viron välille. Riiassa eräs bussikuski kertoi, että ko.

  Tuli käytyä viime viikolla kun ajettiin Vilnaan. Miten näissä veronkorotuksissa ei osata yhtään ajatella naapurimaiden verotusta. Suomessa on senverran jo tajuttu, että jälkeen veroa ei ole enää nostettu ja veronkorotus oli lopulta suunniteltua pienempi.

  Sekä A ja Gin lonkero on tulossa vapaaseen myyntiin. Alko on myös Latvian ja Liettuan rajalla, Latvian puolella vanhassa tullitalossa lähellä maatilarekkaparkkia.

  En usko siellä on sen halvempaa, kuin Viron ja Latviankaan rajalla! Joka tapauksessa ostan Alko Kannattaa käydä latviassa kaupoilla mutta ei lauantaisin. Meitä oli 3 henkeä mukana reissussa ja suomen tulli veti sivuun. Kaikki tavarat pois kyydistä.

  Lastissa oli litraa kirkasta. Sitten tavarat kyytiin ja toivotettii turvallista kotimatkaa. Kirjaavat sen takia ylös, että jos olette vähän ajan päästä uudestaan matkalla ja tuotte saman verran, Heillä herää epäily, etä ei tule omaan käyttöön! Mutta vuoden päästä voi taas käydä huoletta Raportti menee varmaan räsäselle ja puskalle, jotka voivat iloiten todeta etteivät suomalaiset asiakkaat sittenkään hullaantuneet hitusen vahvempien juomien tulosta ruokakauppohin ja kaikkien tuotteiden hinnan noususta.

  Tuohan määrä rikkoo aika selkeästi tullin "ohjetason" alkoholintuonnista eli: Määrähän rikkoo sen henkilöä kohden yli kaksinkertaisesti!? Kysyykö tulli muuten mitään ostoskuitteja jne. Kun voihan olla mahdollista että yksi ja sama henkilö tuo kaiken?

  Harmillista on mun mielestäni se että kaikki tölkit ovat puolilitraisia, tottumiskysymys. Itse en matkalla ala lasipulloja kuskaamaan. Tuossakin prosentit vaihtelevat http: Stefan kysyi noista hinnoista.

  Yksistäisiä hintoja en ole tarkkailut kun satunannaisesti. Eurostat´n mukaan alkoholijuomien hinnat menee näin. Kun EU maita ilmaistaan indeksiluvulla on Suomen hintaso ja Puolan 85, eli meidän hinnat on kaksinkertaiset Puolaan nähden. Kaikissa Baltian maissa hintataso on hieman korkeampi kun Puolassa. Viron Propaganda-ja agitaatioministeriö julisti sanomalehdessä "Postimees" jutun, että Viron tulli järjesti alko-ratsioita ja lätkäisti verot kolmelle Suomen kansalaiselle.

  Jutusta ei selviä, pitikö maksaa lisaksi sakkoa, tai mitäs eteenpäin? EU-ssa on käytäntö, että verot maksetaan kulutusvaltioon Aika sekävä juttu muutenkin.

  Muistutetaan vielä, että omaan tarpeeksi saisi tuoda 90 liitratta viineja, liitratta olutta,10 liitratta viina ja 20 liitratta "muita" alkoholisia juomia. Tässä nuo Suomen tulin ohjeet asiaan liittyen http: Virolaisia on alkanut jurppimaan nämä Latvian puolelle rajaa syntyneet Superalkot, josta vie asiakasvirtaa virolaisilta.

  Eikös ne ole myös Virolaisten omistamia nuo Latvian puolen kaupat? Mitä siinä on kiukuttelemista asiakkaille , omistajille ehkä. Eihän Viron tulli voi käyttää Virossa Suomen tullin sääntöjä. Kaikki EU-sisärajat ylitetään EU-tuontimääräyksillä. Ainoastaan Suomessa on voimassa sääntö "mekein ei rajoitusta,tuo mitä haluat" mutta vain omaan käyttöön. Noi pole rajoitukset vain "ohjetasot" Yksityishenkilöiden hankinnat 32 artikla 1. Yksityishenkilön omaan käyttöönsä hankkimien ja yhdestä jäsenvaltiosta toiseen itse kuljettamien valmisteveron alaisten tavaroiden valmistevero kannetaan ainoastaan jäsenvaltiossa, josta valmisteveron alaiset tavarat hankitaan.

  Latvia viinakauppa suomih keskustelu -

  Neljä viidestä autosta on suomalaisessa rekisterissä, loput ovat virolaisia. Ottaisin mielelläni sellaisen auton, jossa selviää pelkillä bensakuluilla. Puhut taas muunnettua totuutta. Pärnuun ja sieltä 60 km Latvian rajalle ja eka kylään Saulkrausti? Maiden välillä ei enää ole varsinaista rajaa, sillä molemmat ovat Euroopan unionin jäseniä ja raja-asema poistettiin käytöstä tarpeettomana. Joonas, 25, laittoi parvekekalusteensa uusiksi alle 50 eurolla: Loppuviikosta käydessä oli 1,75 litrainen Jägermaister pullo 26,5 euroa SuperAlko Sen määrittämiseksi, onko 1 kohdassa tarkoitetut valmisteveron alaiset tavarat tarkoitettu yksityishenkilön omaan käyttöön, jäsenvaltioiden on otettava huomioon erityisesti seuraavat seikat: Matille muutenkin suuret kiitokset monista vinkeistä!! Sinä vaan jankutat verojen- ja monopolin ihanuudesta. Jos virossa myydään paljon halvemmalla haetaan sieltä.

  Verotus voi aivan mainiosti laskea - se ei tarkoita, että monopoli pitäisi purkaa. En näe purkamiselle mitään syytä, edelleenkään. Kyllähän suomi verotuloja saa vaikka olisikin vapaa myynti kaikessa alkoholissa. Yhtälailla kauppiiaat tai jotkut muut kilapilevat alkoholiiikeiden omistajat sen veron maksaisi siinä missä alkokin. Lisäksi vielä alkoholiveroa alemmaksi viron tasolle. Niin ei tarvitse edes keskustella mistään viinarallista.

  Voi olla, että jostain lentomatkoilta saksta tai espanjasta kannatisi tuoda edeleen, mutta se olisi aika pientä rallia ja muutamia pulloja lentolaukuissa. Näin saataisiin verot pysymään suomessa, mutta ei. Ei sitten millään monopoli monopoli ja monopoli niistä pitää pitää kysin hampain kiinni. Vapaa kilpailu pitää olla eikä mitään monopolia. Monopoli koskee vain vähittäismyyntiä - ei mitään muuta. Tästä huolimatta alkoholitukkujen riemuvoittoa ei ole nähtävissä - kertokaa mistä tämä johtuu.

  Täysin vapaa kilpailu, eikä tuota mitään tuloksia - näen tämän liki joka päivä kun saan eri tukkureiden "tarjouksia" sähköpostiin. Sepi, selitä sinä kun sinulla tuntuu olevan kaikki niin selvää Alkon tilanne on erilainen - he tilittävät myös voitot valtiolle, tätä ei kukaan yksityinen tee. Ei minun eikä monen muunkaan tarvitse harrastaa mitään viinarallia, posti tuo ja itse ostan matkoilta - joiden ensisijainen syy matkailuun ei todellakaan ole alkoholi vaan jokin aivan muu.

  Toki ostan myös joitain tuotteita myös Alkosta, mutta se onkin toinen juttu. Vapaa maa tai ei, tällä hetkellä on monopoli alkoholin vähittäismyynnissä eikä nykyinen hallitus ole tehnyt elettäkään sen hajoittamiseksi, miksi tekisikään.

  Takaa valtiolle paremmat tulot kuin ilman monopolia saataisiin. Äänestäkää jos haluatte vaikuttaa - älkää vain ruikuttako monopolin paheesta, varsinkaan kun ette edes ymmärrä asiasta yhtään mitään. Minä olen selittänyt jo niin monesti, että en enään jaksa. Saksalaisten nettikauppojen hintoja seuranneena olen huomannut useissa tuotteissa niin isoja hintaeroja, että vaikka maksaa saksan verot, katteen ja suomen valmiste- ja pakkausjuomaverot, niin siltikin hinta jää karvan verran alle alkon hintojen.

  Olipa ne sitten single malt- tai blended viskejä. MUTTA, kaikissa tuotteissa hintaero ei ole suuri. Mutta sitten kun saataisiin monopoli nurin, ja tulisi uusia kauppoja, jotka alkaisivat kilpailla hinnalla, niin silloin myös tukkurit jotka suomeen toimittavat joutuisivat alentamaan hintoja, koska enään ei olisi se yksi ja ainoa jolle he toimittaa viinaa. Ja sehän on ihan selvä asia, kun hinta nousee, niin menekki pienenee, ja taas toisinpäin hinta laskee, niin kauppa alkaa käymään.

  Alkolla on varmaan se pointti, että kun tukkurin hinta on korkea, niin alv;n osuus on isompi kuin halvemmasta tukkuhinnasta. Aina se hintakilpailu on asiakkaan puolella ja sen takia minä kannatan monopolin purkua, se on vain minun mielipiteeni, ja jokainen saa olla mitä mieltä haluaa. Ja minulle on aivan sama maksaako kossupullo 15 tai 20 euroa.

  Mutta nuo kalliimmat viskit, konjakit ja rommit ois mukavampi ostaa kohtuullisella hinnalla. Ja kun noita saksan hintoja katselee, niin tahtoo tulla "vauhtisokeus" ja halu hamstrata.

  Puhut taas muunnettua totuutta. En todellakaan ymärrä mitä tarkoitat " Alkolla on varmaan se pointti, että kun tukkurin hinta on korkea, niin alv;n osuus on isompi kuin halvemmasta tukkuhinnasta" voitko hieman avata kun en ymmärrä lainkaan alv juttua. Kumpikin maksaa tasan saman alv: Muutenkin vertaus on todella ihmeellinen.

  Suomeen toimittaa monta tukkuria alkoholia sen lisäksi monta kotimaista tukkuria ostaa alkoholia ulkomailta suomeen - kilpailu on erittäin kovaa, jos kuvittelet, että tukkureiden hinnat putoavat kilpailun takia - olet todella pahasti pihalla. Luuletko olevasi ainoa joka seuraa Saksalaisten kauppojen hintoja, et todellakaan ole. Voin heittää ainakin 40 suosittua viskiä joissa hintaero on tätä luokkaa. Mielipiteeni ei ole muuttunut - et tiedä mistä puhut ja epäilen, että et edes tajua kuinka pihalla olet.

  Saksan vauhtisokeus taitaa koskea hintoja ilman kotimaan veroja ja lähetyskuluja? Mikään ei estä tilaamasta, verollisina luonnollisesti.

  Ilmeisesti ainut asia joka sinua riepoo on se, että alkoholista joutuu maksamaan valmisteveron mikäli sen tilaa eikä hae itse. Ja tietysti se, että joudut kotimaassa asioimaan Alkossa, mikä onkin todella ikävä paikka ja niin kallis, jos ei olisi monopolia kaikki myisivät alkoholia tappiolla ja sinä olisit onnellinen.

  Jos alko maksaa tukkurille samoista tuotteista euroa, niin sen täytyy periä euroa alv;a samoista tuotteista. Ja tukkukauppa sattuu olemaan hyväveli kaverin, niin kumpikin pärjää ja suomalaiset maksaa.

  Hintaesimerkki edelleen Chivas Regal: Laphroaig 10 year old single malt suomessa 51,90 euroa, Saksassa noin 30 euroa. Ja siksi menee niin vähän näitä viskejä, kun sattuu olemaan tuota ylihintaa aika paljon. Menekki lisääntyisi olennaisesti, kun alko vähentäisi omia katseita. Jokuhan tässä hommassa mättää, kun saksan hinnat veroineen ja katteineen on halvemmat kuin tukkureiden verottomat hinnat suomeen. Edelleenkin se kesikiolut on alkossa kalliimpaa kuin ruokakaupoissa ja myös nelosolut olisi varmasti helvempaa jos sitä saisi vapaasti myydä.

  Joten ainakin oluen hintoihin monopoli vaikuttaa ja ehkä hieman viinienkin. Ainakin hanapakkaus viineistä alko vetää törkeästi välistä. Väkevistä en osaa sanoa. Edelleenkin monopoli ei koske keskiolutta - joten se ei ole Alkon ykkös juttuja. Sitä pidetään valikoimassa jos joku sitä ostaa, ns palvelutuote. Hanapakkauksien hinnoista en todellakaan tiedä mitään - aivan sama mitä maksavat. Itse en vapauttaisi mietoja kauppaan - ainoastaan panimotuotteet ja siihen on kaksi syytä. Alko ei ota myyntii likimainkaan kaikkia oluita joita Suomessa valmistetaan saati sitten niitä joita tukkurit tuovat maahan ravintolamyyntiä varten ja toinen on se, että saadaan kilpailua alalle jossa voidaan kilpailla laadulla ja hinnallakin.

  Olet aivan sekaisin alv: Tottahan Alko maksaa alv: Ei Alko voi ostaa yhtään mitään tuotteita ylihintaan, kun sisäänosto hinnan määrää myyjä ei ostaja - tajuatko tampio!

  Ei Alkon tehtävä ole tuottaa maksimi alv tuloja valtiolle - ei todellakaan. Siitä kenen juomat ovat Alkon hyllyssä käydään kohtullisen kovaa kilpailua - siinä ei paljon hyväveliverkostot auta. Perehdy hieman paremmin Alkon hinnoitteluun ja palaa sitten asiaan - jos olet ymmärtänyt mitä tarkoittaa se kun Alko pyytää tarjoamaan juomaa myytäväksi Voit aloittaa vaikka tämän sivun materiaalilla. Jos joku lähettää sinulle lappari 10 pullon ilman kuluja Suomeen ja maksat verot säästät 4.

  Suomessa myydän noin kertaa vähemmän lapparia kuin esim Saksassa - ehkä hintaero selittyy sillä, ei siihen kovin suuria syitä kannata hakea. Toinen syy on se, että maahantuoja on asettanut tuotteelle turhan kovan hinnan Heitähän nyt niitä jumalattoman suuria eroja - kun jaksat inttää täysin turhasta asiasta.

  Vertaile hintoja samalla verokannalla ja ei haittaisi vaikka ottaisit mukaan myös lähetyskulut, koska nekin yleensä asiakas saa maksaa jos tilaat esim netin kautta. Olihan harmi kun Neuvostoliitto hajosi. Sitäkö sinä suret ja koitat pitää kiinni alkon monopolista kiinni kynsin, hampain?

  Voi sinua vammaista kun et vain ymmärrä niin et ymmärrä - pistäähän se hieman vihaksi vai mitä? Kun et tiedä mistä hinta koostuu, et tiedä tukkumyynnistä mitään ja verovelvollisuuskin on täysi outo asia - niin, en todellakaan tiedä miksi jatkat höpinäitäsi.

  Neuvostoliitossa oli viina halpaa, eikö se ole sepisuden märkäuni, ei minun. Monopolissa ei ole mitään vikaa - varsinkaan viinan myynnin osalta. Valtio saa vero ja liikevoittotulot. Kaikki panimotuotteet voisi vapauttaa, Alko vääristää oluiden markkinointia - kaikki eivät pääse myyntiin Alkoon, eivät edes kaikki kotimaiset tuottajat.

  Neuvostoliitolla tarkoitin sitä, että siellä oli niitä sääntöjä. Monopolin takia suomi menettää hirvittävästi verotuloja, kun ihmiset hakevat virosta ja tilaavat netistä. Ahne pitää olla, mutta ei liika ahne. Suomen verottaja on muutenkin liika ahne, kun alkaa paljastumaan veroparatiisi kytköksiä. Kohtuu verotus jos ois, niin ei olisi harmaataloutta. Ei Latviassa viora sen halvempaa ole kuin jossain superalkossa.

  Ne vetää hinnoissa enempi välistä kuin virolaiset alkoholiliikkeet. Saksa on kyllä jo sitten aika paljon viroakin halvempi. On siis todella halpaa. Väkevät juomat on viroa halvempia. Miedot juomat kuten oluet ei juuri viroa halvempia.

  Tietääkö kukaan Latvialaisia nettikauppoja jotka toimittaa Suomeen? Pystyykö diplomaticista noutamaan paikan päältä,miten toimii onko tietoo. Menkää Latviaan ja ostakaa oluet ja ruoka sieltä. Käykää katsomassa Rigan toria ja hintataso! Hinnat ovat oikealla tasolla. Näin voitte huomata suomalaisten kauppiaiden ryöstöhinnoittelun. Suomessa on ryöstöverotus, jonka ansiosta hinnat ovat ylhäällä. Onneksi ei tarvitse ostaa suomesta, kun voi ostaa ulkomailta ja netistä.

  Mitä se Virokin menee nostamaan verojaaan? Viiniä voi tuoda enintään 90 litraa. Tästä määrästä enintään 60 litraa saa olla kuohuviinejä, siidereitä tai lonkeroita. Pelkkää käymisteitse valmistettua lonkeroa voisi tuoda siis enintään 7 kokonaista laatikkoa, jos ei tuo muita tähän kategoriaan kuuluvia tuotteita.

  Tämän lisäksi saa tuoda 20 litraa välituotteita, kuten aperitiivejä, vermutteja, katkeroita ja sherryjä. Isompia määriä voi tuoda tarjottavaksi juhlissa, mutta tarvittaessa on pystyttävä todistamaan tullille, että kyse on juhlasta. Kaikki tuontijuomat pitää tulla omaan käyttöön tai lahjaksi. Et siis voi tuoda kaveriporukalle alkoholia. Teimme viinarallimatkan Latviaan — Parkkipaikat täynnä suomalaisia lapsiperheitä: Koeristeily Helsingistä Latviaan on nyt perillä Riiassa — Varattiin loppuun viimeistä hyttiä myöten: Uhkarohkeat kuskit, tietyöt, auton erikoisvarusteet — Tämä pitää tietää ennen viinanhakureissua Latviaan.

  Olut ja viini on halvempaa Ruotsin Systembolagetissa kuin Suomen Alkossa — Länsirajallakin käy nyt viinaralli. Nelosolut tulee ruokakauppojen hyllyille 1. Perheenisä Marko Mattila haki matkailuauton täyteen olutta Latviasta: Mitä suomalaiset viinaturistit ostavat Latviasta?

  Jokainen voi tuosta lukea ja jos omaan käyttöön tuomista aletaan rajoittamaan, eikun vaan yhteyttä lakimieheen ja EU: Laskea voi tietysti monella tavalla. Esimerkissä oli laskettu ruoka kuluksi vaikka syödä pitää sellaisenakin päivänä kun ei olla viinaa hakemassa. Sen sijaan auton kuluin vain bensa. Ottaisin mielelläni sellaisen auton, jossa selviää pelkillä bensakuluilla. Pääomakulut voinee jättää esimerkistä pienemmälle painolle mutta selkeät kulut huoltojen ja renkaiden osalta ovat todellisuutta koska ne ovat kulutusta siinä missä bensakin.

  Ehkä tätä on vaikea hahmottaa mutta seuraava huoltohan tulee sitä nopeammin mitä enemmän ajaa. Pääomakuluihinkin pitää laskea joku osuus todellisuudesta. Auton arvo putoaa jokaisella kilometrillä. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat.

  Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua. Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle.

  Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä. Ohjeet javascriptin päälle kytkemiseen: Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä.

  Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Kannattaako viinan hakeminen Latviasta? Laskimme, paljonko alkoholia on tuotava kulujen kattamiseksi Viinanhakumatkan Latviaan voi hoitaa päivässä ja kuluiksi kertyy kahdelta aikuiselta vain noin euroa, mutta kannattaako silti lähteä Tallinnaa kauemmas?

  Uhkarohkeat kuskit, tietyöt, auton erikoisvarusteet — Tämä pitää tietää ennen viinanhakureissua Latviaan Keräsimme yhteen kaikki käytännön asiat, jotka on hyvä tietää ennen reissua Helsingistä Latviaan Iklan rajakaupoille. Kommentit 32 Nimetön Tuo on valetta, ettei saisi tuoda enemmän, kuin nuo ohjerajat. Ilmoita asiattomasta kommentista Tuo on valetta, ettei saisi tuoda enemmän, kuin nuo ohjerajat.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *